willy2.0 podruhé - CTR vs Clio

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 07 lis 2009, 13:01

když nìjakej d.e.m.e.n.t od klávesnice,byt tì nezná napíše,že bych dostal...
mùžu mu odpovìdìt jen podobnì :lol: a je to u mì dement a loser,prostì.Takhle se já nechovám a je mi trapnì za nìj.
já nerozpoutávám flame:jen se prostì øada lidí,namísto,aby øešila auta...soustøedí na mì,ale,chápu,že urèitý vìci prostì nìkterý lidi nemùžou strávit...Popsal sem tady ty dvì auta,ale øada lidí to prostì nemùže pochopit to je jasný......Namísto toho,øeší,další flame.Tohle mì vážnì nebaví.
Nemá to úroven,opìt další posmìšky,jak malí parchanti:)
Naposledy upravil(a) willy2.0 dne 07 lis 2009, 13:11, celkem upraveno 1 x.

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 07 lis 2009, 13:09

ty si nìkdy takovej chytráèek Jagy,nejel sem jeden rozhodnì...a vùbec?øeším já tebe co si jel?Votravuješ snad na všech serverech a všude cpeš Nisany,taky bych tì mohl urážet,ale dìlám to snad??až ted.Je to blbý co??Prober se.
Asponì mì nikdy nenapadlo obout si slicky dopøedu a dozadu si dát sériovou gumu na pøedohrab a na kopec",taky to dle toho dopadlo.
Bude to znít jakkoliv namyšlenì,ale ani s tebou se nemám o èem bavit,shodil ses akorát zas u mì...
Kdyby ste byli mín ješitný,øešily co se tady øeší(auta)a nezakládali na další a další flame",k nìèemu by sme se i dostali.
Nejsem genius,ale vím,co min.od tìchto dvou aut èekat,sakra dobøe...a chtìl sem tøeba najít dalšího podobnì smýšlejícího,jenže vìtšinou lidi,který ví,o èem je vlastnì øeè stejnì nezapojej,protože by je trotlové nìkterý stejnì vyhlásily jako mì.
Vážím si odsud zatím jen bleska,michelina,ryby...zbytek at mi neradí,at se mám nad sebou zamyšlejt,ale at hlavnì zaènou u SEBE!
Nebudu se furt ospravedlnovat,lidi co mì znaj,který sem vezl,ode mì nikdy neslyšeli,že machruju!
Jenže když ti tady nìkdo donekoneèna opakuje jak si špatnej,byt tì ani nezná a úmyslnì zakládá flame,reaguješ nìkdy fakt,už nasranì...
Fakt nemá cenu nikam psát,nìkteøí mí známý vìdí proè to dìlaj.
Nenechám se urážet donekoneèna a øíkat si co mám a nemám dìlat,sakra vím co mám dìlat a co chci...èeho chci docílit.Já jo.
Mìjte se
Naposledy upravil(a) willy2.0 dne 07 lis 2009, 13:23, celkem upraveno 3 x.

Amigo

Příspěvek od Amigo » 07 lis 2009, 13:12

willy2.0 píše:Já sem rychlej i mimo okrsky,nìco málo sem jel víš,zbytek,až budou finance samozøejmì.Jen ty to brzdìj,ne to,že bych nechtìl :lol:

Za druhý,už je nudný mi dokola psát,omílat,jak si myslím údajnì ,že sem dobrej"...tohle nejsou moje slova,laskavì si tyhle názory nechte pro sebe a svoje ego,ale netvrdte že já to tvrdím!pak sem pøijde nìkdo,kdo si to pøeète a neví ani chudák,že sem tohle tady nenapsal vùbec!!!!!!!!!!!!do háje už!!
si po sobe precti prvni a druhy odstavec a MUSI ti byt jasne ze jsi o sobe napsal ze jsi rychly a v druhem odstavci ze o sobe nerikas ze jsi dobry,coz popira prvni odstavec...
probud se uz :roll:
willy2.0 píše:když nìjakej d.e.m.e.n.t od klávesnice,byt tì nezná napíše,že bych dostal...
vzpomen si kdo tady nekomu napsal ze by byl rad kdyby umel ridit jako ty...
willy2.0 píše:Vážím si odsud zatím jen bleska,michelina,ryby...
jinymi slovy tech kteri ti prikyvli ze clio je dobre auto [cti uber auto]

btw. na zivo ze se chovas normalne jsem taky slysel, zkus to i na forech
Naposledy upravil(a) Amigo dne 07 lis 2009, 13:19, celkem upraveno 1 x.
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 07 lis 2009, 13:19

Všichni chtìj moralizovat,ale øada lidí si neuvìdomuje pøes svou hloupost a mindráky,že sem nikdy nezaèal s tìmahle flamama,že sem se vždy chtìl bavit o ježdìní a autech,o jejich chování!..
Tohle obèas øeším s kamaridy(mnohem staršímy,úspìšnými tøeba jakkoliv)
Jako národ stojíme za hovno,závistivci,nepøející lidi,zlodìji....øadu vìcí si táhneme ještì z totáèe....Naštestí sou vyjímky!
Nevidím dùvod psát nìkam jako sou tyhle stránky,je to o nièem
Jen narážíš na lidskou blbost,která je nutnì podporovaná nedorozumìním pøes anonymní internet.
Naštestí i tady je pár vyjímek,jako v životì...
ty zdravím a tøeba se uvidíme,ahoj

Amigo

Příspěvek od Amigo » 07 lis 2009, 13:24

willy2.0 píše:Všichni chtìj moralizovat,ale øada lidí si neuvìdomuje pøes svou hloupost a mindráky,že sem nikdy nezaèal s tìmahle flamama,že sem se vždy chtìl bavit o ježdìní a autech,o jejich chování!..
Tohle obèas øeším s kamaridy(mnohem staršímy,úspìšnými tøeba jakkoliv)
Jako národ stojíme za hovno,závistivci,nepøející lidi,zlodìji....øadu vìcí si táhneme ještì z totáèe....Naštestí sou vyjímky!
Nevidím dùvod psát nìkam jako sou tyhle stránky,je to o nièem
Jen narážíš na lidskou blbost,která je nutnì podporovaná nedorozumìním pøes anonymní internet.
Naštestí i tady je pár vyjímek,jako v životì...
ty zdravím a tøeba se uvidíme,ahoj
chces se bavit o jezdeni, tak proc zminujes (ne poprve) komouse, zavist, uspech, zlodejinu, neprejicnost... typicke parametry sportovniho auta :idea:
tohle forum je o autech, ale primarne japonskych, takze s nekonecnym rozebiranim clia tady asi neuspejes, hodne lidi odsud ma i jine nez japonske auto (napr. hayabusa ma bawo, blesk mel puga a ted ma seata, jagy ma seata, ja fiestu...) a nikdo jim nikdo nerekl ani pul slova, ikdyz je tady zminuji. ale nerozebiraji porad dokola, chapes ten rozdil?

jagy

Příspěvek od jagy » 07 lis 2009, 14:12

willy2.0 píše:ty si nìkdy takovej chytráèek Jagy,nejel sem jeden rozhodnì...a vùbec?øeším já tebe co si jel?Votravuješ snad na všech serverech a všude cpeš Nisany,taky bych tì mohl urážet,ale dìlám to snad??až ted.Je to blbý co??Prober se.
Asponì mì nikdy nenapadlo obout si slicky dopøedu a dozadu si dát sériovou gumu na pøedohrab a na kopec",taky to dle toho dopadlo.
Bude to znít jakkoliv namyšlenì,ale ani s tebou se nemám o èem bavit,shodil ses akorát zas u mì...
A co jsi teda jel? Ja byl na 3 kopcich, jednou Brno. Vic jsem toho zatim nestihl. A kdyz se chces do me obouvat, tak me by zase nikdy nenapadlo jezdit jako hovado v provozu 160 + kmh pres horizonty, bokem, apod.. to si nech radsi na ty tve souteze.
Jeste me zajima na jake weby a komu cpu Nissany? Ze to slysim zrovna od tebe a bozskeho Clia. :D
S tim koncem mas pravdu, ses namysleny... kdo ti neprikyva na tvoje reci, tak je pro tebe tvuj nepritel. :roll: Proste nedokazes prijmout jiny nazor, nez tvuj.
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 07 lis 2009, 15:34

S tim koncem mas pravdu, ses namysleny... kdo ti neprikyva na tvoje reci, tak je pro tebe tvuj nepritel. :roll: Proste nedokazes prijmout jiny nazor, nez tvuj.[/quote]

Ano sem strašnì zlý,namyšlený èlovìk,kterej navíc nedokáže naslouchat......
A proto se nebudu zahazovat"s pár lidmi více a ztrácet èas,kterej se dá využít mnohem produktivnìji.
Tøeba hraním pexesa(mám spešl pexeso,kde sou jen rùzné obrázky,Clia)....
ahoj
Jinak nepøátele nemám...nevím o nich teda,alespon...:)
maximálnì virtuální...ale nìjak o nì poøád nestojím...sami se chtìj nepøátelit.
Zní to absurdnì co:)...jj
hele èuss

jardaGTi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardaGTi » 07 lis 2009, 17:09

no precist si tady vsechno byla fakt prdel a myslim ze snad vsichni se pozastavili nad tvym egem! :lol:
nevim proc nekomu pises do topicu ze jine auto je lepsi jak jeho. On si to auto koupil, protoze se mu libi, protoze ho chtel. kdyz chce nekdo japonce tak si preci nekoupi nejakeho francouze proto ze je o sekundu rychlejsi, to by byl asi blazen!
pises tady neco o limitech, myslis si ze znas svuj limit? nebo spise ze znas limity toho auta? si ze me delas prdel ne? tohle bych nikdy nenapsal uz jen proto aby si pak o me kazdy nemyslel ze jsem namysleny osel.
treba MilanEvo tady psal ze nezna sve limity, vezl me a muzu rict ze kdybych umel ridit tak jako on (coz snad nekdy budu 8) ) byl bych spokojeny, protoze to byl nezapomenutelny zazitek.
myslim ze tahle diskuse je uplne k nicemu, no k necemu jo- je to sranda, ale opravdu by si nemusel psat takove slohovky :roll: :lol:
Čo bolo....Toyota celica gti, Toyota celica turbo4wd, SUBARU IMPREZA WRX 2002
Terazky... Golf V tdi @180ps 410Nm

dolek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dolek » 07 lis 2009, 17:57

no tak sem to taky procet a po celem propocenem a prokaslanem dni v posteli sem se dokonce i zasmal, takze willymu dekuju....
dsm power

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 07 lis 2009, 18:07

beztak jste vsichni akorat typicky cechacci a vubec nicemu nerozumite... :lol:
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

dolek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dolek » 07 lis 2009, 18:46

riderhenry píše:beztak jste vsichni akorat typicky cechacci a vubec nicemu nerozumite... :lol:
AMEN !
dsm power

Lukáš 325e

Příspěvek od Lukáš 325e » 07 lis 2009, 19:23

musim øíct že já tøeba znám svoje limity.............. sou hodnì nízko :D

Spitfire

Příspěvek od Spitfire » 07 lis 2009, 20:45

Já chci clio
- Ty Worky sou pecka. Skoda jen ze si tady kazdej bude myslet ze to sou XXR.
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat

Winie

Příspěvek od Winie » 07 lis 2009, 21:24

tak sem si rek ze sem pise tolik lidi tak ze si to tady prectu. a da se na to rict snad jen ZAMKNOUT a zahodit klic. zbytecne se tu hadate, willy ty tu argumentujes vecma ze to hlava nebere a akorat zesmesnujes sam sebe. zamysli se jen na pointou svojich prispevku. chvalis tu francouzky auto na japonskym foru. myslis ze kdybych ja prisel sekat patky na renault forum s miatou ze by me tam chvalili? radi se tu porovnavame, ale radsi na silnici nez pres internet. to by melo bejt i jediny reseni tohohle vaseho zbytecnyho konfliktu. ste jak decka na pisku :roll:
Obrázek

Davidoff
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Davidoff » 07 lis 2009, 21:35

myslis ze kdybych ja prisel sekat patky na renault forum s miatou ze by me tam chvalili?
myslím že kdyby jsi se tedka registroval na renault klubu a zaèal tam vychvalovat CTR nade vše tak ještì do rána máš BAN a blok IP :wink:
Honda Accord 2.4 :)
[img]http://i331.photobucket.com/albums/l472/Davidoff123/DSC_8780.jpg[/img]

Winie

Příspěvek od Winie » 08 lis 2009, 01:19

Davidoff píše: myslím že kdyby jsi se tedka registroval na renault klubu a zaèal tam vychvalovat CTR nade vše tak ještì do rána máš BAN a blok IP :wink:
neumis si predstavit jak by me to neuveritelne sralo :lol:
Obrázek

SilverFox

Příspěvek od SilverFox » 08 lis 2009, 10:53

Tak jsem to tu projel. Mùj pocit: on je podle vás špatný protože píše dlouhý texty, on je podle vás špatný protože píše o cliu, on je podle vás špatný protože si myslí že umí jezdit. Vìtšina lidí co tu reagujou to stejnak neèetla teï ani pøedtim. Vyloženì je vidìt jak se chcete trefovat. Vykøikuje se tu bez argumentù, slovièkaøí se, pøekrucuje, flamuje. Ostatní se jako stádeèko pøidávaj. Blbì tu kecat mi pøijde vyloženì jako maštìní ega. Pokud jsem normální a pøesto mam dùvod si myslet že willy je blbec tak minimálnì nereaguju.

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 08 lis 2009, 16:56

SilverFox: Tvrdis, ze jsme to necetli, mne zase prijde, ze jsi to necetl ty. Alespon ty predchozi prispevky, ktere willy psal driv... :roll:
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

hetzer

Příspěvek od hetzer » 08 lis 2009, 23:33

uz ma willi ban? :lol:

willy2.0: kup si zadokolku a jestli ne, tak o jedno te prosim. nikdy, ale opravdu NIKDY si nekupuj Imprezu :!: :!: :!:

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 09 lis 2009, 14:32

hetzer píše:uz ma willi ban? :lol:

willy2.0: kup si zadokolku a jestli ne, tak o jedno te prosim. nikdy, ale opravdu NIKDY si nekupuj Imprezu :!: :!: :!:
Proè bych si nemohl koupit dle tebe Imprezu??
Kamarád má new hatch...STI,mooc se mi zamlouvá,kdo øíká...že,už to není pravé STI mele jentak,moc se mi líbí,ještì líp jede,snad jen s tím pravým 2.0T ho mìli u nás prodávat...Po dlouhé dobì,zas po té 4kole toužím,ale neboj,jen tak na ní nebude...:)
Urèitì mi sedla a dovedu si pøedstvit prohánìt ji øádnì,ale bohužel...
Dokad bude u mì platit,že za tøetinový náklady se mùžu podobnì na okrsce prohnat i v pøedokole,urèitì mì v Impreze neuvidíš...Ale rád bych ji a Myš taky,ale to my všichni pøeci...

dolek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dolek » 09 lis 2009, 15:43

willy2.0 píše:
willy2.0:...dovedu si pøedstvit prohánìt ji øádnì....
myslis pilu na okrsku ? hmm dobre ty !
dsm power

willy2.0

Příspěvek od willy2.0 » 09 lis 2009, 17:08

riderhenry píše:SilverFox: Tvrdis, ze jsme to necetli, mne zase prijde, ze jsi to necetl ty. Alespon ty predchozi prispevky, ktere willy psal driv... :roll:
.....
Ba ne Willy píše furt stejnì.....Co to povídáš?
Líbí se mì jak víš co píšeš...jak si o tom pøesvìdèenej i.
Ve skuteènosti je to,ale furt dokola...vìtšina si skuteènì vùbec nic po mì nepøeèetla(nikomu to ani necpu,jen sem hledal nìkoho kdo se v tom najde tøeba taky) a postupnì se nabalovali,další,kteøí hodlali jen urážet a hodilo sem jim to prostì nìjak...aby si tøeba mohli ulevit po špatným dni,nebo prostì nemají jen asi takové ego jako já :lol: ..nebo já fakt prostì nevím,ale je to škoda.
O komunistech se nebavím,bavím se o tom,že z tìhlech dob...si min.ještì naše generace nese plno špatnejch vlastností...vèetnì mì,to nepopírám,nejsem geniání a nejvíc nejlepší,ale snažím se nad sebou èasto zamýšlet a pracovat na sobì..Ale neumím tøeba závidìt jakkoliv(strašná nemoc naše)...pøeju úspìšným lidem(sou pro mì objektem Motivace,ne nepøejícnosti a závisti) a nevidím mít dùvody nìkoho jen tak urážet èi mít pøedsudky(nìkoho dopøedu tøeba odepisovat,bez dùvodu navíc),tohle sou zlozvyky kterých si velká èást naší populace zdárnì drží a proto sem do toho zaplet politiku,jen moje úvaha a vìøím,že na tom nìco bude a snad budeme èasem lepší,všichni...A dokad tohle zlo skrytý nevymizí trochu,budeme poøád potkávat tøeba nevyrovnané voly" v levým pruhu na dálnici,který nás nechtìj pustit,jedou kilo a fackujou" nás...jen proto,aby nìkomu udìlali prostì zle a sobì dobøe....
A ted sorry,ale øadu z vás mám po téhle zkušenosti na foru a nemnoha zbyteènejch urážek na mou osobu za stejný jedince...
Dobøe to napsal èlovìk výše nademnou a tímto mu za to dìkuju,škoda,že tady stejnì narazíš na mnohem víc pitomcù...a ne vyjímek.
Vìøím,ale,že nìkterý to tøeba i mrzí....a ve skuteènosti jim to ujelo,prostì neøízený debaty...ale vracíme se k jádru pudla,PROÈ PROSTÌ NA MÌ NEREAGOVAT,když sem mimo hru,nebo mám jiný zájmy"...nebo prostì reagovat a slušnì.
Naposled øíkám,nemelu jen o Cliu.
Zaèal sem o CTR a Cliu,jako jedinej na forech popsal chování obou aut a lidi které sem vezl vìdí,že je umím project,aspon trochu slušnì...
Jenže to ani øada lidí z vás neví,už...A ti píšou o tom,že zde øeším jen Clio:-)Co víc k tomu øíct.....
Ale v životì by mì nenapadlo,že,když jdu s kùží na trh....a øeším tyhle dvì auta,který sou moc a moc zajímavý,protože sou dostupný relativnì a špièkovì vás vyvezou"....Mám k nim docela dost zajímavý poznatky-shrnutí,který nebyli øeèeny jinde rozhodnì(ano Honda stránky budou vždy jen chválit svoje a renault stránky asi taky-ALE TOHLE PROBOHA NECHÁPU a je mi to k smíchu¨:)...Nenapadlo by mì,že budu odmìnìn,jen posmìšky....a pøedsudky.
Vyhovujou mi anglický stránky,až se dostanem jednou aspon na jejich mentalitu a nadhled",pøehled",respekt min.vùèi slušným autùm...bude tady o dost lepší žití,min.v poli hobby sportovních aut a všeho kolem...
Peace"
PS:pokad i admini si myslej,že sem neskonale nežádoucí a zasloužím si BAN(opravdu nevím za co:)at mi ho klidnì daj a hlavnì at mi znovu napíšou,že nejste pøeci žádný racingforum"...
Já sem totiž myslel,že JDM auta sou pøevážnì na slušný svezení a ne na okrasu nebo co...Pak bych sem v životì asi nezaèal psát.
Pokad ste to doèetli až sem,dìkuju

Amigo

Příspěvek od Amigo » 09 lis 2009, 20:05

willy2.0 píše:PS:pokad i admini si myslej,že sem neskonale nežádoucí a zasloužím si BAN(opravdu nevím za co:)at mi ho klidnì daj a hlavnì at mi znovu napíšou,že nejste pøeci žádný racingforum"...
Já sem totiž myslel,že JDM auta sou pøevážnì na slušný svezení a ne na okrasu nebo co...Pak bych sem v životì asi nezaèal psát.
Pokad ste to doèetli až sem,dìkuju
cele jsem to necetl (opet a zase) tak reaguju aspon na toto...
chceme se tu bavit o autech obecne. Nikdo se tu nebavi o tom jestli lestit proti nebo po smeru hodinovych rucicek, ale taky tady moc lidi nejezdi jak prase v obci a beznem provozu (natoz aby tomu rikali porad jezdi hlavou)
ohledne non-JDM znacek: nikdo je nezakazuje, ale primarne je tady nikdo rozebirat moc nechce, na to jsou lepsi fora si myslim.
japonec je treba i nissan terano a ten moc na svezeni asi nebude...
rychle svezeni VS bezpecnost

mi nedekuj, nedocetl :P

ondrascz

Příspěvek od ondrascz » 09 lis 2009, 21:16

Právì jsem zcela náhodou objevil na UK CTR foru nìco, co v tomto vláknì zcela urèitì nemùže chybìt:

Obrázek

:D :D :D :D

Amigo

Příspěvek od Amigo » 09 lis 2009, 21:19

:smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082

Zamčeno