Ber to tak, že pokud bys pak chtěl u GTE zvednout výkon, tak ty origo svody, turba a IC stejně vyhodíš - tj. reálně to u GTE potom platíš dvakrát neb sis připlatil za stock díly. U GE si rovnou koupíš věci, které mají do budoucna smysl, tj. např. svody T4, externí WG, SSQV BOV, velkej IC,... A ty potom nevyhazuješ i kdybys vyměnil převodovku za R154 nebo dokonce V160 a zvednul boost. Fajn by bylo případně koupit LHD atmo Supru, čímž by odpadnul problém s přestavbou řízení, ale ty tu taky nejsou zrovna nejlevnější.DjRaspby píše:Jestli bychom si neměli založit topic ,,Supra polemizace"abychom to tu nespamovali
. Ale ono oturbit n/a taky není úplně za hubičku a vyjde to skoro ve finále stejně (ne-li víc - dle ceny dílů) jako 2JZ-GTE...alespoň co jsem si konkrétně zjišťoval...turbo, svody atd....a hlavně odladění - to je docela pecka no. Takže já bych z toho pohledu šel asi do swapu než turbení n/a - teď samozřejmě nepočítám projev motoru kdy klasické single turbo se chová jinak než originál twin turbo, takže každý může kvůli právě projevu chtít jiné řešení...
Ten inzerát co jsem dal je opravdu spíš pro někoho, kdo moc neplánuje to řízení měnit, ale rád by případně do budoucna měl vyšší výkon - ať už swapem motoru nebo oturbením toho co tam je. Zbytečný na to pohlížet nějak jinak.