Servisní prohlídka

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
Huby
Kontaktovat uživatele:

Servisní prohlídka

Příspěvek od Huby » 20 srp 2010, 14:21

Nazdárek tak teď jsem se vratil z prohlídky a jako vždy mám akorat nervi :evil: ,vysolil jsem 5 litru za olej a olejoví filtr a prohlídku :shock: .Zjistili to co jsem věděl ze mam KO zvl
něne kotouče nejspíš na předku po necelích 18000Km a vypadaj vizuelně docela dobře ,tak jsem předpokladal že to bez problemu vyměněj ale moc se jim do toho nechce a že to zkusí uhrat na zaruku a dostal jsem odpověď že se to stava při prutkem brždění to mě docela šokovalo :( a z toho vyplíva otazka proč je davaj do takoveho auta jako je CTR :roll: takove šitky .A nebo je to prostě tím že jsem ja pako a moc na ně šlapu :lol: .
A proto se ptam neznate někdo nějake brzda ktere vydrží brutalnější zachazení :twisted:
Život začíná nad 5500 otáček

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Re: Servisní prohlídka

Příspěvek od Libas » 20 srp 2010, 14:43

Si počkej, až skončí záruka, pak se dá něco vymyslet, záleží, kolik budeš ochoten zainvestovat do brzd.

Jinak teď mě napadlo, jaký olej tam vůbec lejou v Hondě?? Castrol??

Huby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huby » 20 srp 2010, 18:36

nazdar castrol ne mobile super 3000xe ale ta viskozita mě překvapila 5W30 ale co jsem koukal na foru HC tak tendle používaj moc radi ale taky bych raději zvolil castrol http://www.olejeservis.cz/obchod-oleje-a-maziva-129:( .Ale to nejhorší je že jsem platil za 4L přes 2000Kc adal by se sehnat mnohem levněji.
:smt010 myslíš že bych je neukecal na lepší brzdy to by mi asi neprošlo co.Docela se mi zamlouvají nějake kotouče od nich http://typer.cz/detail.php?id=2 ale zaruku si nechci zrušit

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 20 srp 2010, 18:45

Tak to já zase Castrol ne, mám vnitřní blok na tu značku. Moc přemedializované, lijou i to do Škodovek HTP. Vím, že oleje jsou na jedno brdo, ale raději si ten Castrol koupím v jiném balení :lol: :lol:

Jinak co se týče brzd, tak nevím, zda je ukecáš. EBC jsou fajn, brzdí skvěle, jen se trochu více sjíždějí. Ale ty na okruhy nejezdíš, tak tě to nemusí trápit.

jagy

Příspěvek od jagy » 21 srp 2010, 22:29

Padam mel na CTR taky dost neorigo dilu, pokud si dobre pamatuju, a zaruku mel stale. Zkus mu napsat na honda-clubu. Ohledne brzd kontaktuj primo Danyho na typer.cz, on ti doporuci, co tam dat.
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

Gregy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregy » 31 srp 2010, 09:46

Vymena oleje v autorizovanem servisu je zbytecna - kup si filtry HAMP na ebay za 350kc/ks, objednej si olej na netu - max 1500 za 5l, a doma to vymeni i cvicena opice. Jezdis do hondy CB? Tam bych nedoporucoval, nemam dobre zkusenosti. No a zvlnene kotouce? Tak to se proste stane, kazdy kotouce se daji prehrat. Kdyz jsem te videl v Bechyni jak jsi tomu daval skoro za studena tak se ani nedivim :wink:

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 31 srp 2010, 21:27

A nejede tam kvuli razitku do servisky/zaruce? Ja se to taky tak snazil delat (koupil jsme olej, filtr a dojel do servisu "pro razitko"), nez mi i ten olej vyrazne prelili... :lol:
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

Huby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huby » 03 zář 2010, 07:43

Gregy píše:Vymena oleje v autorizovanem servisu je zbytecna - kup si filtry HAMP na ebay za 350kc/ks, objednej si olej na netu - max 1500 za 5l, a doma to vymeni i cvicena opice. Jezdis do hondy CB? Tam bych nedoporucoval, nemam dobre zkusenosti. No a zvlnene kotouce? Tak to se proste stane, kazdy kotouce se daji prehrat. Kdyz jsem te videl v Bechyni jak jsi tomu daval skoro za studena tak se ani nedivim :wink:
Jo muj stil ježdění je hodně založeny na brzdu ja i při normalnich situacich brzdim na posledni chvíli protože mě to baví a protože to auto znam :twisted: A tak se ani nedivím že ty brzdy to nezvladli.Moje řadění na okreskach si vybralo daň.Ale abych hodil info zaruka proběhla v poho brzdi mam nove uznali to kvuli dobremu stavu tachometru a ale proste furt to není ono uvítal bych daleko lepší nastup :( ten je prostě slabej.
Ohledně oleje,ani nevíte jak rad bych si ho vyměnil sam ja se toho nebojim ale jak už bylo zmíněno tak jde jen o razítko v servisce o nic jineho ,nevim jak by se na mě tvařili když bych tam přišel a řek že chci štempla a že hned jdu a samo že stoho ten servis ma prachy tak nevím jestli bych ho dostal.A diskuze o tom jaka je kvalita Hondy CB je jedna ale prostě mě se nechce davat 2 litry za benzín proto aby mi někde doplnili olej a vyměnili pilovej filtr.Kdyby šlo o něco važnějšího tak bych viděl a cena by v tom hrala roli.

V Bechyni jsem tomu daval oves ale ne ze studenym motorem,a kde jinde mužeš vyskoušet hranice auta neznal jsem ho proto jsem odmítl i slalom.A jinak ja jsem někdy na jízdu pako to vym ale nekoupi jsem si fabi HTP :lol:

Odpovědět