Mazda RX7 FD
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mazda RX7 FD
^ taky si to myslim
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
mozna rozhodujici slevička? 
http://rx7.cz/forum/index.php?topic=1201.0
aktualni podle mne uz uzasna cena 155 000,-
http://rx7.cz/forum/index.php?topic=1201.0
aktualni podle mne uz uzasna cena 155 000,-
93´Rx-7 FD
Tak jak, bude mit FD noveho majitele?LucasFreeMatch píše:Tak dneska se jedu podívat na tu červenou ze sport. vozů
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

Je na ní práce jak na kostele, dopasovat plasty, lak, interiérový plasty taky žádnej hit, sem tam to bude chtít péči, prasklý sklo na jednom světle...takže sehnat plastový překrytí stejnýho průměru. Ale ten zvuk, a to jak to jede, člověk sedí na zemi 
GXE10
To jsou blbosti, ktere se casem vychytaji.
A stejne to na plasty a lak nejezdi. 
Jj, přesně tak to vidím taky.jagy píše:To jsou blbosti, ktere se casem vychytaji.A stejne to na plasty a lak nejezdi.
GXE10
Takze, rozhodnuto? Ze by dalsi aktivni majitel FD mezi nami?
Hlavne aby motorove a turbove byla v poradku, zbytek se uz poladi casem .... a to je to nej co te ceka
Hlavne aby motorove a turbove byla v poradku, zbytek se uz poladi casem .... a to je to nej co te ceka
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

uz na to nasadil ten 99cumak? na lak se vyserLucasFreeMatch píše:Je na ní práce jak na kostele, dopasovat plasty, lak, interiérový plasty taky žádnej hit, sem tam to bude chtít péči, prasklý sklo na jednom světle...takže sehnat plastový překrytí stejnýho průměru. Ale ten zvuk, a to jak to jede, člověk sedí na zemi
93´Rx-7 FD
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
Motor dělal Jura asi 2500km nazpátek a turba to má taky novýpetan_250 píše:Takze, rozhodnuto? Ze by dalsi aktivni majitel FD mezi nami?![]()
Jj, je to tak, motor je dělanej.speedy_s píše: Motor dělal Jura asi 2500km nazpátek a turba to má taky nový
Čumák na autě ještě není.
GXE10
Tak vůči záloze mám doma nárazníky, dveře, kufrový vrata, a blatník. A do čtrnácti dnů je doma 
GXE10
paraaaadaLucasFreeMatch píše:Tak vůči záloze mám doma nárazníky, dveře, kufrový vrata, a blatník. A do čtrnácti dnů je doma
93´Rx-7 FD
Hezky, gratuluji k dobremu rozhodnuti
Budem muset zorganizovat nejaky FD sraz

- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem si říkal, když se to tak pěkně nabízí. Myslím, že na srazu v červenci u Poličky (u Víru) by to i šlo. Pro Metana, Petana a hlavně pro Luboše hodně dobrá vzdálenost. Teda jestli to klapne, tak nevím... chce to sázku.petan_250 píše:Hezky, gratuluji k dobremu rozhodnuti![]()
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
tak to gratulace velká k pěknýmu kousku 
Polička zní víc než výborně. 
edit: Akorát co jsem teď koukal na termín, tak se mnou to bude špatný. Červenec jsem celej mimo, na začátku jede kolegině na dovču a na konci měsíce je HONDAy, takže to asi z mojí strany neklapne.
edit: Akorát co jsem teď koukal na termín, tak se mnou to bude špatný. Červenec jsem celej mimo, na začátku jede kolegině na dovču a na konci měsíce je HONDAy, takže to asi z mojí strany neklapne.
Naposledy upravil(a) Lubosh dne 04 bře 2011, 23:00, celkem upraveno 1 x.
GXE10
Gratuluji, taky jsem pokukoval 
RX7 FD single GT35 - Uloženo
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Hmm 155t CZK je hodne lakava cena, divim se ze i za tech 165t CZK ju nikdo tak dlouho nechtel, nu uz je na prodej jen tato:LucasFreeMatch píše:Co mi dnes říkal, tak jsem předběhnul spoustu potencionálních kupců
http://www.sportovnivozy.cz/10093-mazda-rx-7-fd3s
Kdo bude dalsi?

Tak pánové, aby jste byli v obraze, o víkendu doplatím zbytek peněz, převezmu klíče a v pondělí se jde nahlásit převod na mě. 
GXE10
gratulace 
Now: '09 Mazda 6 2.5 GH GTA
Ex: '96 Mazda 323F BA 1.5 GLX
Ex: '90 Mazda 323F BG 1.8 GT
Ex: '96 Mazda 323F BA 1.5 GLX
Ex: '90 Mazda 323F BG 1.8 GT
Tak super! Jen vice rotorheadsLubosh píše:Tak pánové, aby jste byli v obraze, o víkendu doplatím zbytek peněz, převezmu klíče a v pondělí se jde nahlásit převod na mě.
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE