petan: neco malo navic na zada nepujde uz sem to psal.
JDM trika
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: JDM trika
tak to mi nejak uteklo ....
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

Ha Tak dneska mě budík konečně probudil a hurá na poštu. Mikina až na vadu potisku i přez kterou jsem jí chtěl je pěkná. Jen je dost slabá. Takhle slabou jsem snad nikdy neměl.

porodni bolesti
jinak ta vada potisku... ukazalo se, ze za to mohla samotna folie ktera je tenka a tim jednoduse prosvita skrz potisk samotna mikina.
vysledek je takovy, ze potisk neni ciste bily ale jakoby šedy. Do budoucna to vyresim sitotiskem a folie necham jen na trika.
co se te mikiny tyce, stale premyslim jestli nesehnat jine. Presne jak rikas, neni nejhrubsi. konkretne tohle je 300gramaz.
tak snad ji uzijes i takhle
vysledek je takovy, ze potisk neni ciste bily ale jakoby šedy. Do budoucna to vyresim sitotiskem a folie necham jen na trika.
co se te mikiny tyce, stale premyslim jestli nesehnat jine. Presne jak rikas, neni nejhrubsi. konkretne tohle je 300gramaz.
tak snad ji uzijes i takhle
93´Rx-7 FD
Co nějaký snapbacky? Mám málo kýblů
Něco takovýho http://cdn.knyew.com/wp-content/uploads ... blog44.jpg akorát s šitim loga by byla asi problém
Něco takovýho http://cdn.knyew.com/wp-content/uploads ... blog44.jpg akorát s šitim loga by byla asi problém
vysiti problem neni.. hlavni problem je v samotne čapce... to co se prodava pro "reklamni" ucely bys na hlave mit nechtel a takovouhle stylovku nesezens cistou.
93´Rx-7 FD
Můžu se zkusit zeptat huga, jak to dělá s holubim gearem
mazdar v novem roce,
budu ted delat par dalsich kousku, takze kdyby si chtel jeste nekdo doježit nejake to triko tak dejde vedet
budu ted delat par dalsich kousku, takze kdyby si chtel jeste nekdo doježit nejake to triko tak dejde vedet
93´Rx-7 FD
mazdar, mazdar
Vzal bych si jedno bile XL, to sve jsem si pobryndal a nejde to vyprat ... jj vim jsem prase no
Vzal bych si jedno bile XL, to sve jsem si pobryndal a nejde to vyprat ... jj vim jsem prase no
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

Ahoj, možno ještě jedno triko?
Černé-Mko
Zbytek kdyžtak v SZ. Dík
Černé-Mko
Zbytek kdyžtak v SZ. Dík
Nissan Primera GT - ex, Nissan Almera 1.6SR - ex, Honda Civic Aerodeck 1.8VTi - ex, Nissan Primera SR20VE NeoVVL
ahoj,Diego píše:Ahoj, možno ještě jedno triko?
Černé-Mko
Zbytek kdyžtak v SZ. Dík
ano, napis mi do sz adresu a do tydne ho budes mit doma
93´Rx-7 FD
Majstro, červená mikina L.
Zdravim,je ještě možnost si tričko objednat??kdyžtak bílé velikost M 
ahoj,moniskka píše:Zdravim,je ještě možnost si tričko objednat??kdyžtak bílé velikost M
napisu ti sz
93´Rx-7 FD
Taky bych si vzal Xl
černé, črvené nebo modré podle toho co bude k mání.