RX 8 Morava - svezení
Moderátoři: Amigo, riderhenry
RX 8 Morava - svezení
Zdravím majtele RX8ček uvažuju že bych si na zimu koupil rx8 silnejší verzi a potřeboval bych aby me v tom aspon za nejakou odmenu nekdo svezl ad vim do čeho jdu:) Jedná se oto že RS6 už ma neco najeto mam nejakeho zajemce a na léto si chci koupit můj skromný sen GTR a proto potřebuji náhradu za RS6:) Jsem z moravy takže nekde okolo Olomouckeho kraje je to prome super Díky za ochotu:)
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Re: RX 8 Morava - svezení
Upravil jsem ti název topicu. Jinak mrkni na mazdaclub.cz a uživatel OliB je z Litovle myslím. Myslím, že si budete rozumět 
Super diky za tip:) proč myslši že si budeme rozumet?:D Nevim jak ho kontaktovat moc tam tomu nerozumim:/
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, zdá se mi jako nabob trochu. Jednou mě poslal do řitě, od té doby se nebaví....ale ty ještě ne, tak třeba si rozumět nebudete nakonec 
haha neznamena že ma člověk karu že je automaticky kreten s kterym se nedomluviš:D
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Kéž by to platilo ve většině případůDesign píše:haha neznamena že ma člověk karu že je automaticky kreten s kterym se nedomluviš:D
Z vlastni zkusenosti musim rict ze mam pozitivni zkusenosti.Vzdy kdyz nekde jsem a vidim nejakou karu a u toho majtele tak ho hned čapnu ad mi to předvede a každej ma radost jak mali dite že se nekdo přišel podivat a pochvalit mu to:)
To rika nekdo na koho jsou na SX foru verejne vyzvy za neplneni slibu/dohod? Udelej si radsi poradek tam!Design píše:haha neznamena že ma člověk karu že je automaticky kreten s kterym se nedomluviš:D
A nemusis v kazdem prispevku zminovat, ze mas RS6, budes mit GT-R a nekdy mozna i zlaty penis. Zacinam byt na tohle vystupovani opravdu haklivy.
Tak si to nečti
vole jsme na veřejnem foru jsem v zahraniči jsem domluven jak přijedu že to vyřidim a myslim že se starej o sebe fešaku:)
Na to kolik mas let, tak jen vsude zminujes kolik mas penez, co vse vlastnis a jak si "skromny". Zacni se starat ty sam o sebe a svoje dluhy - nebo jsi nekomu poslal "omylem" totalne vydrene vacky, ktere mely byt ve 100% stavu a nasledne jsi prestal komunikovat? Takove zlodeje, podvodniky a machyrky tady nikdo nepotrebuje.
PS: Jsem jeden z mala, kdo ti to napise uprimne, ale chci at lidi vidi s kym v zadnem pripade neobchodovat. Kvuli takovym jako jsi ty jsem uz minimalne 50000 kc v minusu.
PS: Jsem jeden z mala, kdo ti to napise uprimne, ale chci at lidi vidi s kym v zadnem pripade neobchodovat. Kvuli takovym jako jsi ty jsem uz minimalne 50000 kc v minusu.
Jagy neviš podrobnosti:) Ješte neco maš na svem srdci?:D
A ješte jedna vec davej si pozor na pusu co pišeš nařčení je šeredná věc.A mimochodem si představ že ty vačky ani ja neposilal protože podruhe zminuju že jsem v zahraniči:) A až zvladneš aspon po kolena to co ja tak se mužeme bavit dote doby hodne pracuj:)
Mít peníze a něco dokázat jsou dvě rozdílný věci. Tak se uklidni.Design píše:A ješte jedna vec davej si pozor na pusu co pišeš nařčení je šeredná věc.A mimochodem si představ že ty vačky ani ja neposilal protože podruhe zminuju že jsem v zahraniči:) A až zvladneš aspon po kolena to co ja tak se mužeme bavit dote doby hodne pracuj:)
Ty vacky prodaval pred 2 roky byl jsem se na ne podivat a zhrozil jsem se, meli najeto cca 2000km a byli bruttalne vydrene v ulozeni. Myslel jsem ze je nechal opravit kdyz je ted prodaval.
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Design. Spíš ty si dej bacha na hubu. Dělat si nepřátele mezi lidmi je velká volovina.
Klidně si odsekávej, každej si na podobný namachrovaný voly udělá obrázek.
Na vačky sme se byly kouknout z jara a jsou vydřený z 2/3 kluzný plochy, takže ohnutý.
Klidně si odsekávej, každej si na podobný namachrovaný voly udělá obrázek.
Na vačky sme se byly kouknout z jara a jsou vydřený z 2/3 kluzný plochy, takže ohnutý.
Souhlasím OliB je strašněj kretén nabubřelej
Nejradši mám hlášku že sebou nosí pistoli a nebo že ji nechá v aut. Kterej kretén nechá v autě pistoli?? Jestli jsi něco podobného tak se mezi rexaře ani nemotej 
Designe, jojo je to veřejný forum. Proto ti veřejně píšu, že se projevuješ jako píčus
Užívej si svoje radosti, dokud je máš s kym sdílet
Užívej si svoje radosti, dokud je máš s kym sdílet
hezky řečeno.Awatar píše:Mít peníze a něco dokázat jsou dvě rozdílný věci. Tak se uklidni.
Awatar na hrad
Mazda Mx-5
Mini Cooper 1.0
[img]http://img121.imageshack.us/img121/482/roadstert.gif[/img]
Mini Cooper 1.0
[img]http://img121.imageshack.us/img121/482/roadstert.gif[/img]
To jste mi to nandali
je videt jaka je uroven českeho statu pak se nedivme že volby dopadaji jak dopadaji:) Celkem dost me bavite 
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
Design NA HRAD!
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Proč sem pleteš stát? 
To už i na jdm-meeting foru padla úroveň na úroveň třeba tuningprůhonice a podobně,to je docela smutný . Ať si honí ego,jak chce,RS6 i že bude mít GTR je super,gratulujeme a hodně úspěchů 
Gsxr1000K4Street
Ex 300 Zx Z31 :
http://vimeo.com/channels/jdmtoday/8850045
Ex 300 Zx Z31 :
http://vimeo.com/channels/jdmtoday/8850045
- Machbuster
Proc tolik emoci.
Tlacte to k vecne diskuzi
Ted muj komentar jasne k veci - prechod od RS6 k RX-8 je opravdu totalni zmena paradigmatu
Navic kupovat si RX-8 "na zimu" je vazne podle meho nerozumne. Na zimni driftovani to jo ale na jezdeni moc ne. Obvzlast zmena z RS6 na RX-8 je dost narocna ridicsky pokud chce nekdo jezdit treb ai sportovne...
Auta jsou velmi vzdalena - obe maji svou velkou kvalitu, ale ideově jsou zcela jina... Mnoziny vlastnosti a zazitku co nabizeji RS6 a RX-8 se jen velmi malo protinaji podle meho nazoru.
A GT-R je xtremne nakladne auto na provoz takze pokud mas prostredky na jeho provozovani tak bych ho jezdil CELOROCNE - je to nejpraktictejsi supersport a i v zime super - subjektivne ma nakladovy koeficient asi 1,75 - tj. nutna suma co mit proti cene porizeni a nutne rezerve pro bezproblemovy provoz a udrzbu. RX-8 bych odhadoval tak na 1,5x porizeni co je nutno mit pro jistotu (ale samo o nulu mene
).
PS: A o tech problemech s prodejem nekvalitnich veci - Pokud je design v situaci, ze ma RS6 a uvazuje o koupi GT-R tak prece nemuze podle meho dopustit jakekoli pochybnosti o sve solventnosti nebo fair povaze - vezmu proste nejake vacky zpet a je to... Povest ma cenu vyssi nez nejaka ztrata v porovnani s cenou meho vozoveho parku NAPROSTO zanedbatelna - penize jsou vzdy penize, ale povest si koupit uz nemuzes. Muzes ji ale vzdy zachranit pokud napravis pochybnosti vcas... Pokud ne tak je to chovani co nereprezentuje dobre...
Ted muj komentar jasne k veci - prechod od RS6 k RX-8 je opravdu totalni zmena paradigmatu
Auta jsou velmi vzdalena - obe maji svou velkou kvalitu, ale ideově jsou zcela jina... Mnoziny vlastnosti a zazitku co nabizeji RS6 a RX-8 se jen velmi malo protinaji podle meho nazoru.
A GT-R je xtremne nakladne auto na provoz takze pokud mas prostredky na jeho provozovani tak bych ho jezdil CELOROCNE - je to nejpraktictejsi supersport a i v zime super - subjektivne ma nakladovy koeficient asi 1,75 - tj. nutna suma co mit proti cene porizeni a nutne rezerve pro bezproblemovy provoz a udrzbu. RX-8 bych odhadoval tak na 1,5x porizeni co je nutno mit pro jistotu (ale samo o nulu mene
PS: A o tech problemech s prodejem nekvalitnich veci - Pokud je design v situaci, ze ma RS6 a uvazuje o koupi GT-R tak prece nemuze podle meho dopustit jakekoli pochybnosti o sve solventnosti nebo fair povaze - vezmu proste nejake vacky zpet a je to... Povest ma cenu vyssi nez nejaka ztrata v porovnani s cenou meho vozoveho parku NAPROSTO zanedbatelna - penize jsou vzdy penize, ale povest si koupit uz nemuzes. Muzes ji ale vzdy zachranit pokud napravis pochybnosti vcas... Pokud ne tak je to chovani co nereprezentuje dobre...
RX8 Titanium Gray (2005) RX8 R3 Sparkling Black (2009) MX5 30th Racing Orange (2019) Swift Sport Pure White Pearl (2019) GS F Sonic Titanium (2016) IS F Starfire Pearl White (2012) "Experience Amazing"
MODS: Racing Beat-ExoticSpeed-Greddy-TOM'S-HKS-SuzukiWorksKurume-Gates-Bilstein-K&N-DBA-MazdaSpeed-Pioneer-Optima-Bastuck
MODS: Racing Beat-ExoticSpeed-Greddy-TOM'S-HKS-SuzukiWorksKurume-Gates-Bilstein-K&N-DBA-MazdaSpeed-Pioneer-Optima-Bastuck
To že si pořídim auto na splátky znamená že mám prachy nebo že jsem něco dokázal?