FABI - Mazda RX7 FD3S
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: FABI - Mazda RX7 FD3S
To zní jako celkem rozumný rozhodnutí, ona to bude s tím autem asi celkem zábava i bez toho 
Tak mě to zase dostalo a pohltilo mě to. Připravuji nový design přístrojovky, který už bude připravený na haltech displej a zároveň bych rád prodejem přístrojovek vydělal nákou tu kajdu na další sezónu a plánované úpravy. Baví mě to tak moc, že zas z toho pořádně nespím. Těším se až vyleze první karbonový kousek z formy
Vše nej do nového roku pánové a dámy.
Přináším nějaké novinky. Mám první výrobky přístrojovek. První kusy půjdou do světa snad během února března. Objednávky hlavně amerika a pár kusu po evropě. Mám radost, že se to lidem líbí a jsou ochotný za to platit. Koruny se budou hodit na sezonu a přestavbu auta na sezonu 2025.
Přináším nějaké novinky. Mám první výrobky přístrojovek. První kusy půjdou do světa snad během února března. Objednávky hlavně amerika a pár kusu po evropě. Mám radost, že se to lidem líbí a jsou ochotný za to platit. Koruny se budou hodit na sezonu a přestavbu auta na sezonu 2025.
Dále jsem začal makat na pokusech v rámci aera. Dodělal jsem bočnice splliter, canardy. Dále mě čeká podlaha a difusor. Difusor bude nastavitelný svým uhlem. abych zkusil odladit nákou rovnováhu přítlaku a taky aby fungoval.
Podlaha bude nakonec dibondová a ne karbonová, tak jak jsem plánoval (náklady a opravy)
Podlaha bude nakonec dibondová a ne karbonová, tak jak jsem plánoval (náklady a opravy)
A máme obuto na sezonu...poprvé sem si dopřál fresh nové pneušky 
Naposledy upravil(a) 200sxfabi dne 12 led 2024, 08:24, celkem upraveno 1 x.
Posílat takovej balík bude asi docela sranda když je to velké a relativně křehké.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Další věcička připravená k instalaci na auto. Nic není počítané simulované ale vše je navrhnuto dle základních principů. Výsledek opět pokus omyl
Bude to vše na rychloupnutí, abych dokázal najet na káru.
Naposledy upravil(a) 200sxfabi dne 05 úno 2024, 13:18, celkem upraveno 2 x.
Naposledy upravil(a) 200sxfabi dne 05 úno 2024, 13:19, celkem upraveno 1 x.
Kámo ty seš pacient...v tom nejlepším slova smyslu. A něco mi říká, že mě letos v Mostě pojedeš 
Aha! Ty jo to je škoda, přijde mi že tam bys už hezky využil to aero. Já nevím jaké rychlosti se jezdí na kopci, máš nějakou představu o hodnotech přítlaku třeba ve 100kmh?
Jak moc přehřejváš dif? Jednoduché řešení by mohl být jen dekl s žebry. Difuzor by mohl dobře nasměrovat vzduch do žeber.
Tohle je sice o pickupech ale docela zajímavé povídání o krytech diferáku. https://youtu.be/vdtmDl5EDJ8?si=bO9l1sJ3cqeOBSUp
Tohle je sice o pickupech ale docela zajímavé povídání o krytech diferáku. https://youtu.be/vdtmDl5EDJ8?si=bO9l1sJ3cqeOBSUp
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Podlaha dodělána, chybí už jen sukně a zjistiti zda to zvládne ty dvě minuty v rámci teplot. Pokud ne bude se to muset nějak odvětrat
Ahoj,
jen ze zvědavosti, co plánuješ s tím jezdit ? Nějaký větší seriál v rámci vrchů - EDDA? Okruhy- Track day ?
Jen tak pro srandu se svézt nebo plánuješ honit setinky a jet na bednu ?
Nejsou všechny ty úpravy ( zbytečně-é
) nad-dimenzované ?
Každopádně klobouk dolů - máš mé uznání- slušný kus práce.
Krásný karbon a funkční úpravy

jen ze zvědavosti, co plánuješ s tím jezdit ? Nějaký větší seriál v rámci vrchů - EDDA? Okruhy- Track day ?
Nejsou všechny ty úpravy ( zbytečně-é
Krásný karbon a funkční úpravy
Civic EG6
Okruhy už s tímto setupem nepujdou moc kvuli podlaze, leda by se dodělalo chlazení a nebo se výfuk vytáhl někde vepředu.Mr_xx píše: ↑13 bře 2024, 15:09Ahoj,
Nejsou všechny ty úpravy ( zbytečně-é) nad-dimenzované ?
Krásný karbon a funkční úpravy![]()
![]()
Chybí pár šroubků, nastavit znovu GEO a auto je ready na první testíky.
TeamRule32 na FB už není aktivní - škoda.
Nahraješ nějaké video na youtube - zajímá mě jak to zní
?
Nebo kam se chystáš na vrchy abych to mohl slyšet osobně ( Šterberk ) ? Nebo budeš jezdit Edda cup ?
Nahraješ nějaké video na youtube - zajímá mě jak to zní
Nebo kam se chystáš na vrchy abych to mohl slyšet osobně ( Šterberk ) ? Nebo budeš jezdit Edda cup ?
Civic EG6
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
Neuvěřitelná práce
ta podlaha je jen alu plech, nebo nějaký sendvič?
ta podlaha je jen alu plech, nebo nějaký sendvič?Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz