GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Moderátoři: Amigo, riderhenry
GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
+- domluvené podmínky:
- JDM vozy do 500PP jakkoli upravené kromě nitra
- pneu Sport medium
- start okolo 18:00
- místnost otevřená cca od 17:45[
- pouze ABS
- snížení přilnavosti - realne
nejsme prasata - friends friendly
Jezdime pro zabavu s kamosema z fora, takze bysme se radi vyvarovali:
- NFS style... Kupodivu pred zatackou brzdime VSICHNI proto na to myslete
- nevytlacujeme se, nejezdime pro penize a nechceme skoncit mimo trat
- kdyz je nekdo vedle Vas, nebudte mrchy. Do zatacky se vejdeme i dva vedle sebe
- kdyz nekoho predjizdite a nevite jestli o vas vi, klakson / headset to jisti
- kdyz uz nekoho vytlacite a vite ze to byla vase chyba, je slusnost na nej pockat
A nakonec, kdyz uz si chcete uzit neci flustraci, je vzdycky vetsi zabava zustat za nekym nalepenej a pockat az udela sam svoji vlastni chybu a vylitne, nepomahejte mu....
- JDM vozy do 500PP jakkoli upravené kromě nitra
- pneu Sport medium
- start okolo 18:00
- místnost otevřená cca od 17:45[
- pouze ABS
- snížení přilnavosti - realne
nejsme prasata - friends friendly
Jezdime pro zabavu s kamosema z fora, takze bysme se radi vyvarovali:
- NFS style... Kupodivu pred zatackou brzdime VSICHNI proto na to myslete
- nevytlacujeme se, nejezdime pro penize a nechceme skoncit mimo trat
- kdyz je nekdo vedle Vas, nebudte mrchy. Do zatacky se vejdeme i dva vedle sebe
- kdyz nekoho predjizdite a nevite jestli o vas vi, klakson / headset to jisti
- kdyz uz nekoho vytlacite a vite ze to byla vase chyba, je slusnost na nej pockat
A nakonec, kdyz uz si chcete uzit neci flustraci, je vzdycky vetsi zabava zustat za nekym nalepenej a pockat az udela sam svoji vlastni chybu a vylitne, nepomahejte mu....
Naposledy upravil(a) Sklenk@ dne 04 úno 2014, 15:11, celkem upraveno 6 x.
BMW E36 318is M42
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!
Honis kone, jezdis rovne?....
"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza
Re: GT6 - pozávoděníčko
Od 28.12. můžu, ale můžem dát i dřív 
to každopádně
... já nemůžu jenom klasika 24,. 26. na silva klidně celej den, 1.1. musim jobovat
...
BMW E36 318is M42
Jsem jedině pro
a dal bych takovej JDM souboj + - 300hp aut (Supra, Rx7, Skyline, Evo, Impreza, NSX...seriové na sportovních tvrdých gumách) třeba na motegi ala Best motoring
Jinak pořád nevidím, že byste někdo potvrdil ten můj request
mám tam stejnej nick jako tady.
Taky se přidám 
Turbo32: Jsem pro
...jenom nedokážu říct přesný čas... 
taky Se sváma svezu
Tyjo, tenhle vikend asi nedavam.. Pristi tyden redterminy a taky po dobe praci vikend :DD
BMW E36 318is M42
O víkendu klidně ale jenom navečer
Tak vespolek, co takhle neděle 19:00 si dát závod?...když už o tom tady mluvíme...založím lobby - jela by se dlouhá trať Twin ring Motegi - 10 kol, herní čas 15:00 s posunem času aby se končilo eventuelně za tmy a variabilním počasím (začátek ale jasno), povinná zastávka v boxech (ale bez nutnosti změnit gumy za jiný typ). Jezdilo by se s klasickýma JDM sériovýma sporťákama na sportovních tvrdých gumách - tzn jakékoli Z, 3000GT, Supra, Impreza, EVO, RX7, Skyline, NSX (kromě poslední TypeR - ze zkušenosti vím, že má výhodu - je prostě nejlepší a nejrychlejší
) nebo jakékoli další varianty + - 300HP (takže klidně Legacy B4, Galant VR4....). Všechny asistence vypnuté kromě ABS, slipstream nízkej, catchup malej (když se někdo vyseká, aby ještě dostal aspoň trochu šanci
), opotřebení a spotřeba střední, mech. poškození jak chcete, ale asi radši vypnout
, můžeme dát kvalifikaci, ale aby to bylo zajímavější, tak bych volil start na prvním místě auto, co má nejmíň PP...tak co kdo jde do toho?
nějaké requesty jsem už poslal, ale kdyžtak zájemci ať si mě přidají na PSN - djraspby - a jenom do zprávy napište JDM forum, ať vím, že je to někdo odsud . Tak doufám že se ke mě a Shamanovi někdo ještě přidá 
som za, len treba stanovit presny cas, pridam si ta dnes ked pridem z prace a ked tak informuj 
DjRaspby: a nechceš dát omezení do 550pp aby si každej mohl udělat vlastní setup? přece jenom umět si dobře nastavit auto patří taky mezi "schopnosti" řidiče viz. Lauda

- Ludeman1990
no je to taky možnost no...tak jak chcete..pokud bude většina chtít ladit tak klidně...moje idea byla právě závodit s naprostýma sériovkama...ale jestli chcete
mě jen přijde nefér, že když si někdo vezme například R35,nedej bože LFA nebo HSV který se špatně doháněj i s hodně dobrým setupem, tak bude ve velký výhodě o proti lidem co si zvolej něco "staršího"...ale když by se to dalo třeba na těch 550pp (street legal) tak se zvětší použitelnost starších japonců díky tomu, že ho budeš moc upravit na cca stejnej výkon a ještě si ho trošku poladit gustu svému 
Naposledy upravil(a) ALTARiN dne 14 pro 2013, 13:12, celkem upraveno 1 x.

LFA ani GTR ne...proto sem psal + - 300HP auta...takže něco z toho seznamu jak jsem zmiňoval - i když jsem na něco možná zapoměl...samozřejmě se můžeme jakkoli dohodnout, jen sem si prostě tak nějak představoval pole Rx7, 370Z, Supra, Impreza, Evo, NSX...atd
a prostě to poměřit v sérii na trati no...ale jestli chcete závod tuning aut tak proč ne, i když já zrovna tuning v GT moc nedělám. Mám sice pár aut upravených ale jinak mě nejvíc baví jezdit se sériovkama a porovnávat je. Tak tedy případní zítřejší účastníci napište, jestli tuning nebo ne. Čeho bude víc, podle toho se pojede....za mě tedy ne 
Naposledy upravil(a) DjRaspby dne 14 pro 2013, 14:05, celkem upraveno 1 x.
Pekne se nam to rozhelo. S nedeli vaham, prokrascinace je svine a po, ut pisemky.... Pisu jenom, ze se mi encche jezdit v noci, vubec na to nevidim :DD
BMW E36 318is M42
turbo32 píše:a tu uz niesu tie speclisty ABC aby si nemusel riesit nastavenie?
jestli myslíš ty šablony pro jednotlivá nastavení tak myslím, že něco takového tam je
pokud dneska stihnu dodělat ten ty prkotiny abych mohl konečně jezdit online a zítra u mě nebude mladá
tak bych jel 

Tak jelikož jsem nikdo nic moc nenapsal, tak to teda necháme tak jak původně bylo zamýšleno. ALTARiN si rád koupí jedno stock EVO jak psal
, a já ani Shaman nic pořádného upraveného zatím nemáme. Takže místnost založím dnes v 19:00, závod by se jel asi v 19:15. Do té doby si každý může projet auto na trati jak chce...pojede se tedy s japonskými sériovkami okolo 300hp, s limitem na 480PP - projel sem autosalón a do tohoto limitu se vejde jakékoli auto jak jsem zmiňoval včera. Pojede se s pneu Sportovní tvrdé velká trať motegi na 10 kol s povinnou zastávkou v boxech, ostatní pravidla nechám jak jsem psal dříve. Pro případnou komunikaci v místnosti doporučuju připojit USB klávesnici do PS3, mám to odzkoušené
. Kdo mě ještě nemá přidaného tak ať tak učiní - místnost bude otevřená jen pro přátele. Tak se těším a doufám že nás bude alespoň 6
tak v 19:00 se připojujte...