Nissan GT-R
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Prezident: Ja si myslim, ze media jsou vsemocna a ve skutecnosti nemame 99% informaci skutecne podlozeno... Ale s tou cenou GT-R to ma docela logiku, kdyz vezmeme, jak je to auto vybavene. Myslim, ze by mohlo byt drazsi, i kdyby se teda neprodavalo pod cenou... 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
Pro ty z vás kdo sledují spor Porsche vs Nissan ohlednì èasù na Ringu:
http://magazines.drivers-republic.com/d ... etruth030/
http://magazines.drivers-republic.com/d ... etruth030/
masofka no.
Elvis svata slova, rad se na to auto podivam moc rad bych se svezl ale neni to auto ktere ve mne vyvolava nake emoce.
Dnes mi to docvaklo urcite bych ho chtel jako sluzebak, myslim ze je to kral sluzebaku neco jako nadupana octavka, rychly za vsech i tech nejhorsich podminek, komfortni, pohodlny, ma velkej kufr, vyspelej system pohonu do nepohody moznost automatickeho razeni, urcite ma dokonalou navigaci a audiosystem...
Auto natolik dobre aby bylo dennodennim spolecnikem po cestach evropou a neotravovalo,nenudilo pritom no zas natolik neosobni aby clovek k nemu nevybudoval dostatecny citovy vztah ktery pak zabranuje majiteli nicit auto na dane ucely.
Kolik je cena v CR?
Elvis svata slova, rad se na to auto podivam moc rad bych se svezl ale neni to auto ktere ve mne vyvolava nake emoce.
Dnes mi to docvaklo urcite bych ho chtel jako sluzebak, myslim ze je to kral sluzebaku neco jako nadupana octavka, rychly za vsech i tech nejhorsich podminek, komfortni, pohodlny, ma velkej kufr, vyspelej system pohonu do nepohody moznost automatickeho razeni, urcite ma dokonalou navigaci a audiosystem...
Auto natolik dobre aby bylo dennodennim spolecnikem po cestach evropou a neotravovalo,nenudilo pritom no zas natolik neosobni aby clovek k nemu nevybudoval dostatecny citovy vztah ktery pak zabranuje majiteli nicit auto na dane ucely.
Kolik je cena v CR?
Myslim ze jako sluzebak by mel jeden velky nedostatek - spotrebu.stqeno píše:masofka no.
Kolik je cena v CR?
Cena je kolem 2,5mega (maji ho treba v inveltu)
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele: