S2000 a Civic - skoro čelovica
Moderátoři: Amigo, riderhenry
S2000 a Civic - skoro čelovica
Rušíme to, vyvolalo to príliš búrlivé reakcie, ktoré by mohly mať neadekvátne následky.
Naposledy upravil(a) jančo dne 25 úno 2012, 09:22, celkem upraveno 2 x.
Re: S2000 a Civic - skoro čelovica
Ten tvuj odkaz je nějaký song
a ja čekal S2K 
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
ja ti nevim jak ostatnim, ale me se pustila po okopirovani odkazu nejaka pisnicka
ale docela dobra
ale docela dobra

Winie píše:ja ti nevim jak ostatnim, ale me se pustila po okopirovani odkazu nejaka pisnicka
ale docela dobra
rad pozuju na pumpe 
Taky Joe Satriani! Tomu říkám hudba. 
'95 Mazda 323C
'93 Renault Clio 1.4 RN
'93 Renault Clio 1.4 RN
Hovada
dobře vy 
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
No ano má tam byt hento
Sa mi to plete, robím asi 10 vecí naraz sory, chystám ešte RX7
to se mi vratily vzpominky na roznov, tam si taky dost natacel? mas to nekde?jančo píše:Sa mi to plete, robím asi 10 vecí naraz sory, chystám ešte RX7
93´Rx-7 FD
Jasné, ale je to oproti tomuto nuda, lebo je to len z mobilu, ale skúsim ti spravit tú čast kde si ty
ne nadarmo se o tobě asi říká, že jezdíš jak hovado. 
- Toyota Celica GT 2002 - 225/40 R18 Michelin Pilot Sport 3, invidia exhaust, DC sport header, Dbilas Dynamic,fidanza flywheel, INJEN cold air intake, short shift, other VVT-i ventil (-500 ot/min), EBC turbo groove discs, weitec suspension etc..
Chtelo by to ale trosku vypilovat aspon ty blinkry, kdyz uz nic jinyho 
Charlie killer

- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Mozna spis nechat vyprat ridicak...
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
Takým by som vodičáky bral a pálil.
...
... On the street, fun is better than speed...MX-5 1.6 | VEMS ECU | Garrett GT17 | A.M.A. | Exedy Stage 1 | Hawk HPS | Prothane PU | XYZ SS | ROTA Group N | Toyo R888
Ještě se tím chlub......
Honda CRX del sol EG2 B16A2
Instagram : Zam3k
Instagram : Zam3k
jééé...teď bude akorát jančo číst jakej je vrah, stejně jako Butcher na tuningforu 
-
MajoHclubSK
- Kontaktovat uživatele:
Vrah este nie,ale podla mna idiot,ktory sa este tym chvali,mrzi ma,ze si majitelom Hondy,takito nam robia len hanbu na cestach...
Na takychto idiotov som teraz citlivejsi ked vozim 3 tyzdnove babo v aute...proste bezmozog uplny a este sa tym aj chvalis ...nemam slov.
Na takychto idiotov som teraz citlivejsi ked vozim 3 tyzdnove babo v aute...proste bezmozog uplny a este sa tym aj chvalis ...nemam slov.
www.HondaClub.sk
mam najeto skoro 3 mil.km, aniz bych zpusobil nehodu a nekomu skodu a stejne mi vzali na rok a pul ridicak, ze jsem mel propadly SPZ a takovyhle nechaj prohanet po silnicich....spravedlnost neexistuje
janco: vytahni s2k na okruh a to natacej, tohle je k nicemu....nerikam, ze nejezdim rychle,ale takhle se s tim chlubit je hloupy
janco: vytahni s2k na okruh a to natacej, tohle je k nicemu....nerikam, ze nejezdim rychle,ale takhle se s tim chlubit je hloupy
NS pacient...under 8
1st czech Nordschleife penzion
1st czech Nordschleife penzion
Raději to ani nebudu komentovat... 
Nevim čeho se dopustil s tou S2000? Ohrozil snad jen ten se Civicem? Každopádně nevidim důvod proč to natáčet a ještě kvůli tomu zakládat téma.
- PsychoBilly
??? S2k tam nikoho neohrožovala , ten s tím Civicem se klidně mohl zařadit ......jediný komu by mely odebrat papíry je tomu frajerovi v Civiku má nějakou 16tku a hecuje se jako by to byl Type R .... Jediný Jančuv přestupek by byl kdyby S2k neprotáhl a nechal jí v tak pěkný den zaparkovanou v garáži ..... předjíždí na krásně přehledné silnici kterou akorát zkresluje kvalita videa opravdu nevím v čem je problém .....
No, samozrejme naplno súhlasím len s týmto názorom, vidím, že na niektorých to bolo príliš silné, ale po siahlo dlhých úvahách som si vstúpil do svedomia a napokon som sa rozhodol auto predať, kúpim si asi Fábiu 1.2 HTP - (Honda turbo power), ďalej podľa pokynov v ostatných príspevkoch rituálne a nenávratne spálim za prítomnosti príslušníkov policajného zboru vodičské oprávnenie, ktoré si akiste nechám doživotne zakázať. Ďalej neodkladne vyhľadám odbornú psychiatrickú alebo inú špecializovanú pomoc, kde sa budem s kompetentnými zamýšlať nad príčinou takéhoto nehorázneho pirátskeho správania, môže to byť tou hudbou, ktorá zo mňa vytvorila to monštrum, nechám to na môjho ošetrujúceho lekára. Áaaa už viem, takáto jazda je ako droga, na okruh je toto auto slabé, tam ma to príliš nebaví, nie je vidieť ten kontrast ako pri obiehaní v bežnej premávke. Takže navštívim centrum pre liečbu drogovo závislých a mohol by som ešte preventívne vstúpiť do rehoľného rádu ctihodných sestier rádu Františka Asiského v Bratislave.PsychoBilly píše:??? S2k tam nikoho neohrožovala , ten s tím Civicem se klidně mohl zařadit ......jediný komu by mely odebrat papíry je tomu frajerovi v Civiku má nějakou 16tku a hecuje se jako by to byl Type R .... Jediný Jančuv přestupek by byl kdyby S2k neprotáhl a nechal jí v tak pěkný den zaparkovanou v garáži ..... předjíždí na krásně přehledné silnici kterou akorát zkresluje kvalita videa opravdu nevím v čem je problém .....
SeeJ. Photography
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power