Někdo má rád holky, někdo vdolky. Vzhledem se nikdy nezavděčíš všem. A že žere v průměru 10? To je jako na vlajkovou loď automobilky s váhou skoro 1,7t moc?Nismo200 píše:Nechci tě urazit, ale tak hnusný auto a ještě s tou spotřebou bych opravdu nechtěl
Pomoc při výběru auta
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Pomoc při výběru auta
-
Idaho von Věšín
Beaver píše:http://www.sportovnivozy.cz/49359
Bohužel tyhle šestnácky skoro nejedou a jsou už dost staré, osobne bych preferoval spíše G řadu ( 1,8 ) se kterou je mnohem více srandy a pro případného upravce i více dílů
a já jako studý chudent to mám živit?Trinom píše:Někdo má rád holky, někdo vdolky. Vzhledem se nikdy nezavděčíš všem. A že žere v průměru 10? To je jako na vlajkovou loď automobilky s váhou skoro 1,7t moc?
btw - jestli to auto máš, tak holky musíš fakt nesnášet

-
Idaho von Věšín
Skrblík píše: a já jako studý chudent to mám živit?
Náhodou mel jsme dva ty samé ( jen jiný motor ) ve verzi wagon a holky to auto velice rády, protože je tam při sklopení zadních sedadel tolik místa že po dovádění nebolej záda a človek není polámanej. Dokonce jsme jendou zažil jak se tam vyspaly 4 lidi
vyspaly 4 lidi? tak bud te z auta honzo, ty 4 kundy vyhodily, nebo tomu nerozumim 
92' AT180 coupe 77kW || 92' AE101 Si 84kW || 95' MX3 GS 97kW

-
Idaho von Věšín
biscuit píše:vyspaly 4 lidi? tak bud te z auta honzo, ty 4 kundy vyhodily, nebo tomu nerozumim
ne ty tři baby mne nevyhodily
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Ja to zeru fakt
Borec che zabavne daily do 50K a tady jde rec o RB powered S13, RX-8 atd.
Nedejboze ta "amerika"...
Ja souhlasim s biscuitem
Ja souhlasim s biscuitem
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
-
Beaver
No počkej, tady šla řeč o dvou autech. Jednak plánoval něco do 50k a jednak chtěl nějakou tu "bestii" a na tu jsem mu dal právě pár návrhůXcriss píše:Ja to zeru faktBorec che zabavne daily do 50K a tady jde rec o RB powered S13, RX-8 atd.
Taky jsem student a nemám jedinej problém to živit. Jestli jseš "chudej student", tak si kup litrovýho swifta. Nechápu tvou narážku na spotřebu, když jedním dechem pokračuje řeč o autech typu S13, RX7 a podobně, který žerou obvykle ještě víc. S tím bys problém neměl?!Skrblík píše:a já jako studý chudent to mám živit?
A asi tě překvapím, většině holek se Scorpio moc líbí. Normální holka po kostitřasu většinou netouží. A já proti holkám opravdu nic nemám
Ta 323 není až tak skvělá, jak vypadá. Před tím nástřikem se nic nečistilo, pán mi ke stavu řekl, že to jede, zatáčí a troubí... přiblble se usmíval do telefonu a více nebyl schopen říct. Bývalý majitel se "prej vo to pěkně staral, byl to automechanik", za 63kKč + není to GTX a to co psal Idaho...
Za ty peníze jde sehnat lepší auta, co třeba Celica ST202?
Do toho limitu z toho bude skvěle funkční auto, resp. možná něco málo zůstane.
Za ty peníze jde sehnat lepší auta, co třeba Celica ST202?
Do toho limitu z toho bude skvěle funkční auto, resp. možná něco málo zůstane.
Dej to na Ford forum a možná se seznáš i s přitakáním kvalit. Pro mne to je naprosto nechutné auto s automatem a spotřebou 10L, která v provozu bude podle mne při klidné jízdě. S 2.0 Primerou 96kW jsem se na 10L nedostal ani při primárně město a dálnice 180+km/h, navíc podvozek a pohodlí... A když už nějakou velkou vlajkovou loď, raději Maximu a ještě zbude na přestavbu na LPG.Trinom píše:Někdo má rád holky, někdo vdolky. Vzhledem se nikdy nezavděčíš všem. A že žere v průměru 10? To je jako na vlajkovou loď automobilky s váhou skoro 1,7t moc?
Je sice fakt, že v Primeře sedanu se člověk moc nevyspí a s holkou tam blbnout taky není žádná slast, ale v liftbacku nebo wagonu to je už jiná, sklopí se zadní sedačky a zábava může začít
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Ta celica je fajn napad 
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
Ano, pokud by byla verze bez SS nápravy, tak by to znamenalo i rozumné finanční náklady a dostupné náhradní díly.
Náhradních i performance dílů je dostatek, jízdně to bude příjemné a velikostně OK.
Jako plus vidím u ST202 to, že je vcelku vybavená (klima, el. okna, el. zrcátka etc...).
Dá se doporučit i Almera GTI, ale Celica má sofistikovanější podvozek (verze bez SS zadní nápravu), jako auto pro zábavu je to IMHO skvělá volba. Zbylé peníze lze nechat na servis, kterých každé staré auto "spolkne" hodně. Ještě ten Civic ... hmm, je dražší, má ale lepší podporu uživatelů a je na něj hrozně moc performance dílů..
Myslím, že momentálně je ideální doba k nákupu, vzhledem k cenám.
Náhradních i performance dílů je dostatek, jízdně to bude příjemné a velikostně OK.
Jako plus vidím u ST202 to, že je vcelku vybavená (klima, el. okna, el. zrcátka etc...).
Dá se doporučit i Almera GTI, ale Celica má sofistikovanější podvozek (verze bez SS zadní nápravu), jako auto pro zábavu je to IMHO skvělá volba. Zbylé peníze lze nechat na servis, kterých každé staré auto "spolkne" hodně. Ještě ten Civic ... hmm, je dražší, má ale lepší podporu uživatelů a je na něj hrozně moc performance dílů..
Myslím, že momentálně je ideální doba k nákupu, vzhledem k cenám.
Tak to nevím, to si můžeme rovnou všichni koupit ty feldy a partnery můžeme jakože blbnout.biscuit píše: no ja bych treba ale nebral jako etalon konzumniho auta zrovna tyhle dve veci, cos napsal... pro me existujou i na prvni pohled docela trapny auta, u kterejch bych se nebal, ze s nima muze bejt zabavny pojezdeni. klidne to muzou bejt auta s relativne malinkym vykonem, nizkym objemem, ale sranda s nima bejt muze. ono je to podle me taky dost o ridici a o tom, co povazuje za zabavny. ja se pomerne bavil i s uplne debilnim peugeotem partner s vydechlym 1.3 benzinem. strasne rad treba jezdim i s nasim "stupidnim" coltem, i kdyz ten je proti tomu peugeotu naramne vyladenej. podle me muze bejt sranda skoro se vsim, kdyz vis, kde mas ty i tvoje auto limit. vtipny je, ze u vydechlin se dostavuje fun factor casto i pod hranici max. povolenych rychlostitreba kdybych mel moznost mit jeste dalsi auta, poridim si do mesta starletku a byl bych megaspokojenej
ale uz to nemam kam parkovat
Do 50k ať koupí nějakou tu primeru a nazdar.
Nissan Primera 96 kW - sešrotováno
Suzuki Liana combi 1,6 76 kW
Suzuki Liana combi 1,6 76 kW
dobře, měl sem se ptát jen na auto do 50k , který je pro mě teďka hlavní priorita, o bestii jsem neměl nic psátTaky jsem student a nemám jedinej problém to živit. Jestli jseš "chudej student", tak si kup litrovýho swifta. Nechápu tvou narážku na spotřebu, když jedním dechem pokračuje řeč o autech typu S13, RX7 a podobně, který žerou obvykle ještě víc. S tím bys problém neměl?!

- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
Neuvažuj hned o ST202
AT200 taky stojí za zkoušku , když je dobře udržovaná a navíc jezdí celkem za levno... Klimu má , el. okna taky , el. zrcátka taky.......
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95
Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

rekl bych ti co si myslim, ale vypadalo by to, ze snad tvym nazorem pohrdam a to neni tak uplne pravda. vidis snad, ze bych mel peugeota nebo felcku?onsad píše:Tak to nevím, to si můžeme rovnou všichni koupit ty feldy a partnery můžeme jakože blbnout.![]()
Do 50k ať koupí nějakou tu primeru a nazdar.
mne se takhle osvedcila i o generaci starsi holka. byla z pocatku takova "pro vsechno". ale to auto si uz vyslouzilo cestnejsi misto. podle toho i radim. huntovat auto, do kteryho se pozdeji zamilujes, je draha sranda. proto je lepsi koupit rovnou otloukanka a skudlit na poradny, ktery si budes od zacatku setrit jen na "ten" ucel. ale kdyz si nekdo mysli, ze primerou ten hrebik vytluce... omgTrautenberg píše:Neuvažuj hned o ST202AT200 taky stojí za zkoušku , když je dobře udržovaná a navíc jezdí celkem za levno... Klimu má , el. okna taky , el. zrcátka taky.......
92' AT180 coupe 77kW || 92' AE101 Si 84kW || 95' MX3 GS 97kW

- RostackJDM
nevím, proč tu o každým autě rozdáváš rozumy, když jsi ani jedno neřídilTrautenberg píše:Neuvažuj hned o ST202AT200 taky stojí za zkoušku , když je dobře udržovaná a navíc jezdí celkem za levno... Klimu má , el. okna taky , el. zrcátka taky.......
- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
Ano , Hynku , Celdu jsem sám neřídil.. Neodvážím se na to
Ale za tu dobu , co ji máme , jsem poznal že je to dobré auto. Sice pár krát podrazila nohy (naposled praskla brzd. trubka) , ale jinak je to bezporuchové , suprové auto. Díly na ni seženeš skoro všude , a taky za levno , když už se něco po*ere 
Nemyslím si , že je to nějaká socka , ikdyž má jen 116 hp... Už jsme s tím pár aut potrápili
Nemyslím si , že je to nějaká socka , ikdyž má jen 116 hp... Už jsme s tím pár aut potrápili

Tak to zkusím taky a zeptám se, třeba mi něco uniklo.
Na jaře půjde do světa můj dieselový Passat v kombíku a potřebuju adekvátní náhradu, ale tentokrát bych už rád Japonce.
Kritéria jsou, komby, zadní pohon nebo lepe čtyřkolku, benzínoví motor se spotřebou okolo těch 10L.
Můj roční nájezd je okolo 40 000km +.
A cena 100-150 000kč +-.
V tuhle chvíli mi zůstali v hledáčku dvě auta:
Lexus IS300 s motorem 2jz-ge 213ps 2004. Vzhledově je to pecka, má to ale pouze zadní pohon a motor má trochu vyšší spotřebu, na druhou stranu ho dobře znám a je při dobré péči nesmrtelný.
Subaru legacy 2,0 101kw nebo 121kw 2004. Vzhledově mě to až tak neuchvátilo ale je to čtyřkolka, a má nižší spotřebu oproti lexusu. Motor by na tom neměl být špatně, ale už to přece jenom není ten držák co se dělával dříve (aspoň co jsem vyčet) nemám se Subaru žádné praktické zkušenosti.
Třeba je tu ještě auto které jsem opomenul tak si rád nechám poradit.
Jo a ještě mně neukamenujte ale hraju si s myšlenkou lpg, smím nájezdem je to ale logické.
Na jaře půjde do světa můj dieselový Passat v kombíku a potřebuju adekvátní náhradu, ale tentokrát bych už rád Japonce.
Kritéria jsou, komby, zadní pohon nebo lepe čtyřkolku, benzínoví motor se spotřebou okolo těch 10L.
A cena 100-150 000kč +-.
Lexus IS300 s motorem 2jz-ge 213ps 2004. Vzhledově je to pecka, má to ale pouze zadní pohon a motor má trochu vyšší spotřebu, na druhou stranu ho dobře znám a je při dobré péči nesmrtelný.
Subaru legacy 2,0 101kw nebo 121kw 2004. Vzhledově mě to až tak neuchvátilo ale je to čtyřkolka, a má nižší spotřebu oproti lexusu. Motor by na tom neměl být špatně, ale už to přece jenom není ten držák co se dělával dříve (aspoň co jsem vyčet) nemám se Subaru žádné praktické zkušenosti.
Jo a ještě mně neukamenujte ale hraju si s myšlenkou lpg, smím nájezdem je to ale logické.
¨Trautenberg píše:Ano , Hynku , Celdu jsem sám neřídil.. Neodvážím se na toAle za tu dobu , co ji máme , jsem poznal že je to dobré auto. Sice pár krát podrazila nohy (naposled praskla brzd. trubka) , ale jinak je to bezporuchové , suprové auto. Díly na ni seženeš skoro všude , a taky za levno , když už se něco po*ere
A na jaky v dnesni dobe ne ? Pokud to neni nejaky "spešl" dovoz....
Nissan Primera - VEcko fplynu
I na spešl dovozy to většinou není problém. Někdy je to levný, jindy levnější.
- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
Když jsem sháněl blok 7AFE , tak mi netrvalo ani 5 minut , než jsem našel asi 8 vrakáčů s rozje*anýma T20.... Pak se ale zjistlo , že všechny mají tak 180-200 000 km za sebou , takže se jelo pro blok za Prahu , který měl asi 120 000 a byl z (nejspíš) Japonské verze (RHD)....

- svobyrider
Lego s EJ20 mám od září, je to ta 121 Kw verze, zatim jsem najel cca 4tisíce a spokojenost, mám to v automatu,takže spotřeba kolem 9, ale dálky se daji i za 8l při rychlosti cca 130km/h a LPG bych se nebál, taky bych chtěl časem dávat,ale u starších staveb na LPG jsem četl že se musí po cca 30tis. kontrolovat ventily, protože se zaklepávaj a to je u EJ20 motor ven..Bery18 píše:Tak to zkusím taky a zeptám se, třeba mi něco uniklo.
A cena 100-150 000kč +-.

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you