riderhenry píše:SilverFox: Tvrdis, ze jsme to necetli, mne zase prijde, ze jsi to necetl ty. Alespon ty predchozi prispevky, ktere willy psal driv...

.....
Ba ne Willy píše furt stejnì.....Co to povídáš?
Líbí se mì jak víš co píšeš...jak si o tom pøesvìdèenej i.
Ve skuteènosti je to,ale furt dokola...vìtšina si skuteènì vùbec nic po mì nepøeèetla(nikomu to ani necpu,jen sem hledal nìkoho kdo se v tom najde tøeba taky) a postupnì se nabalovali,další,kteøí hodlali jen urážet a hodilo sem jim to prostì nìjak...aby si tøeba mohli ulevit po špatným dni,nebo prostì nemají jen asi takové ego jako já

..nebo já fakt prostì nevím,ale je to škoda.
O komunistech se nebavím,bavím se o tom,že z tìhlech dob...si min.ještì naše generace nese plno špatnejch vlastností...vèetnì mì,to nepopírám,nejsem geniání a nejvíc nejlepší,ale snažím se nad sebou èasto zamýšlet a pracovat na sobì..Ale neumím tøeba závidìt jakkoliv(strašná nemoc naše)...pøeju úspìšným lidem(sou pro mì objektem Motivace,ne nepøejícnosti a závisti) a nevidím mít dùvody nìkoho jen tak urážet èi mít pøedsudky(nìkoho dopøedu tøeba odepisovat,bez dùvodu navíc),tohle sou zlozvyky kterých si velká èást naší populace zdárnì drží a proto sem do toho zaplet politiku,jen moje úvaha a vìøím,že na tom nìco bude a snad budeme èasem lepší,všichni...A dokad tohle zlo skrytý nevymizí trochu,budeme poøád potkávat tøeba nevyrovnané voly" v levým pruhu na dálnici,který nás nechtìj pustit,jedou kilo a fackujou" nás...jen proto,aby nìkomu udìlali prostì zle a sobì dobøe....
A ted sorry,ale øadu z vás mám po téhle zkušenosti na foru a nemnoha zbyteènejch urážek na mou osobu za stejný jedince...
Dobøe to napsal èlovìk výše nademnou a tímto mu za to dìkuju,škoda,že tady stejnì narazíš na mnohem víc pitomcù...a ne vyjímek.
Vìøím,ale,že nìkterý to tøeba i mrzí....a ve skuteènosti jim to ujelo,prostì neøízený debaty...ale vracíme se k jádru pudla,PROÈ PROSTÌ NA MÌ NEREAGOVAT,když sem mimo hru,nebo mám jiný zájmy"...nebo prostì reagovat a slušnì.
Naposled øíkám,nemelu jen o Cliu.
Zaèal sem o CTR a Cliu,jako jedinej na forech popsal chování obou aut a lidi které sem vezl vìdí,že je umím project,aspon trochu slušnì...
Jenže to ani øada lidí z vás neví,už...A ti píšou o tom,že zde øeším jen Clio:-)Co víc k tomu øíct.....
Ale v životì by mì nenapadlo,že,když jdu s kùží na trh....a øeším tyhle dvì auta,který sou moc a moc zajímavý,protože sou dostupný relativnì a špièkovì vás vyvezou"....Mám k nim docela dost zajímavý poznatky-shrnutí,který nebyli øeèeny jinde rozhodnì(ano Honda stránky budou vždy jen chválit svoje a renault stránky asi taky-ALE TOHLE PROBOHA NECHÁPU a je mi to k smíchu¨:)...Nenapadlo by mì,že budu odmìnìn,jen posmìšky....a pøedsudky.
Vyhovujou mi anglický stránky,až se dostanem jednou aspon na jejich mentalitu a nadhled",pøehled",respekt min.vùèi slušným autùm...bude tady o dost lepší žití,min.v poli hobby sportovních aut a všeho kolem...
Peace"
PS:pokad i admini si myslej,že sem neskonale nežádoucí a zasloužím si BAN(opravdu nevím za co:)at mi ho klidnì daj a hlavnì at mi znovu napíšou,že nejste pøeci žádný racingforum"...
Já sem totiž myslel,že JDM auta sou pøevážnì na slušný svezení a ne na okrasu nebo co...Pak bych sem v životì asi nezaèal psát.
Pokad ste to doèetli až sem,dìkuju