Nejlejlepší nabídky jsem našel v polsku tak, jsem se jel podívát na jedno červené. Největší průser byl velký dešť, polaci na svých sjetých šlupkách byli zapasováni v dálničních svodidlech. Obhlídka probíhala v mycím box aby na mě nepršelo, na autě byl zachovalí lak, v motoráku nebyla žumpa a v interiéru chybělo dodělat dva plasty. Jen mě vadila zástavba LPG. Protože k tomu byla dodávka náhradních dílů tak jsme si plácli, sepsali smlouvu a já zaplatil cca 200.000Kč. Po přejetí hranic, koupení známky mě vyletěla teplota na 120°C a zustal jsem stát na nějakém přivaděči kde lítali auta, plšelo, byla zima, motor bez vody a benzínka v nedohlednu. Domů jsme se nějak dostali za postupného dolevání 11l vody. Kontaktoval sem prodejce který mi zdělil že jsem si auto prohledl a že bylo vše v pořádku. Když jsem si chtěl přijet pro ty ND tak dělal mrtvého brouka. Doma jsem ještě zjistil se jedná o přestavbu JDM, proto má asi pěkný lak.
Něměl jsem náladu neco opravovat. Motorák je u těchto aut zaplněný až po okraj, ale jsem zvyklí bojovat tak jsem se dal do toho. Práce je v tom do dnešního dne neskutečně, ale co mě nejvíc šokuje, mizerná dostupnost ND, hlavně OEM. Plno věcí se už nevyrábí. Díly na motor jsem scháněl 6 měsícu z ameriky, anglie a japonska. Na 300zx znám 10 shopu, na 200sx taky, ale sehnat něco na 3000GT je peklo. Další průser je že model 1991 měl motor který se dělal jen necelý rok, takže je těžké sehnat i použité díly. Motor má atypické příruby na turbech, takže amíci přesoustruží skříně a nacpo tam větší vrtule. Stává se tak že hadici utahujete na na přírubu která má stěnu 1mm a v housingu se točí skoro stejně velká vrtule.

Za takovou srandu chce amík bratru 3200 dolarů.
Seriová turba jsou velice restriktivní vhodná do sekačky na trávu, proto po zvážení různých možností jsem koupil Kinugawy za cc 22.000Kč, kde jsem dostal nová turba jen jsem musel požít svou výfukovou skříň. Teď jsem ve stádiu kdy mám složený motor, ale musel jsem repasovat všechno včetně altíku, klapky, trubek. Dále je v plánu motor oživit a naladit.