Zdravim, ma niekto papier z emisnej s nameranymi hodnotami bez katalyzatorov? da sa takto prejst?
Bol som pred 4 rokmi s upchatymi katmi a namerali mi 500x mensiu hodnotu CO a 4x mensiu HC ako je povolene
7m-gte
supra mk3 emisie
Moderátoři: Amigo, riderhenry
-
Idaho von Věšín
Re: supra mk3 emisie
macka píše:Zdravim, ma niekto papier z emisnej s nameranymi hodnotami bez katalyzatorov? da sa takto prejst?
Bol som pred 4 rokmi s upchatymi katmi a namerali mi 500x mensiu hodnotu CO a 4x mensiu HC ako je povolene
7m-gte
POkud máš v pohode FPR, odpojený výhřev klapky a nekapeti sedmej vstřik projdes i bez katu ( meřením ) optickou kontrolou ale ne.. ( bude záležet na technikovi zda si vsimne ajak "ohodnotí".. ) alespon tak to chodí u nas..
ok, takze max navarit nejaky kat na downpipe a malo by to prejst..fpr mam nastavitelny(ubrat tlak?)..egr mam odpojene aj ohrievanie skrtiacej..pozeram ze u nas meraju na 800 a 2500 rpm
-
Idaho von Věšín
Pokud máš stavitelný fpr nastav si ho správne podle AFR a bude to ok.macka píše:ok, takze max navarit nejaky kat na downpipe a malo by to prejst..fpr mam nastavitelny(ubrat tlak?)..egr mam odpojene aj ohrievanie skrtiacej..pozeram ze u nas meraju na 800 a 2500 rpm
Ok, dik za info
Tak nebola ani vizualna kontrola, s katalyzatorom z prelude jemne vyssie hodnoty ako so stock upchatymi, ale nepreslo to kvoli lambda hodnote 1,04 ..max v tolerancii je 1,02