Nedavno jse vybiral auto a byl to hyundai nebo miata. Nakonec jsem vzal hyundai, hlavne protoze jsem proste nenasel zadnou vhodnou miatu v CR.
Tak jsem nejak zjistil, ze hyundai je fajn, ale auto nijak nepotrebuji, mela to byt hracka a to je, ale proste neni to uplne ono, tezko popsat, protoze je to jednoduse dobry auto a ani to neni uplny orezavatko
Muj problem se staryma autama je jedinej - servis - nemam ho kde delat sam a dobrej jsem nasel jednou vzivote v Brne a na citroeny. Samozrejme problem to asi nebude jen v servisech, ale dost mozna i v moji neshopnosti jednat s lidma a asocialnosti
Toz zajimalo by me teda jestli je v Praze na stary miaty nejaky fakt dobry servis, idealne treba ze by me nechali za nejaky prachy po zaviracce se v aute na zvedaku pohrabat samotnyho kdyz bych to potreboval. Dalsi vec jsou pak nejake upravy - je v Praze schopny a slusny servis co to umi? Nejakej ten kun navic by se miate proste hodil.
No ptam se hlavne proto, ze precejen miata a jdm komunita obecne me prijde takova normalnejsi nez ty jine, takze vidim sanci, ze by treba realne slo stare auto servisovat.
Co jsem se dival, tak stara miata co nevypada jako vrak se da koupit do kila http://auto.bazos.cz/inzerat/33230942/M ... ardtop.php . Novou miatu bych kupoval /jen kvuli tomu, ze nepotrebuje takovy servis a je proste v zaruce, nic jineho me z te nove nejak nelaka (no dobre par koni navic taky fajn, ale nic co bych si rikal, ze musim mit).