Ahoj, zháním holendr na brzdový váleček wilwood, nemá klasický náš závit ale ten aglický-americký, tuším, že se tomu říká palcový jistý si nejsem. Od kamaráda jsem se dozvěděl, že to taky řešili na závoďáka a sehnali to v nejblíž v Ostravě, bohužel si už nemohl vzpomenout co to bylo za obchod-sklad. Kluci co jste od tud, nevíte co by to mohlo být za obchod?
Díky moc Michal.
OSTRAVA - obchod s palcovými brzd. holendry, hledám
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: OSTRAVA - obchod s palcovými brzd. holendry, hledám
Ty si byl jeden z těch co seděli v HP, když jsem tam ve čtvrtek byl? Já jsem si od tebe bral jednou ten volant na počítač ale nějak si nevzpomínám na obličej
.
Já jsem byl pak ještě za Kubou z LaJ u kterého sme to dlouho hledali, od něj jsem chtěl zjistit ten název ale asi to nezjistil...
Jagy díky, už sme zpátky a mám to
Já jsem byl pak ještě za Kubou z LaJ u kterého sme to dlouho hledali, od něj jsem chtěl zjistit ten název ale asi to nezjistil...
Jagy díky, už sme zpátky a mám to
Re: OSTRAVA - obchod s palcovými brzd. holendry, hledám
Jojo, ja te taky nepoznal, takze v poho... 
Ja jim taky volal a ani jeden nevedel, jaky to ma nazev aby se to objednalo. Oni proto taky jeli i s valcem do Ostravy. Tak hlavne, ze mas vyreseno...
Ja jim taky volal a ani jeden nevedel, jaky to ma nazev aby se to objednalo. Oni proto taky jeli i s valcem do Ostravy. Tak hlavne, ze mas vyreseno...