Tajná mìstská policie

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Lukáš 325e

Tajná mìstská policie

Příspěvek od Lukáš 325e » 21 úno 2010, 15:13

toto sem vyfotil v praze sem myslel že se potrhám smíchy, nehledì na to že když sem je fotil tak zrovna pøijely nic neøekly a já sem odešel a za 5 minut sem šel okolo a auto tam nebylo což svìdèí o tom že se lekly kdo jsem a proè si fotim jejich auto :D

http://img695.imageshack.us/gal.php?g=p2200002.jpg

areuratty

Příspěvek od areuratty » 21 úno 2010, 15:43

To vypada jako nova sluzebni kara,ktera teprv ceka na polepeni a na majaky
EX: 200boroSX DORIFTO MACHINE
NOW: PUURE JDM A/T + N/A POWWAHH

Lukáš 325e

Příspěvek od Lukáš 325e » 21 úno 2010, 20:02

ne ne to je tajný už je tam dýl pochybuju že by to takhle plácaly

fejfi-k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fejfi-k » 24 úno 2010, 10:51

zrovna vèera jsem potkal new bílou ochcávku naprosto bez polepù ani zádný nápis na boku jen mìla pecku v masce. A ne na dálnici nebo na nejaký aèkový silnici. Normalnì u nás ve mìstì.. :(
[b][size=200]マツダ ファミリア[/size][/b] [size=200][b]GT-[color=red]R[/color] [/b][/size]
[url=http://imageshack.us][img]http://img440.imageshack.us/img440/192/szkicprzwn6.jpg[/img][/url]...[url=http://imageshack.us][img]http://img253.imageshack.us/img253/282/szkictyluu7.jpg[/img][/url]

jagy

Příspěvek od jagy » 24 úno 2010, 11:22

Tady u nas taky jezdi jednickova Octavka cervena...
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

RainbowSeven

Příspěvek od RainbowSeven » 24 úno 2010, 13:07

když si takhle jezdí po mìstì, to je v poøádku.
tam by každej aspoò trochu inteligentní èlovìk mìl jezdit podle pøedpisù.

já se jen dìsím chvíle, kdy obšancujou o víkendech okresky, aby "vyoutovali" co nejvíc entuziastù, trápících tam svoje kárky...
to bude teprve konec.....
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996

Lukáš 325e

Příspěvek od Lukáš 325e » 24 úno 2010, 13:24

neni to v poøádku ani ve mìstì nesmìj mít tajný auto musí tam bejt nápis Policie aspon nalepovací nesouhlasím s tim aby si pèr dìlala co chce a už vùbec ne mìstská

jagy

Příspěvek od jagy » 24 úno 2010, 13:37

A Passaty jsou co? :)

Nevim, jestli tohle mate v Praze nove, ale tady to minimalne 3roky jezdi, co si pamatuju.. a chytaj i mimo obec.
GR Yaris

Lukáš 325e

Příspěvek od Lukáš 325e » 24 úno 2010, 13:39

jagy píše:A Passaty jsou co? :)

Nevim, jestli tohle mate v Praze nove, ale tady to minimalne 3roky jezdi, co si pamatuju.. a chytaj i mimo obec.

Passaty sou taky špatnì hlavnì když za tebou jedou tøeba 200 a nemaj zapnutý výstražný zaøízení

MeTaN

Příspěvek od MeTaN » 24 úno 2010, 14:35

Lukáš 325e píše:

Passaty sou taky špatnì hlavnì když za tebou jedou tøeba 200 a nemaj zapnutý výstražný zaøízení
posledne na mne blikali, nastesti jsem se zrovna vezl jako pasazer ale situace dost blba.. kolega predjizdel auto kdyz vjizdel do mesta a kdyz ho mel skoro predjeteho tak vzadu cerne auto na zadku nalepene, pred tim co jsme ho predjizdeli bylo jeste jedno takze trocha plynu at ho taky predjedem a rychle zaradit nacez se za 2 vteriny rozjel ten modry vanocni stromecek a bylo to za litr a dva body.. kdyz mu to pak kolega rikal ze si myslel ze to je nejaky blazen takze chtel jeste predjet dalsiho a zaradit se tak mu na to pan policista rekl, ze nojooo tohle nam rika kazdy :)
takze omrd.
zajimave bylo, ze kasiroval ridic toho pasatu ne jeho kolega...
93´Rx-7 FD

Lukáš 325e

Příspěvek od Lukáš 325e » 24 úno 2010, 16:12

Jako situace je složitá s tìma passatama paè když za tebou jedou a pronásledujou tì maj mít zapnutý majáky a né že je pustìj až když se jim chce vyjadøovalo se k tomu hodnì právníkù a podle nich to taky neni v souladu se zákonem ale dokaž jim to to je prostì prùser

Pierre

Příspěvek od Pierre » 24 úno 2010, 16:55

U Passatu je to docela jednoduchy. Aby vas mohli stihat, musi vas nekde videt. Tzn., ze je musite nekde minout. Pokud si jich nevsimnete, je to s prominutim vase chyba. R36 je celkem neprehlednutelna. Nekolikrat jsem je takhle dojel, vsiml si a v klidu zpomalil a zaradil se... Nikdy nebyl problem. Oni nejedou vetsinou ani tech 130, ale treba jen 120... takze jsem je vetsinou i predjel a pak zpomalil na 130 a pomalicku se jim vzdaloval. Tahle konkretni situace se mi stala uz dvakrat a jednou jsem se zaradil za ne.
Ono to netrva dlouho a najdou si nejaky jiny cil :D

Co se tyce mestske "tajne" policie, je to zvlastni. V podstate se tim dopousteji prestupku sami, protoze mestska policie znacena byt musi, pokud treba meri. Tedy co se ceduli tyce, pokud jde o useky. Coz neplati u PCR. Jak je to u samotnych aut, cert vi jakou klicku v zakonech zase vyuzivaji. Co si ale budeme povidat, mnoho lidi se dodnes vymlouva na osobu blizkou a to neni nic jineho, nez zase klicka... Mluvim sice proti nam ridicum, ale podle me je to chyba. Majitel auta je proste za auto zodpovedny, stejne tak, jako je zodpovedny za pripadnou havarii, pokud s jeho autem nekdo nejakou zpusobi. Take jde placeni skod z jeho pojistky. Tak jaktoze je mozne vymluvit se na osobu blizkou a neresit to dal? Jses majitel vozidla? Nereknes kdo ridil? Nevis? Dobra, budes se zodpovidat sam... a basta.
Ale to jsem trochu odbocil :D
01'Toyota MR2 Roadster
00'Nissan Maxima QX 3.0 V6

ObrázekObrázek

Pierre

Příspěvek od Pierre » 24 úno 2010, 17:06

sorry, sice OT, ale neda mi to nenapsat...

Problem ceskych ridicu, potazmo i celeho ceskeho naroda je v tom, ze tu lidi nejsou zvykli byt za sve ciny zodpovedni a nejsou ochotni nest si nasledky sveho chovani. Schovavaji se za ruzne spatne zakony a to je chyba. Pak to nikdy nebude fungovat. Ja rikam porad, ze zakony ochranuji bohuzel pouze ty spatne a ne slusne lidi.
01'Toyota MR2 Roadster

ObrázekObrázek

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba » 24 úno 2010, 17:10

Pierre: souhlas.
piss factory

jagy

Příspěvek od jagy » 24 úno 2010, 18:57

Jo, jeste bych teda dodal, zeco jsem psal, tak je statni policie, ne mestska...
GR Yaris

RainbowSeven

Příspěvek od RainbowSeven » 24 úno 2010, 19:34

Pierre píše:sorry, sice OT, ale neda mi to nenapsat...

Problem ceskych ridicu, potazmo i celeho ceskeho naroda je v tom, ze tu lidi nejsou zvykli byt za sve ciny zodpovedni a nejsou ochotni nest si nasledky sveho chovani. Schovavaji se za ruzne spatne zakony a to je chyba. Pak to nikdy nebude fungovat. Ja rikam porad, ze zakony ochranuji bohuzel pouze ty spatne a ne slusne lidi.
je fakt že nìkteré zákony jsou poskládané totálními diletanty. ale co jsme si zvolili......na to se vymlouvat nedá.
já naopak nìkdy..alespoò trochu shledávám záblesky zdravýho rozumu. hlavnì je to teda ve výkladu zákonù a jejich aplikaci.
i ta nulová hodnota alkoholu se zøejmì bude podele policejního prezidenta aplikovat asi až od 0,25 °/°°
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996

Lukáš 325e

Příspěvek od Lukáš 325e » 24 úno 2010, 20:03

urèitì souhlas s pierem ale bohužel Pèr a jiné instituce nemaí zájem na bezpeènosti provozu ale spíš jim de o to kolik se jim dostane penìz z našim tìžce vydìlaných penìz

Pierre

Příspěvek od Pierre » 24 úno 2010, 20:57

Lukáš 325e píše:urèitì souhlas s pierem ale bohužel Pèr a jiné instituce nemaí zájem na bezpeènosti provozu ale spíš jim de o to kolik se jim dostane penìz z našim tìžce vydìlaných penìz
Ja musim rict, ze s PCR mam osobne docela dobry zkusenosti. Coz se ale neda rict o mestacich... tam je to uplne opacne. U nich to vidim opravdu jen o sbirani penez. Ale PCR obcas preci jen jako prevence funguje, parkrat jsem vyvazl jen s napomenutim a to jsem klidne pokutu dostat mohl. Ani bych se nedivil a nebranil. Nicmene jsem asi opravdu vzdycky kapl na rozumny polise, kdy situaci posoudili konkretne k mistu a sile prestupku. V podstate nic nebezpecnyho, spis blbosti. Ale kdyby chteli, mohli mi to dat sezrat, pravo na to meli. Ono jde asi taky i o chovani ridice, ja se vetsinou nechovam agresivne a jsem "pokorny" a to na ne plati :D
Jenze mestaci me dokazou vytocit uz jen prvnimi vyrcenymi slovy a to je zle. Kdyz policajt, byt mestsky, lze, to je spatne a to vas musi nutne rozcilit :D
01'Toyota MR2 Roadster

ObrázekObrázek

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 24 úno 2010, 23:05

tak to si s vami dovolim nesouhlasit. Osoba blizka je zakotvena v ustave a kdo by to chtel menit, tak je blazen. To je jen medialni bublinka, policie ma za ukol prestupky dokazovat. A ze si nekoho pozve k vyslechu a on ji rekne, ze proti sobe nebude vypovidat? Vsak proc by taky mel, policie mu to ma dokazovat, ne on policii, ze nic neudelal. Zkuste se nad tim zamyslet takto :wink: Pak nikdo s osobou blizkou nic nezmuze. To, ze je policie tak pohodlna a misto toho, aby ridice stavela na miste, buduje stacinarni radary a dalsi veci (casto na nesmyslnych mistech - ale to je jine tame), to je jejich problem. Ostatne jak jsem ted nedavno cetl, mame jednu z nejvetsich (nebo snad dokonce nejvetsi vubec) hustotu policistu na jednoho obyvatele v Evrope. Navic uz konecne prisel rozsudek, ktery znel ve prospech ridice, jenz sice prestupek spachal, ale nebylo prokazano, ze by nekoho timto jednanim ohrozil, coz znamena, ze nemuze byt pokutovan... A takto to zni v zakone a tak to je v poradku. Ze jsme masirovani ruznymi tlaky ze strany medii a je nevim odkud jeste je vec druha... Takze pripad, ktery zaznel vyse (predjizdeni v obci), nemusel byt vubec prestupkem, paklize by byla situace vyhodnocena tak, ze to nebylo nebezpecne (proto je v obci nejcasteji omezena rychlost) - naprikald nekdy v noci, nebo v neobydlene casti obce...

Sam nejsem clovek, ktery by mel se zakonem problemy, spis naopak stahnu ocas, kdyz uz prijde na vec (z uniformy mam respekt), ale nemyslim si, ze by pilicie zaslouzia uznani, alespon co se tyce tohoto tematu...
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

cuir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir » 25 úno 2010, 08:32

nevim ,ale v tomhle pripade bych se fakt bal ze se jedna o nejake pokurvence co mi chteji ukrast auto nebo neco,protoze s 16V fobii nevim co chteji chytat. Asi by museli zajet vedle me , stahnout to zatonovane okenko , ukazat drzku a na kebuli cepici a jeste vytahnout placku. Protoze tomuhle bych fakt neveril ,ze to neni homemadebastl :D
Ford Probe 2,5 V6 24v
[img]http://mazdafamily.cz/images/cuir%20ikon/cuir.jpg[/img]

Pavel260
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel260 » 25 úno 2010, 20:30

tak dnes mám první zkušenost s passatem... kdyby chtìli tak jsem dejezdil :roll:
Mazda Mx-5
Mini Cooper 1.0
[img]http://img121.imageshack.us/img121/482/roadstert.gif[/img]

jagy

Příspěvek od jagy » 25 úno 2010, 20:32

Kolik si letel?
GR Yaris

Idaho von Věšín

Příspěvek od Idaho von Věšín » 25 úno 2010, 20:41

neoznaèené auto jen se svítícím nápisem STOP mne nijak nebzrusuje, proste nestavím, pokud se mne pokusí zastavit "násilím" ( za použití téhož vozu ) asi bych to øešil jako pøepadení a podle toho jednal.

Hayabusa

Příspěvek od Hayabusa » 25 úno 2010, 20:49

Idaho von Vìšín píše:neoznaèené auto jen se svítícím nápisem STOP mne nijak nebzrusuje, proste nestavím, pokud se mne pokusí zastavit "násilím" ( za použití téhož vozu ) asi bych to øešil jako pøepadení a podle toho jednal.
Udìlal bych to samé :wink:
rad pozuju na pumpe :smt003

Georgee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgee » 25 úno 2010, 21:38

Pavel260 píše:tak dnes mám první zkušenost s passatem... kdyby chtìli tak jsem dejezdil :roll:
ty volee, za 130 na okresce by ti papíry nevzali snad :lol:
Proud to be a "hater" that defends Authenticity

Odpovědět