Ohýbání silikonových hadic
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Ohýbání silikonových hadic
Nemáte někdo zkušenosti, případně nějaký tipy k ohýbání silikonových hadic na vodu a vzduch v motoráku? Téměř nulový výběr mě dohnal k myšlence vlastních hadic, ale když, tak bych je chtěl naohýbat podle původních. Nějaký pružiny, unicoily a tak, tomu bych se (jako trvalýmu řešení) chtěl vyhnout.
Re: Ohýbání silikonových hadic
Na jaký je to auto?
výběr miata-specific hadic a universálních hadic ti přijde malej?
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
V pripade vzduchu muzes zkusit Fabiho a trubky z na miru z laminatu.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Toto jsem jednou resil ..podarilo se mi sehnat modre silikonove hadice udajne s nejakym vnitrnim ocelovym opletem ktere sli libovolne ohnout a jak si je ohnul tak drzely...ale cena tam byla uplne nesmyslna..bych kecal ale snad 2000 kc za pul metru tak uz jsem to dal neresil
...zkus nekoho kdo ti je vyrobi na miru ....
...zkus nekoho kdo ti je vyrobi na miru ....
Univerzalni hadice jsou presne to, co by bylo potreba naohybat. Sety na 1.8 NB jsem po nekolikamesicnim hledani neobjevil jinde, nez u carbon miata a tam je cena nekde kolem 5400 + posta + DPH...na ty hadice s dratem vevnitr jsem taky nekde ve zmince narazil, ale podobne jak pise kony - silena cena. Po hadicich na miru se ptam kde muzu, ale nikdo neporadil. Vedeli by o vyrobe na miru kde ceho, ale hadice vubec :/
Samco dělá kity, Mishimoto dělá taky něco, Maruha dělá kity... a nečekej, že to bude levnější než carbon miata
Pokud chceš šeřit, tak asi jedině eGay… Určitě tam bude nějaká Čína za polovic.
Na silikonové hadici není až tak moc co zkazit a pokud to máš jen na chladicí kapalinu, tak tě teploty přes 150°C asi trápit nebudou. (tuhle teplotu přestojí i hadice bez výztuží)
Na zakázku ti to asi nikdo levněji nevyrobí. Případně to zks třeba u GMS Lanškroun….
Na silikonové hadici není až tak moc co zkazit a pokud to máš jen na chladicí kapalinu, tak tě teploty přes 150°C asi trápit nebudou. (tuhle teplotu přestojí i hadice bez výztuží)
Na zakázku ti to asi nikdo levněji nevyrobí. Případně to zks třeba u GMS Lanškroun….
Tak třeba ty ze speedpra nemaj problém prosakovat.Cipajs píše:Na silikonové hadici není až tak moc co zkazit...
Případně si může umotat vlastní. http://www.autosiliconehoses.com/silico ... -tape.html
Já mám hadice od číňana Autobahn88 a nestezuju si.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Díky za tip Woyto, taky nemá :/
http://www.escape6.cz/motor-a-performan ... --ID14493/
a vzduch jsou max podtlaky a ty dělá snad jen carbonmiata
a vzduch jsou max podtlaky a ty dělá snad jen carbonmiata
Ilustrativni obrazek a pisou dvoudilny - tak to budou hadam jen 2 hadice k chladici a to je za ty penize zlodejina :/
nikdo kromě carbon miata nevyrábí komplet set, takže si to musíš poskládat od různých výrobců a uvidíš, že CM je zdaleka nejlevnější, i když započítáš poštu a daň.
Stoney racing vychazi podstatne lip. Resi se tu ale zbytecnosti, protoze topic jsem zakladal s jasnou otazkou