GT6 - pravidelne nedelni pozávoděníčko
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: GT6 - pozávoděníčko
ja jsem v nedeli jezdil s 300zx stejne jako dnes po silnici, benzin levny, IC se dobre chledi a tu akceleraci ve hre nezaziju
GT6 nebudu kupovat nemam, ani dohranou GT5, na tu bych se k vam taky pripojil
GT6 nebudu kupovat nemam, ani dohranou GT5, na tu bych se k vam taky pripojil
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
tak bohužel musím konstatovat, že mi hra zkazila zase nějaký dreamcar ... neni takovej, jak bych si ho představoval .... (což pokud je engine hry tak reálný jak se říká, tak zamrzí)
mno a taky že si myslím že multiplayer byl u GT5 lepší ... hodnotím jenom způsob vybírání místností atd ... dřív vám to ukázalo i podrobnosti o omezení... tady mě to štve ... nevim jak vy, ale já mám prostě svoje oblíbený: Street cars 500px a než najdu místnost co chci, je to děs ...
mno a taky že si myslím že multiplayer byl u GT5 lepší ... hodnotím jenom způsob vybírání místností atd ... dřív vám to ukázalo i podrobnosti o omezení... tady mě to štve ... nevim jak vy, ale já mám prostě svoje oblíbený: Street cars 500px a než najdu místnost co chci, je to děs ...
BMW E36 318is M42
ex: Impreza sedan jakoturbo 97 BORO!
Honis kone, jezdis rovne?....
"Don't drive slowly. Drive fast ..." Jezza
Tak tohle nemůžu zhodnotit, já hrál vždy jenom private lounge...takže nikdy jsem se k nikomu do ,,veřejné lobby" nepřipojoval...mě se líbí jak si člověk může udělat šablonu nastavení a pak už jenom založí místnost a má tam už nastavený ty pravidla atd...a ne že vždycky čekám a čekám až se načte SPA, abych pak mohl začít teprve všechno nastavovat
. Jinak co se týká změny jízdního modelu, tak zatím největší rozdíl pro mě je v té GT86, ale to asi pro to že jsem s ní měl v GT5 hodně najeto...jinak už si pomalu zvykám a když to vezmu zpětně, tak má oblíbená auta z GT5 se tady chovají celkem podobně, takže nebyl problém si zvyknout - obě Supry, M3 CSL, Corolla...ale podotýkám, že se to týká sériových modelů...s těma mě to baví nejvíc 
jo, ty lobby mě taky štvou, že se nedá podívat na nastavení místnosti jako dřív
jinak GT6 je víc citlivá na nastavení podvozku, takže naladění auta je o dost těžší

Ja ho ladit nikdy neumel, takze pro me je tady super moznost koupit rovnou nastavenej tvrdej...
Bohuzel na jeden muj projekt nestaci tak ted furt laboruju s nastavovanim... Ono ale 540hp bude na rezu gc8 stejne asi uz moc :DD ...
Udelal jsem v uvodnim prispevku lehkej sumar, tak mrknete a dejte vedet co upravit atd
Bohuzel na jeden muj projekt nestaci tak ted furt laboruju s nastavovanim... Ono ale 540hp bude na rezu gc8 stejne asi uz moc :DD ...
Udelal jsem v uvodnim prispevku lehkej sumar, tak mrknete a dejte vedet co upravit atd
BMW E36 318is M42
Sklenk@: hale jestli chceš měl sem solidní setup na 22b STi s výkonem cca 531 koní a a váhou 1039kg
tak bych ti ho případně sem mohl dát, když bys chtěl. Jen to bude chvilku trvat než našetřim na rézu a tuning a ozkouším to 

Tak co dáme si zítra zase závod? Kdo se všechno připojí?
viděl bych to na sedmou večer zase...necháme stejný auto jako minule? nebo chcete tuning teda? Pokud si někdo chce vzít čtyřkolku, můžeme dát nějakou techničtější trať, třeba Ascari, Brands Hatch nebo tak...tak co vy na to? 
Já zítra bohužel nemůžu 
Safra, koukam, ze jsem to propas.... Dneska by neco urco slo
..
BMW E36 318is M42
No včera se stejně nejelo nebo se nikdo nepřihlásil...ale dneska klidně můžeme, ale alespoň já můžu jenom tak od 19:00 do 20:00....tak doufám že se už někdo přidá 
Teda nechci vam kurvit nadseni, ale to opravdu dokazete hrat s tema zvukama motoru anebo mate vyply repraky?
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
no...ne všechny zvuky jsou tak špatné...zrovna třeba Supra nebo RX7 to má docela dobré (oproti GT5 zlepšení....) a krom toho to hrajeme z jiných důvodů než abychom poslouchali zvuk motoru...teda já ho poslouchám, ale ne abych hodnotil jeho realizmus, ale abych poznal co se s autem děje 
Tak tak 
BMW E36 318is M42
Tak jsem sebral odvahu a přihlásil se do online šampionátu - GT6 Epic Championship, který pořádá uživatel Viperconcept...vždy to pak dává na youtube - možná jste od něj už něco viděli...auta a barva laku a kol jsou předem dané, tuning do 560PP cokoli kromě výfuku (asi kvůli zvuku), křídla a nitra...gumy sport medium/soft s povinnou zastávkou na výměnu, jeli jsme 4 tratě. No nijak slavně jsem nedopadl, jelop nás 8. Silvestone - tam se pole roztrhalo hned na začátku a skoro celý jsem to odjel sám (5.), Willow springs byla noční můra
(začínalo se za tmy!!!
) - 6. místo, barthurst taky nic extra - 5.místo...ale na Motegi jsem si krásně zazávodil. Sice bohužel jenom o 4.,5., a 6. místo ale i tak - nakonec jsem ten souboj vyhrál a skončil 4. Jezdilo se rychle, ale maximálně čistě a férově. Bohužel v době, kdy jsem se zapisoval již nebylo volné žádné JDM auto..tak z volného zbytku jasně vyhrál Aston V12 Vantage
. Nicméně konkurence byla obrovská, na vítěze jsem neměl nejmenší nárok se chytat...ale zkušenost dobrá, tak se příště někdo přihlašte taky, jezdí se i na týmy tak by se mi hodil kolega
. Pokud by měl někdo zájem, tak ať dá vědět, domluvíme detaily
. Přidávám pár obrázků pro představu.
pár videií jsem viděl
a jestli chceš tak bych klidně s tebou týmovku jel
ale nejsem moc použitelnej 

- RostackJDM
Mě ta hra přijde neuvěřitelně nereálná a zůstávám radši u ověřený klasiky
http://www.youtube.com/watch?v=HkxrqeYF9aI
tak joALTARiN píše:pár videií jsem viděla jestli chceš tak bych klidně s tebou týmovku jel
ale nejsem moc použitelnej
PS: Strašně nereálný jsou NFS a ne tohle...pravda hardcore simulátor to opravdu není ale to od toho ani nikdo nečeká. ,,Simulátor" tomu říkají jenom autoři a novináři
dobře
jinak si myslím, že kdyby GT bylo tak hardcore simulátor jako rFactor atd. tak by nebylo prostě ani tak oblíbený. GT je prostě úplně pro každýho
až na ty zvuky mixéru místo motorů 

no jo no mixéry tam jsou pořád..ale jak už jsem říkal, některý zase tak špatný nejsou....a hlavně důležitý aspekt je, že je to hra výborně hratelná na volantu i ovladači...což je také hlavní faktor při tvorbě jízdního modelu...rFactor na ovladači?no..to chci vidět
. Z tohoto hlediska nevím co bych tomu modelu vytknul 
Mě zas přijde nereálný tohleRostackJDM píše:Mě ta hra přijde neuvěřitelně nereálná a zůstávám radši u ověřený klasiky
já si ted taky dokonale poslední dobou zazávodil... neskutečný když poprvý zažijete CLEAR závod bez kolizí a to včetně kvalifikace, kde si počkáte na volnou trať a všechny srovnáte ... závodil jsem i s amíkama, co jeli DIRTY style a 3 závody za sebou vyhrál, prtž jsem jim uje la oni to do sebe furt řezali, nebo neznali trať ... btw Ascari je dokonalé, když se jí naučíte...
Ted jsem díky bonusům před vánocema vidělla nějakej cash a zkusil si koupit GT3 BMW Z4, Corvetu LeMans a 320i WTCC .... Auta pěkný, ale ve chvíli kdy narazim na stejnýho soupeře si myslím, že to na ovladači nedám ...
Zkoušeli jste někdo jet s novou M4, neb ojsem ted vyhrál Jag XKR-S .... přijde mi to hrozně neohrabaný ... tak jestli je chyba ve mě nebo v tý hře ty auta stojej fakt za prd ...
nejvíc ted jezdim 400-500pp na sport ideálně sport hard ... bohužel 90% lidí radči jezdí mnohem rychlejší auta a kategorie ...
Ted jsem díky bonusům před vánocema vidělla nějakej cash a zkusil si koupit GT3 BMW Z4, Corvetu LeMans a 320i WTCC .... Auta pěkný, ale ve chvíli kdy narazim na stejnýho soupeře si myslím, že to na ovladači nedám ...
Zkoušeli jste někdo jet s novou M4, neb ojsem ted vyhrál Jag XKR-S .... přijde mi to hrozně neohrabaný ... tak jestli je chyba ve mě nebo v tý hře ty auta stojej fakt za prd ...
nejvíc ted jezdim 400-500pp na sport ideálně sport hard ... bohužel 90% lidí radči jezdí mnohem rychlejší auta a kategorie ...
BMW E36 318is M42
myslím si, že nejvic se jezdí to 550pp... ale je fakt, že je to zas jen o BMW M3 CSL sem tam o nějakým RUF a občas má někdo něco jinýho 
http://www.youtube.com/watch?v=OlUo0X6MQIw RASPBY V AKCI !
http://www.youtube.com/watch?v=OlUo0X6MQIw RASPBY V AKCI !

no...tak nakonec 6. z 15ti to neni tak zlý, a to jsem v tom závodě zajel svoje osobní maximum na kolo
nicméně mi vrtá hlavou, kde se tam vzalo tolik aut...já startoval na roštu kde bylo 8 aut - dokonce mezi prvním a druhým byla mezera asi 5ti míst na roštu..a pak koukám že se jelo v 15ti....no nějak to nechápu...ale vidět jsem naštěstí jenom na startu a v boxech
. Ale ty ferrari si to dobře rozdávali na to že to byli teamový kolegové, tak nějak možná bude vypadat Ferrari F1 příští rok 
PS: tak prej to dělá server že je vidět jen půlka startovního pole, někdo tu chybu měl taky. Takže závod s ,,neviditelným oponentem je jenom virtuální (némůžeme do sebe narazit ani použít slipstream atd..)no..zvláštní věc...

PS: tak prej to dělá server že je vidět jen půlka startovního pole, někdo tu chybu měl taky. Takže závod s ,,neviditelným oponentem je jenom virtuální (némůžeme do sebe narazit ani použít slipstream atd..)no..zvláštní věc...
Me zase vudycky vrta hlavou, jak me muzou ostatni predjizdet, kdyz mam nejlepsi auto a nejlepsi skills :DD ... 550 je na me uz moc, to mam jenom tezky gtr a prekonovanou, blbe ovladatelnou imprezu... Zjistil jsem, ze nejlepsi moznost je koupit silnejsi auto a pak ho seskrtit, ma lepsi ovladatelnost a neni kousavy na limitu
...
BMW E36 318is M42
S M4 jsem si užíval na Ascari, imho nádherně vyvážené a hodně schopné auto. Zajel jsem s tím o sekundlu líp jak s C7.Sklenk@ píše: