Gran Turismo a Forza3
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
taky zustanu u GT5, je to precejen levnejsi, nechci do hrani moc investovat.
Jinak na PS3 bych doporucil mozna jeste NFS: Shift. Docela me to zabavilo a uz se tam musi i brzdit
No a jestli ma nekdo rad fotbal, tak Fifa 2009 je dost povedena a obzvlast ve dvou (a vice) je to super! Jinak mam PS3 ty kvuli GT5, myslim, ze ma vyjit v kvetnu...
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- Lukáš 325e
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- RainbowSeven
je fakt, že ani Forzu, Grid ani jakýkoli Gran Turismo jsem nehrál
takže víceménì jen soudím dle recenzí lidí co to hráli. nemám na to v podstatì názor.
hrál jsem NFS Shift, ale to mì moc nechytlo. jakkoli se to skoro tváøí jak simulátor. de facto to zase bìží na pøedìlaným enginu GMotor2 od ISI...takže rFactor....což urèitì taky stojí za zkoušku, pokud nìkdo nemá ambice platit šílený prachy za iRacing.
hrál jsem NFS Shift, ale to mì moc nechytlo. jakkoli se to skoro tváøí jak simulátor. de facto to zase bìží na pøedìlaným enginu GMotor2 od ISI...takže rFactor....což urèitì taky stojí za zkoušku, pokud nìkdo nemá ambice platit šílený prachy za iRacing.
Naposledy upravil(a) RainbowSeven dne 01 led 2010, 18:54, celkem upraveno 1 x.
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
jj shift sem vydrzel hrat taky jen chvilku, vubec me to nechytlo popravde me dost zklamal, uz sem ho i prodalRainbowSeven píše:je fakt, že ani Forzu, Grid ani jakýkoli Gran Turismo jsem nehráltakže víceménì jen soudím dle recenzí lidí co to hráli. nemám na to v podstatì názor.
hrál jsem NFS Shift, ale to mì moc nechytlo. jakkoli se to skoro tváøí jak simulátor. de facto to zase bìží na pøedìlaným enginu GMotor2 od ISI...takže rFactor2....což urèitì taky stojí za zkoušku, pokud nìkdo nemá ambice platit šílený prachy za iRacing.
GXE10
Zkus si u nekoho vyzkouset na poradnem volantu to nove demo GT5...jezdi se tam se Ztkem, muzes porovnat, me to chovani prijde moc dobre, i kdyz mozna kapku moc pretaciveRainbowSeven píše:je fakt, že ani Forzu, Grid ani jakýkoli Gran Turismo jsem nehráltakže víceménì jen soudím dle recenzí lidí co to hráli. nemám na to v podstatì názor.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
to ja mam prave s GT5 spis pocit, ze ty auta nejsou vubec nedotacive, tak trochu imunni vuci blbosti hrace
nebo kdyz zabrzdis uprostred zatacky, tak auto vetsinou drzi stopu. Ale je pravda, ze ani s 350Z, RX-8 a ani Integrou jsem na okruhu nejel.
Ale je tam treba videt obrovsky rozdil v chovani auta FR vs. MR.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Mi pripada jakobys hral uplne jinou hru - urcite mas nastaveny rezim simulace a vypnute elektronicke kravinky? Krom toho to posledni demo podle me zas fyziku o dost vylepsuje. Jediny s cim mam problem je chovani ve smyku - jelikoz auto se chova realne ale volantem s 900° nikdy nedas kontra tak rychle jako v realu a navic auto "necitis pod zadkem", mas problemriderhenry píše:to ja mam prave s GT5 spis pocit, ze ty auta nejsou vubec nedotacive, tak trochu imunni vuci blbosti hracenebo kdyz zabrzdis uprostred zatacky, tak auto vetsinou drzi stopu.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
tak to vrele doporucuju tenhle http://www.alza.cz/zavodni-volant-logit ... d64726.htm ja ho mam a jsem s nim maximalne spokojenej hraju na nem prologue a super

- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
tak to je celkem jasna volba, kdybych se rozhodl utratit za to tolik. Hral jsem na nem par hodin a je to perfektni. A co tenhle:
http://www.alza.cz/volant-logitech-driv ... 101884.htm
http://www.alza.cz/volant-logitech-driv ... 101884.htm