Tak se ptám, jak máte zabezpečená auta? (krom dodržování základního pravidla, nenechávat nic na očích)
Zabezpečení auta
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Zabezpečení auta
Včera, když jsme seděli v restauraci Ikei, tak jsem viděl, jak mi někdo na parkovišti kontroluje auto. Když se začal dívat, jestli něco neuvidí v kufru, tak mi bylo jasné, žen to JDM nadšenec nebude 
Tak se ptám, jak máte zabezpečená auta? (krom dodržování základního pravidla, nenechávat nic na očích)

Re: Zabezpečení auta
nevypisovat po forech jaky mam zabezpeceni 
Záleží jaký zabezpečení, osobně bych šel do alarmu, Constructu (nebo něčeho podobného), ale kdo má pak čas na to furt myslet, řadit zpátečku a zamykat/odemykat. Jinak celkem se zajímám o bezpečnostní matice/šrouby, nezdá se vám, že když by něco mělo být "bezpečnostní", tak by měl mít člověk originál, tj. nikdo jiný by nemohl mít stejný klíč na povolení toho jednoho jiného šroubu/matice?
Na ty matice narážím skrz to, že u nás na sídlišti ukradli z OII RS (Combi) kola a to měl "bezpečnostní" šrouby od Škody. Přijde mi to pak celkem vtipné.
Naposledy upravil(a) Joseph dne 21 bře 2014, 11:14, celkem upraveno 1 x.
1995 - Honda Civic EG4 M/T - SOLD
1993 - Honda Civic EG4 A/T - SOLD
2005 - Lexus IS200 M/T - DAILY
flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
1993 - Honda Civic EG4 A/T - SOLD
2005 - Lexus IS200 M/T - DAILY
flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
-
Beaver
Alarm je stejně na hovno proti fetkám co cihlou vysklí okno aby sebrali věci za stovku a hned zdrhnou.
Ossi> nepředpokládám, že když mi někdo bude chtít vybrat/ukrást auto, tak si bude procházet fóra
ikdyž třeba se pletu ,kdyby to byla krádež na objednávku... ale u mne to stejně nehrozí 
ty "bezpečnostní" matice se mi také moc nezdají. Když se někdo bude zaměřovat na krádeže kol, tak jistě bude mít i správné nářadí.
Co si myslíte o bezpečnostních fóliích na sklo?
https://www.youtube.com/watch?v=2ACjs6ULPB8
https://www.youtube.com/watch?v=oN1TnQtRUfw
ty "bezpečnostní" matice se mi také moc nezdají. Když se někdo bude zaměřovat na krádeže kol, tak jistě bude mít i správné nářadí.
Co si myslíte o bezpečnostních fóliích na sklo?
https://www.youtube.com/watch?v=2ACjs6ULPB8
https://www.youtube.com/watch?v=oN1TnQtRUfw

Tie matice.. pokial mal original skoda bezpecnostne matice.. existuju vag sady kde v jednej je asi 30 orechov.
potom su sady na uvolnenie strateneho orechu alebo strhnutej matice.. to potom povolia skoro vsetko
len im to potrva trosku dlhsie..
bobr na to kapnul. bohuzel nejhur se brani proti tomu, aby ti auto nekdo poskodil - at uz z cire zloby, nebo protoze dotycnej chce neco co mas na aute/v aute. ohledne kradeze, vetsinu nasich aut snad muze ukrast jen idiot, nebo fetka, takze toho bych se az zas tak moc nebal, tihle vetsinou nedokazou prekonat jednoduchy zabezpeceni...
bohuzel chranit auto proti zmrdum je asi nemozne
snad jen nejaka elektromagneticka sci-fi klec 
bohuzel chranit auto proti zmrdum je asi nemozne
92' AT180 coupe 77kW || 92' AE101 Si 84kW || 95' MX3 GS 97kW

já používal Magicar, zmáčkneš tlačítko a auto začne houkatcoalman_x píše:Včera, když jsme seděli v restauraci Ikei, tak jsem viděl, jak mi někdo na parkovišti kontroluje auto. Když se začal dívat, jestli něco neuvidí v kufru, tak mi bylo jasné, žen to JDM nadšenec nebude
samo, že pokud ti někdo bude chtít něco fakt ukrást, tak ho nic nezastaví
Nejlepsi ochrana je v tom aute nic nemit.
Ja ani piti nedavam na viditelne mista.
Ja ani piti nedavam na viditelne mista.
Nissan Primera - VEcko fplynu
Úplně nevím zda je rozumné si dávat na skla takové fólie jako ve videu.... když se nedej bože někde vysekáš tak, že budeš muset vylézt přes okno, které bys potřeboval nejdřív rozbít... tak nejspíš díky těmhle fóliím zařveš...
-
Beaver
Což je super do okamžiku, než se ti vybije baterie v té dálce. Nejlíp někde v totální prdeli, ve dvě v noci 
Dobre skrytej vypinac na palivove cerpadlo funguje pekne.
Motor se toci a auto ne a ne chytnout.
Slysel jsem o nekom kdo mel paralizer pod sedackou ridice namirenej na koule a napojenej na starter. Pak to jednou na STK zapomel vypnout.
Motor se toci a auto ne a ne chytnout.
Slysel jsem o nekom kdo mel paralizer pod sedackou ridice namirenej na koule a napojenej na starter. Pak to jednou na STK zapomel vypnout.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)