petice proti buzeraci ridicu

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

ZXman

Příspěvek od ZXman » 26 bře 2010, 14:26

Rychlost docela dodrzuji, ale sem tam jedu rychleji. TO jak tady pisete jsem ochotel nest trest tak ja nejsem. Korupce je v nasem state vsude. Kdyz nekdo movitejsi ridi pod vlivem, jde na komisi a tam se vyplati (prej se to venuje na dobrocinne ucely) a ma to bez bodu a papiry mu nechaji. Takze ja nejsem ochoten nest trest za prejeti plne cary. Nebo jsem byl svedkem jak cikani tahli Avii bez dokladu, znacek a pojisteni kterou nam ukradli a sef policie Breclav naridil po telefonu ze je maji nechat jet ze se tim nemaji zabyvat. Nasi rodine uz vedeni policie uskodilo tolik ze u me nemaji zadnou autoritu. Ale pokud se ke me hlidka chova slusne chovam se slusne i ja.
Dalsi kapitola je stav vozidla, ja kolem svych aut kmitam aby byla v perfektnim stavu a pak jsou auta pred rozpadem ktere tady litaji jako stihacky. Podle me by policista nemel pokutovat slusne ridice kteri nekde presahnou rychlost o 5-10 km/h. Drive se jezdilo 60km/h v obci s daleko horsimi automobily.

Pallas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallas » 01 dub 2010, 23:31

Jen tak pro info -- az budeme zit v zemi, kde se neco takoveho nemuze stat, protoze lidi se silnejsima autama si uvedomej, ze by treba mohli jit prikladem (a nezajima me, ze tohle byl zrovna jeden konkretni debil se superbem, protoze ja bych mu sebral ridicak nadosmrti a buhvi jestli bych ho taky nestrcil na dozivoti do krymu), tak budu povazovat vyse uvedene petice za smysluplne...

http://www.novinky.cz/krimi/196541-ridi ... 2-let.html
'06 Mazda '餓小猫' RX-8 SE

Lukáš 325e

Příspěvek od Lukáš 325e » 01 dub 2010, 23:53

Pallas píše:Jen tak pro info -- az budeme zit v zemi, kde se neco takoveho nemuze stat, protoze lidi se silnejsima autama si uvedomej, ze by treba mohli jit prikladem (a nezajima me, ze tohle byl zrovna jeden konkretni debil se superbem, protoze ja bych mu sebral ridicak nadosmrti a buhvi jestli bych ho taky nestrcil na dozivoti do krymu), tak budu povazovat vyse uvedene petice za smysluplne...

http://www.novinky.cz/krimi/196541-ridi ... 2-let.html

Jo tomu sem taky nemohl uvìøit když sem to vidìl byl sem z toho perplex jak tohle je možný agresivita je strašná mezi lidma a ne jen na silnicích slušných lidí je podle mì jak šafránu

maca

Příspěvek od maca » 02 dub 2010, 07:12

hm tak to je slusnej mental, dal bych tech plnejch 12let a zadny odpousteni trestu.
GXE10

Raimok

Příspěvek od Raimok » 02 dub 2010, 10:40

Tak to je fakt k nevíøe. Hodnì lidí se chová neskuteènì dementálnì.
CELICA ST202, SS, ´94 :-)

petan_250

Příspěvek od petan_250 » 02 dub 2010, 19:16

Je to debil ale bohuzel neni jediny, kolika z vas se stalo ze se nekdo na dalnici prilepil na zadek s pustenymi dalkovymi (pri rychlosti 130km/h) a kdyz vas predjel, se zaradil pred vas a slapnul na brzdu?

EDIT: a nebo to jsou tyto pripady?

http://www.novinky.cz/finance/197576-po ... rzdit.html

Odpovědět