Willem Eprom programmer
OBD1 ECU
OBD2a->OBD1 harness

Moderátoři: Amigo, riderhenry

cau....hm...ja som skorej za OEM vzhlad, ale tymto by som aj zacal diskusiu. Mam paniku, ze to zvysenie celnej plochy mi zvysi aerodynamicky odpor, fact or myth? 2.2 nema krutiaku na rozdavanie...a este tie otvory na vetranie...parkujem vonku...nemoze mi natiec voda na elektroinstalaciu, alebo remen? akoze pozitivum je, ze sa lepsie bude chladit, to berem...co na to narod?zyx píše:ahoj.Mam kontakt na manika co prodava karbonovou kapotu za 8tis kc.
http://www.tuning-in.cz/honda-prelude-9 ... vader.html
dobra prace...ty rozdily jsou male, ale zase jak se dostanes na svuj cas, odkud se uz nehnes, tak zrychlit treba o 5-10s stoji strasne penizeLastV8 píše:dnes som bol na 30min. na Ringu, vsetky casy okolo 2:50, 2:49, co vyzera ako moj rekord so STOCK ecu, ale tam som na takyto cas potreboval stvrtu 30minutovku, ked som bol rozjazdeny a teraz hned v prvej 30minutovke. kamos mal golfa 1.4TSI nejaky custom chip z rakuska (horibilnych 900EUR) na 190HP a semislicky R888 funglovky, plus ma komplet podvozok a navlas rovnake casy (ja mam obycajne pneu). Na rovinkach som mu unikal, len zakruty prirodzene neboli domenou preludky, ale 2:49 aj on....pristavili sme sa pri chalanovi co tam bol na M3 E36 z Gabcikova, blesk666 asi budes poznat, vravel, ze na obycajnych gumach robi 2:48...takze som vseobecne spokojny s mojou starou damou
myslel jsem že 4WS by mohlo v zatáčkách bodovat .. hlavní důvod vidíš teda kde? vysoká váha, podvozek, gumy?LastV8 píše: Na rovinkach som mu unikal, len zakruty prirodzene neboli domenou preludky