nevím par takovývhle lokálních pravidelných srazu sem si zažila vím jak to chodí, rozdrobí se to na skupinky co se budou znát a tam to skonèí
Diskuze o regionálních srazech.
Moderátoři: Amigo, riderhenry
-
Idaho von Věšín
Diskuze o regionálních srazech.
no z plzne, nevím mm to takøka stejne daleko do plz jako do Phy a stqeno tušm taky obèas "pøebývá" v praze 
nevím par takovývhle lokálních pravidelných srazu sem si zažila vím jak to chodí, rozdrobí se to na skupinky co se budou znát a tam to skonèí
ti co nebudou jezdit pravidelne al etøeba jen jendou z amesíc èasem odpadnou jelikož je ti ti stálejší "nepøijmou".. asi tak takže radsi delat srazy po delsí dobe než každý týden ..
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
ja bych to nechal na lidech, proste kdo ma zajem, at jezdi kdo ne, at nejezdi
nebo si snad budem zakazovat se schazet

ja tam budu kazdej tejden, me to problem nedela prijmout novej kousek do smecky

ja tam budu kazdej tejden, me to problem nedela prijmout novej kousek do smecky
Naposledy upravil(a) lupik dne 04 led 2009, 20:11, celkem upraveno 1 x.
323 BF 1.6 DOHC Turbo 4WD a tažný na kárku
-
Idaho von Věšín
moc filisofovaniIdaho von Vìšín píše: ale vubec nic to nezakazuje, jne poznamenávám že èaste srazypovedou spíše k separaci než ke "stmelení" skupiny...
ja sem treba na tohle forum prisel abych poznal lidi a aktivne se ucastnil a ne abych si trenoval psani na kompu
dyt jo s normalne znamejma si jdes taky pokecat a ne jenom jednou tydne, me to prijde jako dobry zpusob se stmelit s lidma co maj stejny zajem jako ja. A nevim proc bysme nekoho nemeli prijmout. A ticho tam nebylo stejne se nas uz spousta zna davno. a kdyz spolu muzem kecat na foru tak proc bysme nemohli krafat v realu, a na jednom miste taky stat nebude v praze je tolik silnic a parkovist kde se da vyblbnout.
ja vim co v tom je je to zavist ze se to u vas nedeje
ne delam si prdel
ja vim co v tom je je to zavist ze se to u vas nedeje
GXE10
- Lukáš 325e
tøeba já sem vás vidìl poprvý dá se øíct a bylo to hroznì fajn jak kdybych už vás znal nìjakou dobu prostì supr atmosféra
Naposledy upravil(a) Lukáš 325e dne 04 led 2009, 23:29, celkem upraveno 1 x.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- Lukáš 325e
Co sem to zas provedl.Nejak sem rozpoutal flame.
Ne me vazne nevadi ze se schazite v praze a urcite nechci aby to bylo v plzni, stejne tam travim ani ne 10% svyho casu. A ta cesta tam a spatky pres pribramsko vynahradi to pozovani na strahove
Ja jen mel rejpavou trochu, prijde mi usmevny pojem "vozeni se po praze" a pak ty predchozi srazy ktere s auty a jezdenim nemeli moc spolecnyho. Ale mozna se mylim.
Ne me vazne nevadi ze se schazite v praze a urcite nechci aby to bylo v plzni, stejne tam travim ani ne 10% svyho casu. A ta cesta tam a spatky pres pribramsko vynahradi to pozovani na strahove
Ja jen mel rejpavou trochu, prijde mi usmevny pojem "vozeni se po praze" a pak ty predchozi srazy ktere s auty a jezdenim nemeli moc spolecnyho. Ale mozna se mylim.
jako sorry, ale to si delas prdel?riderhenry píše:no da se na to divat z nekolika uhlu - napr. ja v Brne se s nikym neschazim, da se do budoucna ocekavat, ze vytvorite jakousi ztmelenejsi partu a ostatni budou tak nejak na okraji, ikdyz treba jen diky mistu bydliste...
tohle je sraz Prahy a okoli, bude se tmelit tahle parta v regionu, ty si v Brne a uz se ti tam taky tvori, jak sem si precet v jednom topiku, regional. To, ze se nechces asociovat, to uz je bohuzel jen tvuj problem, tak nam to tu nekaz
budu to opakovat asi po treti, ale pro meziregionalni grupace sou celorepublikovy srazy
v zadnym pripade, ale nejde o nejaky vyclenovani, chapu, ze se nekomu nechce dojizdet treba 130km, ale to je bohuzel jeho problem..... vsichni mimoprazsti sou take zvani, kdyz budou mit chut nebo cestu
no tak snad pochopeno
jako v poho, ale nam nejde primarne oto jezdit autem, chcem se sejit a hlavne pokecat, poznat novy lidi, auta, zkusenosti, to je to oc tu bezi. Projizdka je pak uz jen takovej pridavekstqeno píše:Co sem to zas provedl.Nejak sem rozpoutal flame.
Ne me vazne nevadi ze se schazite v praze a urcite nechci aby to bylo v plzni, stejne tam travim ani ne 10% svyho casu. A ta cesta tam a spatky pres pribramsko vynahradi to pozovani na strahove![]()
- Lukáš 325e
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
lupik: tak v prvni rade by se asi hodilo, kdyby ses trochu schladil, nevim jak ostatni, ale ja nejsem na takovej ton zvyklej a ani zvedavej. Jinak si myslim, ze je zbytecny o tom diskutovat, jenom jsem rikal svuj nazor, nenavrhoval jsem nikomu zadny svoje reseni nebo zmenu...
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
No když je to tedy jen tvùj názor zamysli se nad tím kde bydlíš a jestli mìlo smysl ten názor vùbec zveøejòovatriderhenry píše:lupik: tak v prvni rade by se asi hodilo, kdyby ses trochu schladil, nevim jak ostatni, ale ja nejsem na takovej ton zvyklej a ani zvedavej. Jinak si myslim, ze je zbytecny o tom diskutovat, jenom jsem rikal svuj nazor, nenavrhoval jsem nikomu zadny svoje reseni nebo zmenu...
zamyslete nad tím proè nìkdo tohle forum založil a proè se tu lidi virtuálnì scházej! Už mì nebaví tu èíst ty nesmysly
Taky ti to vadí co?dolek píše:hm tu panuje krasna novorocni atmosfera koukamkouknete se na ty tunery z Roznova ci jak se to nemuje
Dokonce je tam i 2g eclipse (cerny)
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
No právì proto.... Když proti tomu nìco máš, tak se toho nemusíš zúèastnit ani se nìjak angažovat! Tím chci øíct, že se nemusíš ani zbyteènì vyjadøovat názorama, který pobuøujou nejen mìriderhenry píše:zajimavy pristu... Osobne si dost cenim slusneho vystupovani a rozumne diskuze. Projevil jsem nazor, ktery, kdyz si ho prectes, se netykal jen jednoho konkretinho regionalniho srazu, ale techto srazu obecne.
cocococo? Já to chci taky vìdìtIdaho von Vìšín píše:smazáno - sorry
-
Idaho von Věšín