Uplynula nějaká doba od toho co jsem měl Imprezu STi. Bohužel musela z domu, nicméně s odstupem času se přiznám, že jsem rád a pokud na účtě nebudu mít stabilně volných 200tis, tak si to auto nekoupím. Je to neskutečně nákladné na provoz, ale to tady všichni víte. Byla to pěkna epizodka, ale je potřeba se dívat dál. Teď jsem ve stádiu, kdy mám nějaké peníze a hledám nové japonské sportovní auto. Rád bych se pohyboval maximalně do 100tis Kč. Jednak z toho důvodu, že to nebude daily car, takové mám dvě, a taky proto, že si chci nechat nějaké peníze na další úpravy.
Co se týká požadavků, tak nějak jsem přišel na to, že nepotřebuju auto, které má 400koní a je AWD, na běžný provoz je to spíše ke škodě než k užitku. Lepší cesta je poměr výkon/váha. Nebudu jezdit žádné závody (no i když nikdy neříkej nikdy
Možná je můj výběr poměrně chaotický, ale prostě hledám hračku. Hračku, kterou si můžu dodělat dle svého, nemyslím žádný šílený tuning, ale decentně (kvalitní lak, podvozek, interiér, a postupně dál...)
Poradíte?