Kontejner z USA
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Kontejner z USA
Zhruba za mìsíc se shromaždí vìci k pøepravì kontejnerem z USA, smìr zboží: ÈR
Takže kdyby jste nìkdo nìco potøebovali dostat z USA, není problém pøihodit i tìžší vìci. Pokud možno dát vìdìt bìhem 2-3 týdnù. Urèo to vyjde levnìji než klasicky si to poslat. Musíte poèítat s nìjakým proclením. Více vám øekne ZITEC, takže kdyžtak pište sem nebo jemu SZ.
Takže kdyby jste nìkdo nìco potøebovali dostat z USA, není problém pøihodit i tìžší vìci. Pokud možno dát vìdìt bìhem 2-3 týdnù. Urèo to vyjde levnìji než klasicky si to poslat. Musíte poèítat s nìjakým proclením. Více vám øekne ZITEC, takže kdyžtak pište sem nebo jemu SZ.
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Prezident: Velkou nabídku motorù za hezký ceny má na shopu místní èlen Idaho 
Možná by sis ten svuj našel tam
http://www.techdoc.cz/?p=productsList&iCategory=93
Možná by sis ten svuj našel tam
http://www.techdoc.cz/?p=productsList&iCategory=93
- Prezident
- Kontaktovat uživatele:
jj o tìch vím. ale ted jsem koukal a zjistil jsem že od idaha pøijde 4age blacktop jen o pár tisíc dráž než kdybych si to vezl individuálnì z usa (z japonska jsem ještì nezjišoval) a to mi za ty nervy asi stojí 
èasem....
èasem....
Naposledy upravil(a) Prezident dne 11 lis 2008, 00:12, celkem upraveno 1 x.
pres polskou polonez parcel vyjdou kola na nakych 150usd + pripadne clo, ktere by se mozna platit nemuselo, pac jedna krabice by se dala ocenit na 80usd. Ale je taky treba ty kola poslat uvnitr usa na polonez centralu coz stoji taky nakych 100usd a je s tim dost papirovani. Takze celkove 250usd. letecky to vyjde na 91usd jedno kolo, coz uz neni moc velkej rozdil. Mluvim o 17" ktere vazi 8kg - 17.6lbs
(s krabici je to 22lbs) jedine co nechapu jakym zpusobem se polonezu zaplati tech 150$, to jsem se na jejich webu nedocetl.
(s krabici je to 22lbs) jedine co nechapu jakym zpusobem se polonezu zaplati tech 150$, to jsem se na jejich webu nedocetl.
-
Idaho von Věšín
no nevím nevím - zjistil jsi si terminálové poplatky? zjistil jsi si kolik si veme firma za to že ti vystaví papíry k proclení atd ??Prezident píše:jj o tìch vím. ale ted jsem koukal a zjistil jsem že od idaha pøijde 4age blacktop jen o pár tisíc dráž než kdybych si to vezl individuálnì s usa (z japonska jsem ještì nezjišoval) a to mi za ty nervy asi stojí
èasem....
Ja ted táhnu druhej motor a musím øíci že s emi protáèí panenky jak si ti dovozci hážou poplatky jak je napadne
napøíklad v po nebio ut budu vyzvedávat SR20DET red top a jen popaltyk az to že vystaví papíry + manipulace na celnici atd delají 9,5tis
Jinak cenu každého dovozu øeším individuálnì, protože to co ted delá dolar je peklo ( je zajímavé že tøeba vèera mi paypal pøepoèítaval korunu vuèi USD za 19,80 i když kurz z pohledu CZ bank byl lehce pod 18
Proste to shrnu, každej motor øeším individuálnì a ty ceny jsou spíše nástøel. Vìø mi že pokud bys videl co je s tím trápeního a starostí atk by ses na to vykaslal a práve ten dovoz jednoho motoru by te z toho vyléèil
Druhá dobrá vec je, že zatím mi mpotr nešel déle jak 4 týdny do zaplacení... ( btw ovìø si zda prodejce akceptuje u tak velkýchèástek paypal, portože ten bankovní pøevod také není nejlevnìjší a jezdlouhavý )
-
Idaho von Věšín
dovez si motorRyba píše:to je hezký, ale spíš bych øešil dph, clo je vìtšinou pod 3%
clo u motoru je následovne :
Nákupka motoru 490,- USD
Doprava 290,- USD
Clo vymìøené celním uøadem : 4742 ,-
( vše mohu doložit kopiemi dokaldu a celních výmerù )
pokud si vemes hodnotu USD 18CZK tak jsi lehce pøee 30%clo
( pozor mluvím o použitém motoru - u "bežných"vecí je to samozøejme jiné )
jasný no, proto sem psal vìtšinouIdaho von Vìšín píše: dovez si motor![]()
clo u motoru je následovne :
Nákupka motoru 490,- USD
Doprava 290,- USD
Clo vymìøené celním uøadem : 4742 ,-
( vše mohu doložit kopiemi dokaldu a celních výmerù )
pokud si vemes hodnotu USD 18CZK tak jsi lehce pøee 30%clo
( pozor mluvím o použitém motoru - u "bežných"vecí je to samozøejme jiné )
-
Idaho von Věšín
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
-
Idaho von Věšín
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- Prezident
- Kontaktovat uživatele:
Tyjo já nevím jestli haluzí nebo jakým zpùsobem se to dìje, ale nikdy jsem neplatil clo ani danì a to už mi nìjakou doubu vìci z USA chodìj nejvìtší zásilka byla za 1100,- doláèù a pøesto mi to došlo až dom bez problému, je mi jasný že s motorem to bude jiný ale nìjak jsem s tím nepoèítal noIdaho von Vìšín píše: no nevím nevím - zjistil jsi si terminálové poplatky? zjistil jsi si kolik si veme firma za to že ti vystaví papíry k proclení atd ??
Ja ted táhnu druhej motor a musím øíci že s emi protáèí panenky jak si ti dovozci hážou poplatky jak je napadne
napøíklad v po nebio ut budu vyzvedávat SR20DET red top a jen popaltyk az to že vystaví papíry + manipulace na celnici atd delají 9,5tisv tom není ani koruna DPH, cla a dopravného
Jinak cenu každého dovozu øeším individuálnì, protože to co ted delá dolar je peklo ( je zajímavé že tøeba vèera mi paypal pøepoèítaval korunu vuèi USD za 19,80 i když kurz z pohledu CZ bank byl lehce pod 18
Proste to shrnu, každej motor øeším individuálnì a ty ceny jsou spíše nástøel. Vìø mi že pokud bys videl co je s tím trápeního a starostí atk by ses na to vykaslal a práve ten dovoz jednoho motoru by te z toho vyléèilale na druhou stranu kdo potøebuje více jak jeden motor
Druhá dobrá vec je, že zatím mi mpotr nešel déle jak 4 týdny do zaplacení... ( btw ovìø si zda prodejce akceptuje u tak velkýchèástek paypal, portože ten bankovní pøevod také není nejlevnìjší a jezdlouhavý )