Jmenuji se Petr a je mi 25, prvního japonce jsem pořídil někdy začátkem června, jedná se o Subaru Impreza GT. Na JDM fórum jsem se registroval především z důvodu, že chci časem zařadit i svůj povoz do sekce Showroom a tím se i podělit o své zkušenosti a poznatky s tímto modelem, a také posbírat cenné rady a informace od zkušenějších a znalejších lidí. Info o autě a výčet úprav tedy zatím jen stručně.
Úpravy: jednotka APEXI, celohliníkový větší chladič, intercooler STI, střední a zadní díl výfuku HKS, palivová pumpa STI, přední 4-pístky a zadní 2-pístky (STi Type RA), rozpěry tlumičů,zadní světla z STi, interirér STi Type RA, 17" kola Speedline Prodrive, aktuálně tedy naladěno na 270 tažných poníku...
Jinak co se týče vzhledu, není to žádná leštěnka, začínající koroze zadních lemů a sem tam nějaký škrábanec a ťukanec.
S Rézou jsem najel zatím něco přes 3000 km a jsem zatím spokojen, hlavně co se týče jízdních vlastností a chování auta v zatáčkách, zimní pneu jsem už pořídil, tak čekám na pořádnou Šumavskou zimu (tedy jestli vůbec nějaká bude...