Prosba k nově registrovaným na tomto foru
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
Re: Prosba k nově registrovaným na tomto foru
V Japonsku je běžné každé japonské auto 
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95
Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

-
Beaver
To samozřejmě není - ono narazit tam na nějaké skutečně zajímavé kousky taky není samozřejmost, hlavně u těch starších (resp. starých) aut. Potkat v ČR Škodovku tisícovku už je taky spíš raritka 
Včera jsem se byl podívat na nějaký motocykl vhodný na stavbu dirttracku u jednoho maníka poblíž. Nejobyčejnější auto v té garáži byl Citroen DS. Následovalo Porsche 928, 911 a 914. No trochu mi tam spadla brada... Jde o to, že některá auta tu jsou, ale na silnici už je moc neuvidíme. Onehdá mě taky jeden kámoš uzemnil suchým sdělením, že ty Delty Integrale Evo má přece už dávno...

Celica TA40-1UZF(G)E 4.0
Celica ST185-3SGTE 2.0
2x Lexus LS400-1UZFE 4.0
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS Cafe Racer
Radical Ducati 9 1/2 style
Dont like fake parts
Celica ST185-3SGTE 2.0
2x Lexus LS400-1UZFE 4.0
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS Cafe Racer
Radical Ducati 9 1/2 style
Dont like fake parts
Zdravím všechny, jsem tu novej,tak se představim.
Jmenuju se Ondra a hraju automaty...
Ne, teď vážně. jmenuju se opravdu ondra a něco přes rok jsem majitelem Mazdy MX5 NA, kterou postupně opravuji a upravuji. Časem snad založím topic o autě. S autem se vyskytuju přes léto hlavně na šumavě a v okolí prahy...
Registroval jsem sem zde hlavně kvůli čerpání důležitých informací pro úpravu svého auta
Jmenuju se Ondra a hraju automaty...
Ne, teď vážně. jmenuju se opravdu ondra a něco přes rok jsem majitelem Mazdy MX5 NA, kterou postupně opravuji a upravuji. Časem snad založím topic o autě. S autem se vyskytuju přes léto hlavně na šumavě a v okolí prahy...
Registroval jsem sem zde hlavně kvůli čerpání důležitých informací pro úpravu svého auta
Takze ked pisem po slovensky a este bez diakritiky tak ste uplne v prdeliKeek píše:Je celkem smutné, když čech, který vychodil alespoň základku není schopen používat na PC diakritiku. Pochopil bych to u příspěvků z mobilu, ale tužkou(pokud jí ještě někdo umí používat) přece také nepíšeš bez háčků a čárek. Hrubky jsou kapitola sama pro sebe a obsah některých příspěvků je taky na zamyšlenou(velmi diplomaticky řečeno)...
Edit: Nic proti nikomu samozřejmě. Myslel jsem to všeobecně
Nefiem čítad, nefiem písat ale jasdím tragtor!!!
Oli: Tak tohle určitě Slovensky nebylo
Typoval bych spíše na Haitská Kreolština? 
Nissan 350z - White FAIRLADY Z
Zdravím.. Volám sa Paťo mam 18.. študujem posledný rok ako mechanik a túto prácu milujem..
toto fórum sledujem už pomerne "dlhú" dobu.. Som blázon do jdm áut a hneď ako začnem normálne robiť mam v pláne nejakú hračku
samozrejme že šetrenie ešte chvíľku potrvá.. ale už čakám dosť dlho a dúfam že tých pár mesiacov to ešte znesiem..
a chcem povedať že uznávam dosť ľudí odtiaľto za to čo dosiahli so svojimi autami a čo všetko si dokážu vyrobiť sami.. ( fabi.. LJ.. idaho.. atd.) fakt rešpekt..
Ahoj zdravim všechny automobilový nadšence,
jmenuju se Ondra. Mám rád celou Japonskou kulturu. Teď jezdím s Toyotou MR2 N/A 1990, se kterou chystám menší projekt.
Těším se na sraz
)
jmenuju se Ondra. Mám rád celou Japonskou kulturu. Teď jezdím s Toyotou MR2 N/A 1990, se kterou chystám menší projekt.
Těším se na sraz
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Odkud jsi? 
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
Pokud jde o mě, tak z Kladna.
já mám zase MR2 turbo ( originál ) a taky začínám dělat, momentálně vyndavám motor, z Mostu teď na jaře se mi foukolo těsnění pod hlavou, stím už se něco sveze
Ahoj, fórum prohlížím už celkem dlouho a k registraci jsem se rozhoupal hlavně proto, abych mohl odpovídat na inzeráty, kdyby mě nějaký zaujal (vím, že v tomhle ohledu to tady zas tak moc "nežije"), abych se stal konečně mobilním. Studuju VŠ v Praze. Co se týče značek, tak má moje preference hlavně Mazda. O autech toho moc nevím a nejsem nic extra řidič, ale z cca 8mi aut různého původu a výkonu, které jsem měl zatím čest řídit nikoliv pouze jednorázově, na mě po funkční stránce z pozice za volantem udělala nejlepší dojem maličká Mazda2 s něco přes 55kW... 
Jmenuji se Martin a mám Golfa v TDI a brutální Czech power Oktávku TDI. Stačí poleštit klávesnici odentrovat a nainstaluju si do jednotky takovej brutal power, že mám plné zpětné zrcátko japonskejch kár.
Strašně rád u MCdonaldu solím moje mega woofery v kufru. Na BMW mám drifking, jo na bmw čičinky fakt letí ne jako na asijatský káry. Přecházím sem z Dízlpower fora a čip tuning tuners klub nebo co to je.
Jo a nezapomínejte blow na dízlu žije.
Strašně rád u MCdonaldu solím moje mega woofery v kufru. Na BMW mám drifking, jo na bmw čičinky fakt letí ne jako na asijatský káry. Přecházím sem z Dízlpower fora a čip tuning tuners klub nebo co to je.
A zabudol si napisat ze jazdis za 3,5 l/100 kmuruem píše:Jmenuji se Martin a mám Golfa v TDI a brutální Czech power Oktávku TDI. Stačí poleštit klávesnici odentrovat a nainstaluju si do jednotky takovej brutal power, že mám plné zpětné zrcátko japonskejch kár.
Ahoj, zdravím místní diskutéry a majitele těch nejlepších aut
.
Jmenuji se Martin a jezdím s Mazdou 3 mps. Forum jsem našel a koukám že je aktivní tak registrace byla jasnou volbou.
Jmenuji se Martin a jezdím s Mazdou 3 mps. Forum jsem našel a koukám že je aktivní tak registrace byla jasnou volbou.
Zdravím
čekal jsem tu víc klasickejch aut co budou lidi renovovat a vylepšovat,ale je to tu taková směska...
Pár zajímavejch kousků tu je jako 200sx,300ZX,RX-7,supra,celica....ale je to málo
Sám vlastním 300ZX.
čekal jsem tu víc klasickejch aut co budou lidi renovovat a vylepšovat,ale je to tu taková směska...
Pár zajímavejch kousků tu je jako 200sx,300ZX,RX-7,supra,celica....ale je to málo
Sám vlastním 300ZX.
Mi teda místní showroom příjde z velké části vysoce kvalitní... Je teda fakt, že už jsem v něm dlouho nelistoval 
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
Typuju ze planujes HonduPatres píše:Zdravím.. Volám sa Paťo mam 18.. študujem posledný rok ako mechanik a túto prácu milujem..toto fórum sledujem už pomerne "dlhú" dobu.. Som blázon do jdm áut a hneď ako začnem normálne robiť mam v pláne nejakú hračku
samozrejme že šetrenie ešte chvíľku potrvá.. ale už čakám dosť dlho a dúfam že tých pár mesiacov to ešte znesiem..
a chcem povedať že uznávam dosť ľudí odtiaľto za to čo dosiahli so svojimi autami a čo všetko si dokážu vyrobiť sami.. ( fabi.. LJ.. idaho.. atd.) fakt rešpekt..
Nissan Primera - VEcko fplynu
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Woe Lukino nebud takovej hater

Z čeho tady vlastně pramení to opovrhování hondama ? 
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Tyvole tak to mas kuraz tady pokladat takovou otazku
Ja se k tomu vyjadrovat nebudu, neb Hondama ani nahodou neopovrhuju, ale vesmes se to spis toci okolo majitelu... 
Tady novy polsky hit k tomu at neplacam jen tak
:
https://www.youtube.com/watch?v=MZjoSEgtuV0
Tady novy polsky hit k tomu at neplacam jen tak
https://www.youtube.com/watch?v=MZjoSEgtuV0
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Nee

- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
No jo, každá značka má takovéto fanoušky. 
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95