Reklama, zviditelnìní na akcích
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Reklama, zviditelnìní na akcích
Chci navrhnout nìjakej jakoby poutaè nebo tak nìco na ty vìtší srazy, dát to pøed auta (pøed moje a Gregyho). Asi to bude vycházet s loga, nemám pøedstavu o velikosti ani materiálu, popø. ještì mì napadá nìjaká vlajka. Co vy na to?
- s0uky
- IHI motion
- Kontaktovat uživatele:
JJ, tak to bych udelal stejneOmnitec píše: Vezmi to logo tady na fóru nahoøe..doplò tam web a návrh je hotový...
Ten samej cernej podklad a pod tim nejakym peknym fontem bilou barvou jen URL adresa.
"6 hvězd září, 5 rychlostí řadí, 4 gumy sviští, 3 diferenciály pracují, 2 litry křičí, 1 turbo tlačí... To je to co dělá ze Subaru all-wheel-drive."
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
no uz je to relativne vpoho, ta kurziva to predtim zakulacovala hodne, ted uz to je lepsi. Mozna by se dalo zkusit napis cely velkym, ale to si myslim ze nebude ono... jestli se ti chce, tak to zkus, jinak by se mohli vyjadrit i jini
EDIT: kdyz se clovek podiva hodne z blizka, tak vidi, ze kousek toho slunka je nahore useknuteho...
EDIT: kdyz se clovek podiva hodne z blizka, tak vidi, ze kousek toho slunka je nahore useknuteho...
Vlajky
No ja bych navrhoval to logo co mam na strankach a pod to tu adresu webu, cervenym pismem, stejnym fontem jak je PERFORMANCE MEETING, ale ted to bude problem protoze mi klekl notebook a delam na nouzovym kompu, ale tak za dva tydny by to mohlo byt. A jinak na akcich by to chtelo udelat nejakou tu plachtu na auto, velikosti zhruba predni kapoty plus minus aby to bylo videt. pod sterace bych nastrkal par vizitek s adresou webu aby si to lidi mohli rozebirat a je hotovy...
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Adresu bych nedával velkym písmemAmigo píše:no uz je to relativne vpoho, ta kurziva to predtim zakulacovala hodne, ted uz to je lepsi. Mozna by se dalo zkusit napis cely velkym, ale to si myslim ze nebude ono... jestli se ti chce, tak to zkus, jinak by se mohli vyjadrit i jini
Jinak sluníèko neni useknutý, ale "pøechod" tam vidìt je, protože vedle toho sluníèka neni èerná, ale je to svìtlejší....Já sem nad to pouze èenou pøidal, takže useklý by to být nemìlo
- s0uky
- IHI motion
- Kontaktovat uživatele:
Mozna ze by bylo lepsi to dat na bilej podklad, prece jen ma JPN bilou v podkladu na vlajce. Navic jak tu nekdo zminoval ta cerna v lete nebude nejlepsi. Jen takovej malej navrh:

Druha vec je kde se to bude tisknout a v jakym formatu to budou chtit. A vlajka bude treba udelat v hodne velkym rozliseni.

Druha vec je kde se to bude tisknout a v jakym formatu to budou chtit. A vlajka bude treba udelat v hodne velkym rozliseni.
"6 hvězd září, 5 rychlostí řadí, 4 gumy sviští, 3 diferenciály pracují, 2 litry křičí, 1 turbo tlačí... To je to co dělá ze Subaru all-wheel-drive."
- s0uky
- IHI motion
- Kontaktovat uživatele:
Vybrat kvalitni font bude problem, ty kosticky jsem udelal s patternem proto, aby ten napis JDM vynikl.Amigo píše:2 s0uky: nevypada to spatne, ale ty sede ctverecky v tom JDM napisu jsou proste divne, stejne jako to hranate "D"... obecne bych se snazil ty dve byly sobe podobne, nemusi byt to tozne
adresa webu ma zajimavy font, mi osobne grafity stylaz tak nevadi...
Co tohle?

- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
pod tohle se rád podepíšu, taky budu chtít vlajku nejspíš z tohoto návrhuLibas píše:tak mi se líbí zase tohle poslední...
z tohoto si asik udìlám tu vlajku..na sklo proti slunku atd
super font, jediný co bych vytknul, je rozmístìní. odkaz bych šoupnul lehce dolù (cca doprostøed mezi spodní hranu sluníèka a dolní okraj vlajky) a text v PH rohu dolù a doleva (cca o 5mm v obou smìrech)
Jinak je to fakt super, a já jsem bez práce