blesku: muzes mi hodit odkaz na nejakej inzerat? nejak nic nemuzu najit
Nové auto
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Nové auto
tak bawko sem dneska zkousel a nesedlo... takze to vypadava. RSko jsem dneska nasel dobry. Nicmene na kazdodenni jezdeni je tvrdy. Celkem me prekvapily jizdni vlastnosti. Jediny co sem postradal je samosvor, protoze kola ten kroutak trosku nezvladali. pak sem byl na pasika a ten byl v jednom povestnym bazaru, kde tocej kilometry jak na matejsky. a to dokonce tak, ze kolemjdouci clovek me varoval
. nicmene nevypadal uplne spatne, ale je to moc velky. takze budu pokracovat dal.

To snad ne.Oli píše:Len nekupuj 320D...priatelkyni rodicia to maju...strasne stiesneny inerier,nepohodlne,male....a o jazdnych vlastnostiach v zime ani nehovorim...ked si rozbehnuty tak nejak prejdes....ale jak sa raz zastavis tak si skoncil![]()
To skor toho passata b5,5 a 4motion....1,8t
K Mazde MPS - ta bude jezdit minimalne za 8 a hlavne stoji aspon 250tis. kc.
Ked sim pozrel namatkovo tak sa mi pozdaval hlavne tento kus
http://seat-ibiza.autobazar.eu/19-tdi-fr-id3206122.html
http://seat-ibiza.autobazar.eu/19-tdi-fr-id3206122.html
K E46 na zimu- musis chciet a skusat jazdit bokom. Inak ich v zime stretavam na cestach castejsie rozbite ako predokoly.
Interier je tradicne ako u BMW zamerne viac okolo vodica- male to ale neni- razvor je skoro o cca 20cm vatsi ako u Octavky, pohodlie a design a kvalita interieru je inde
K 3MPS: spotreba vie byt 6-25l/100km. priemer okolo 10l. Ceny vynimocne raz za cas kus za 250tis, inak skor viac. Takze podla mna absolutne mimo poziadaviek co tu su.
Interier je tradicne ako u BMW zamerne viac okolo vodica- male to ale neni- razvor je skoro o cca 20cm vatsi ako u Octavky, pohodlie a design a kvalita interieru je inde
K 3MPS: spotreba vie byt 6-25l/100km. priemer okolo 10l. Ceny vynimocne raz za cas kus za 250tis, inak skor viac. Takze podla mna absolutne mimo poziadaviek co tu su.
presne. uz mam jednu dobrou nabidku, tak asi pujdu do ni. auto se mi libi. az bude doma, tak ukazu a reknu. jsem povercivej 

Tak je to doma
nakonec sem bral podle me to nejlepsi co jsem nasel.
Honda Civic Sport 1,4 (oproti 6g ma motor uplne jinej prubeh momentu a je pocitove zivejsi). vyroba 07/2005, najeto 77000km, serviska, jeden majitel a to syn majitele autosalonu Hondy v D. Auto srazilo kance v nemecku, pak dovezeno sem a opraveno, bohuzel to odnesli oba predni bagy, takze je zitra objednavam z UK. Jiny poskozeni neni. Udelany novy brzdy, novy letnaky (ktery se ovsem moc neohrejou). A plany? z vizualni stranky to chci dodelat do type R looku, takze nejspis origo kola, zluty mlhovky a chci dat dolu napisy SPORT a dat origo cerveny znaky. po technicky strance chci nechat auto jaky je, vetne podvozku, kterej funguje skvele. Jediny co planuju je prestavba na E85

Honda Civic Sport 1,4 (oproti 6g ma motor uplne jinej prubeh momentu a je pocitove zivejsi). vyroba 07/2005, najeto 77000km, serviska, jeden majitel a to syn majitele autosalonu Hondy v D. Auto srazilo kance v nemecku, pak dovezeno sem a opraveno, bohuzel to odnesli oba predni bagy, takze je zitra objednavam z UK. Jiny poskozeni neni. Udelany novy brzdy, novy letnaky (ktery se ovsem moc neohrejou). A plany? z vizualni stranky to chci dodelat do type R looku, takze nejspis origo kola, zluty mlhovky a chci dat dolu napisy SPORT a dat origo cerveny znaky. po technicky strance chci nechat auto jaky je, vetne podvozku, kterej funguje skvele. Jediny co planuju je prestavba na E85

Dobra volba 
Asi jsi koupil dobre, bude to spolehlive... se spotrebou nevim, ale ty male motory moc nemusim.
Jedine, co mi tak nesedi, tak z toho delat "TypeR"...