Yahoo.co.jp aukce, máte někdo kámoše Japonce?

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Nismo200

Yahoo.co.jp aukce, máte někdo kámoše Japonce?

Příspěvek od Nismo200 » 04 led 2015, 22:37

Jeden zdejší člen se tím prý už nezabývá a já bych moc rád nějaké věci z tohoto aukčního portálu.

Předem díky, popř i za tipy. Vše klidně sz.

speedy_s
Kontaktovat uživatele:

Re: Yahoo.co.jp aukce, máte někdo kámoše Japonce?

Příspěvek od speedy_s » 04 led 2015, 22:47

yahoo už maj/zajišťují international shipping, takže neni problém si to udělat sám ;)
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S

Spitfire

Příspěvek od Spitfire » 07 led 2015, 15:18

To samý platí i o UpGarage, tam můžeš nakupovat přímo přes http://www.croooober.com/
- Ty Worky sou pecka. Skoda jen ze si tady kazdej bude myslet ze to sou XXR.
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat

Beaver

Příspěvek od Beaver » 07 led 2015, 16:37

Jo, ale jediný co je na Croooober anglicky by default je info "INTERNATONAL SHIPPING" :smt003 Plus je problém s tím, když člověk chce s tím nákupem dělat něco extra (např. když chci jen koncový tlumič bez potrubí abych si to navařil dle potřeb a neplatil zbytečně poštu za nepotřebné potrubí) nebo když chci poslat zásilku co nejlevněji. Na obyčejný nákup je to ale OK, pokud se v tom někdo samozřejmě dokáže orientovat :)

speedy_s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speedy_s » 07 led 2015, 21:06

je to jenom o komunikaci s nima.. když jsem chtěl něco levněji, tak nebyl nikdy problém se domluvit :wink: jsou tam hlavně anglicky mluvící lidi :D
hlavně nechápu tvůj výmysl s výfukem.. koukám po značkovym, abych z něj použil jen konec a udělal bastl.. rovnou kup fejk ebay, protože nanic potrubí značkovym koncákem nezlepšíš :lol:

petan_250

Příspěvek od petan_250 » 07 led 2015, 21:25

Par veci jsem dostal do CR pres J's Garage, Ikeda san. Umi vyborne anglicky a vzdy jsem se s nim domluvil (vydrazi ev sam sezene pokud zadas co chces)

http://www.j-garage.com/

J's Garage Export Co., Ltd.
1602-8 Tomitsuka-cho Naka-ku
Hamamatsu-shi Shizuoka-ken Japan 432-8002
Yoshitaka Ikeda yosi@j-garage.com
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?
Obrázek

Woyta

Příspěvek od Woyta » 07 led 2015, 21:39

Skoda, ze s tim George seknul.
Jaro se blizi, tak by to neco dalsiho z japonska chtelo :)

J garage maji docela prisne podminky co koukam.
[ 2 ] Information of the Cost. final bidding price (sometimes, be requested 5% auction store fee from the seller. and some sellers ask the packing fee : it depends on the seller) + delivery cost to us + bank payment fee + Shipping cost to you + our bidding fee (7% or minimum 3000yen/per one item) + 5% of our contingency fee+ wire transfer fee (if payment by wire transfer). *if you would prefer to arrange the car from the yahoo auction, please just let me know. We will give the information (our comission is 87000yen/per a car .).
[ 3 ] General terms of yahoo auction parts, *Because the bidding price depends on factors, please let me know your max bidding price. *Please let us have your payment in advance. *There is no refund even if it does not win the parts. *The person with a bad evaluation cannot tender. * It is unable to cancel, return, any claim. And we do not return any payment. *Wire transfer cost should be born by you.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)

On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)

Beaver

Příspěvek od Beaver » 07 led 2015, 21:49

speedy_s píše:je to jenom o komunikaci s nima.. když jsem chtěl něco levněji, tak nebyl nikdy problém se domluvit :wink: jsou tam hlavně anglicky mluvící lidi :D
hlavně nechápu tvůj výmysl s výfukem.. koukám po značkovym, abych z něj použil jen konec a udělal bastl.. rovnou kup fejk ebay, protože nanic potrubí značkovym koncákem nezlepšíš :lol:
Tragéd se zase ozval. Pro tvou informaci, např. HKS HiPower Silent výfuky jsou utlumené středem, je to semi-stainless a skutečně nevidím důvod proč nepoužít 3" custom nerez potrubí a na něj origo HKS nerez konec. Je to osvědčená a funkční konfigurace. Navíc ty bazarové kusy mají občas tu přívodní trubku pošramocenou nebo je to jen zadní díl a nebo už je prostě sežraná (přitom ten konec je furt pěknej). Já si na rozdíl od tebe asi teda umím zajistit výrobu dobrého potrubí, že ty jsi trouba a chceš to porovnávat s nějakým bastlem z lešenářských trubek, to už je tvůj problém. Hleď si radši svýho a neser se do mě, když si jen vytrhneš z kontextu jednu věc a pak se snažíš a tom postavit nějakou stupidní teorii.

speedy_s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speedy_s » 07 led 2015, 22:06

zdarec mistře :) Ok, když postavíš napoprvé výfuk kterej bude mít parametry HKS hi-power, tak opravdu smeknu... výfuk neni taková prdel jak si ji představuješ, uděláš jeden ohyb blbě a máš rozhozenej celej průběh. Jinak taky si umim zajistit výrobu kvalitního potrubí, ale nikdy bych nezaplatil finanční nároky na vývoj a jeho výrobu pak, aby to mělo smysl :D
Jinak vytrhl jsem jednu jedinou kterou jsi napsal, prostě mi přijde blbost to co píšeš, už raději pořiď ten koncák novej než řešit takovýhle nesmysl z druhýho konce světa... tady by ti taky neuřízl nikdo koncák z celýho hotovýho výfuku :)

Beaver

Příspěvek od Beaver » 07 led 2015, 22:44

Neměj péči. Nebudeš v tom ani jezdit, ani to platit :wink: Špatný ohyby si tím pádem řeš někde jinde.

jindrej

Příspěvek od jindrej » 07 led 2015, 22:59

Hlavně klíííd

Idaho von Věšín

Příspěvek od Idaho von Věšín » 07 led 2015, 23:38

Na druhou stranu ja se jim nedivím. Pokud jsou zasilatelská firma a maj služby spojené se zasíláním, nemusí mít prostory ani nářadí na to aby to fikli a jet se zbytkem trubky nekam do kovosrotu se jim třeba ani nevyplatí :D

Beaver

Příspěvek od Beaver » 08 led 2015, 08:27

Samozřejmě že ne. Oni to jen normálně koupí a pošlou. Nevím jak je na tom Croooober třeba s kolama, ale není nezvyklé narazit na pěknou sadu co má gumy už skoro KO. V ten okamžik by člověk rozhodně chtěl gumy sundat a vyhodit (s ohledem na poštovné Japonsko-ČR by se nemuselo vyplatit je posílat s gumama ani kdyby byly nový :smt003 ). Cca během února tam budu mít člověka na stálo a ten mi tyhle věci zajistí bez problémů. Klidně u něj můžu u skladovat čtyři věci dva měsíce a čekat až se objeví pátá za dobrou cenu a pak si to nechat poslat všechno. Může mi zajet do místních obchodů a mrknout se mi po věcech, co nejsou online nabízené, atd. Suma sumárum - možnost, že si to člověk koupí napřímo tu už je a využít se dá (akorát prokousat se skrz ty Japonský weby není úplně nejjednodušší), ale neřeší to všechno.

jagy

Příspěvek od jagy » 08 led 2015, 09:51

speedy_s píše:zdarec mistře :) Ok, když postavíš napoprvé výfuk kterej bude mít parametry HKS hi-power, tak opravdu smeknu... výfuk neni taková prdel jak si ji představuješ, uděláš jeden ohyb blbě a máš rozhozenej celej průběh. Jinak taky si umim zajistit výrobu kvalitního potrubí, ale nikdy bych nezaplatil finanční nároky na vývoj a jeho výrobu pak, aby to mělo smysl :D
Mas k tomu nejake konkretni info? Rad bych videl, jak vypada blby ohyb vyfuku, ktery rozhodi prubeh.
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

Beaver

Příspěvek od Beaver » 08 led 2015, 11:12

To si cucá z prstu akorát. Jediné vysloveně špatné ohyby co se dají spáchat jsou buď šílené úhly a nebo použití crush bend potrubí, které de facto zmenšuje vnitřní průměr.

Obrázek

Obrázek

speedy_s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speedy_s » 08 led 2015, 11:20

jeden ohyb byl hodně nadnesenej, ale může být, taky jsem si myslel že to je jednoduchý, ale co jsem se bavil s jednim člověkem, který je hodně zasvědcen, tak to opravdu taková prdel neni postavit pořádnej výfuk :D z mojí hlavy to neni pouze převzatý od člověka jenž tomu hodně rozumí a dělá výfuky pro okruhový auta atd.. :D čili se mi jen potvrdil názor proč vymýšlet vymyšlený, když vim že něco funguje a funguje dobře, než se pokoušet zbastlit něco sám :D

Beaver

Příspěvek od Beaver » 08 led 2015, 11:40

IMHO dělá výfuky pro atmosféru. To je jiná kategorie a není to můj případ.

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba » 08 led 2015, 11:51

jenže on je trochu rozdíl vejfuk (a kritický sou tady spíš svody než zbytek vejfuku) u prdítek jako máme my a u okruhovýho auta laděnýho jenom na topend s pořádnejma vačkama žejo... Protože overlap je to, co hraje u výfuku velkou roli... nechtěj nám tu nabulíkovat, že jeden dva ohyby na vejfuku ti cokoliv změní (pokud to nebude jak ukazuje bobr:D)

A k tématu, jo mám v jpn člověka, co je mi to schopnej i nařezat vejfuk, vyzout gumy atd...
piss factory

wheety

Příspěvek od wheety » 08 led 2015, 15:27

Bohužel tak ani u turba není top mit jen rouru a vzadu ten úžasný koncák...

Beaver

Příspěvek od Beaver » 08 led 2015, 15:46

Není, proto se tam dává ještě rezonátor kvůli potlačení nadměrného hluku/dunění/vibrací vlivem rezonancí. Zbytek je ovšem skutečně trubka. Viz. např. Blitz NUR Spec nebo HKS HiPower 409:

Obrázek

Obrázek

Doufám, že mi nechceš tvrdit, že to Blitz a HKS dělají špatně :smt003

Nismo200

Příspěvek od Nismo200 » 08 led 2015, 16:20

Já si myslím, že tyhle renomované značky jedou filozofii "všechno lepší jak série" :smt005

Jinak vyřešil jsem to tak, že vyzkouším služby www.fromjapan.co.jp/?lang=en

Beaver

Příspěvek od Beaver » 17 bře 2015, 16:12

Pokud by to někoho zajímalo, tak balík co mi šel lodí se na den přesně objevil v ČR na Poště 120 po dvou měsících ode dne podání v Japonsku. Pokud si někdo objednáte něco většího a necháte to poslat tak levně jak to jen jde tak ať máte představu kdy to zhruba začít vyhlížet :smt003

Dj RE5PECT

Příspěvek od Dj RE5PECT » 05 kvě 2018, 09:23

Ahoj, poptával jsem na Crooooberu cenu poštovnýho za R34 GTR nárazník, bylo tam international shipping a stejně mi odepsali, že to je přes limity FedExu/EMS, takže to nepošlou. Je možný to poslat lodí od jiný firmy třeba? Ví někdo jak moc velkej to je cenovej nesmysl, když bych chtěl i zadní nárazník a prahy? Díky
Nissan Skyline R34 25GT 4door - daily :)
SOLD: BMW 330i E90
Honda S2000 01 Championship white
Nissan Skyline R32 GTS - daily :)
98 Impreza STi TypeR ver.4 LHD

Georgee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgee » 05 kvě 2018, 15:17

DHL/TNT, jestli vis rozmer, na webu maj kalkulacky, ale velky lehky baliky jsou vetsinou drahy
Proud to be a "hater" that defends Authenticity

Dj RE5PECT

Příspěvek od Dj RE5PECT » 05 kvě 2018, 15:41

Ok díky
Nissan Skyline R34 25GT 4door - daily :)
SOLD: BMW 330i E90
Honda S2000 01 Championship white
Nissan Skyline R32 GTS - daily :)
98 Impreza STi TypeR ver.4 LHD

Odpovědět