co vy na to
Subaru Impreza new concept
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Subaru Impreza new concept
Nevím no, přijde mi to jako něco mezi insignii a accordem, se zadními světly z A3
Jde ta réza do háje.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
design je to celkem pekny, ale rozhodne bych si tak novou Imprezu teda nepredstavoval. Kazdopadne mi prijde, ze ty nova auta jsou cim dal tim preplacanejsi a tezkopadnejsi 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Jasná Mazda 6 z boku a něco taky z té Insignie. Tady dávám v hlasování možnost "b", ale citově je to jasné "c". Dnešní auta vesměs o ničem, designově pěkný, motor má i výkon, ale tím to asi tak končí.
to jsou ty jejich inspirace "proudeni vzduchu" a nakonec to vypada vsechno stejne. rozhodne C moznost.
v tomhle vidim mazdu 6. to uz neni impreza.
v tomhle vidim mazdu 6. to uz neni impreza.
93´Rx-7 FD
kdyby mi to nekdo ukazal jako novy subaru, tak si myslim ze to je legacy. reza ma bejt hruba, drsna a nesmlouvava. tohle neni rally auto. kdyz uz tak spis na okruh.

Od 2011 budou prej dvě řady místo nynější jedný ImprezyWinie píše:kdyby mi to nekdo ukazal jako novy subaru, tak si myslim ze to je legacy. reza ma bejt hruba, drsna a nesmlouvava. tohle neni rally auto. kdyz uz tak spis na okruh.
Místo nynějších "Impreza WRX STi" bude "Impreza" pro "obyč" auta a varianta WRX a WRX STi nebude mít v názvu Impreza
performance, quality, emotion... life is joy... only M3
dal sem B ale jinak vetsinou zastavam nazor C, sice sou dneska vsechny auta rychlejsi a ovladatelnejsi ale maslo ktery je krasny a tak zabavny jako driv....
prece jenom neni tohle lepsi
prece jenom neni tohle lepsi
GXE10
aha, tak to jo, ale stejne mi prijde skoda. precijen oznaceni impreza je pro to auto uz legendarni, ale to byl i skyline a je z nej jen GT-R. no uvidimeDave píše:Od 2011 budou prej dvě řady místo nynější jedný Imprezy![]()
Místo nynějších "Impreza WRX STi" bude "Impreza" pro "obyč" auta a varianta WRX a WRX STi nebude mít v názvu Imprezatakže třeba WRX STi pro rok 2012 nebo 2013 bude jiný auto než to z nynějšího konceptu