Alternativně využijte toto téma k poptávce nebo nabídce své vlastní přepravy, třeba se to někomu bude hodit.
Převoz v rámci ČR
Moderátoři: Amigo, riderhenry
-
Beaver
Převoz v rámci ČR
Jen tak ze zvědavosti... Vyskytuje se tu případně někdo, kdo má cestu z Brna nebo přes Brno k Idahovi nebo přes Idaha ?
Nějak se mi tu nakupily věci, co bych potřeboval přepravit k němu do dílny a moc se mi nechce to svěřovat poště. Navíc už to neváží úplně málo a pošta bude chtít balík za balík
Samozřejmě něco bych za to i dal 
Alternativně využijte toto téma k poptávce nebo nabídce své vlastní přepravy, třeba se to někomu bude hodit.
-
Idaho von Věšín
Re: Převoz v rámci ČR
Nehrot, do týdne pojedu přes brno na krakow takže si to vyzvednu ( i s tou tranny ).
-
Idaho von Věšín
Beaver píše:OK. Převodovka je ovšem furt v Prostějově
Holly, s#!*..
Jsem z prostejova a dnes sem jel do Brna
ale do Brna pojedu opet k Pavličkovy do bosonoh
Já jsem v Brně kazdej týden a jezdim na západ cech . Ale dodávku moc neberu vyjde me to dost dráž než LPG vagnem
Ale kdyby toho bylo víc nebo to nespechalo dalo by se to spáchat .
Ted me napadá že chce i Froncut - Trinom od Idaha ,ale opačným směrem by se to dalo nějak spojit - to tvoje by se nevešlo do osobáku ? Z 300 zx už jsem vezl dvě převodovky
Ale kdyby toho bylo víc nebo to nespechalo dalo by se to spáchat .
Ted me napadá že chce i Froncut - Trinom od Idaha ,ale opačným směrem by se to dalo nějak spojit - to tvoje by se nevešlo do osobáku ? Z 300 zx už jsem vezl dvě převodovky
-
Beaver
Moje se vejde určitě o do kufru nějakýho menšího sedanu, mám tu bellhousing, setrvák a saharu plus pár malých drobností co se vejdou do nějaké krabičky. Ale pokud za týden pojede rovnou Idaho, tak to nemá cenu hrotit.
Frontcut převeze určitě jedině někdo s vlekem, odtahovkou a nebo fakt větším nákladním autem. To na zahrádku nikdo nepřikurtuje
Frontcut převeze určitě jedině někdo s vlekem, odtahovkou a nebo fakt větším nákladním autem. To na zahrádku nikdo nepřikurtuje
-
Idaho von Věšín
Trinomovi budu moct odvezt teb frontcut možná osobne a to behem 2-3 týdnu. Pokud tedy budete potřebovat stahnout neco zase opačným smerem ( tzn Brno -> PHA -> PLZ ) tak si to naplánujte abychom to spojili. pojedu s podvalem a dodávkou