predokolka - zadokolka
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
No to sice da, ale kdyz neodhadnes jeho cenu, tak mas vetsi problem nez predtim...
Coz o to, ja bych se taky nechal uplatit, akorat ze bych byl dal objektivni. Sice uz bych si priste "nevydelal", ale porad bych na tom byl lip, nez kdybych uplatky nebral vubec... 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
sorry za OT, ale bacha na jazyk, at te Omnitec nesezereriderhenry píše:ja si myslim ze je dost pravdepodobne, ne-li jiste, ze ten R26R je lepsi nez STi. STi uz neni co byvalo, co jsem cetl, a ten Renault je proste lehkej a ladenej hodne do sportovna, STi je civilnejsi...
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
no to neni zadne verejne tajemstvi, ze nova Impreza je propadak, stejne jako Evo ztratilo svuj charakter, at uz je jakkoliv rychle... U techto aut, dle meho nazoru, plati cim starsi, tim lepsi. Takze Omnitec by se vbuec zlobit nemel, jeho auto je 100% autem pro ridice, ne zadnym hatchbackem na pratahovani zakazniku uvazujicich o focusu... 
s tim testovanim aut. Ono ani nejde tak o úplatky jako fakt, že pokud ti na testování pujèej nìjaký auto, tak automaticky oèekáváj že ho vychválíš do nebes a pokud ne, tak se natebe pøíštì vyserou a už nic nepujèí. Aspoò tak to chodí u vìtšiny èeskejch èasopisù. V zahranièí je naštìstí situace odost lepší...
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
jagy: presne tak. Autocar, Speed a i TopGear (ten nectu, je moc drahej a cca polovina casopisu neni ani poradne o autech...) dokazou obcas auto tak nechutne zkritizovat, ze se i clovek divi, ze jim ty auta dal pucuji...
Ale vetsina ceskych casopisu jsou na tom o poznani hur.
Pro upøesnìní já jsem o STi nic neržíkal,když se podíváš zpìt,bavili jsme se o BMW a to zrovna moc japonský neni,že ne?jagy píše:Smayk: to jsem nerekl.. ale stejne mi to prijde jako zpochybnovani reality, jak na napr. ten Renault je. Nevim, jestli to nekdo nemuze zkousnout, ze R26 je lepsi nez STi, ale ja nemam zalepene oci a nemusim jen Japonce..
I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...

Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...

Re: predokolka - zadokolka
Vavris: nazor ktory beriem- rozumne napisane. Moja skusenost par dni dozadu asi hlavne s ohladom na silny zimny deficit jazdenia v niecom na pobavenie nielen uzitocnom- pobavil ma kamarat povozenim na prvom snehu na Sti- ndbolo to smykanim co ma pobavilo, to som si skusil uz na vselicom ale skor to ako to funguje na nespevnenom povrchu na seriovom podvozku - mi dalo tak nejak viac zmysel a rozhodne dost slusne pobavilo. Pritom v lete sme sa nahanali na ceste a plus ma povozil a viac som si uzival moju predokolu.
dobre to tu 
Mel jsem tu cest s mnoha vozi a vsemi pohony...
4kolky jsou zabavne na snehu vykonne i na asfaltu a jsou proste rychle
zadokolky jsou zabavne a dle mne asi nejzabavnejsi ale slozitejsi na rizeni
predokolky jsou nudne ale je zde mnoho vyjimek
velice mile mne prekvapil mg zr 160 neuveritelne hrave auto s tendenci k pretacivosti a i kdyz ma jen 160hp tak mne pobavil vice nez napr tt s 225ps v quatru a podobne vozi , clio sport? stejne pisnicka to auto umi jezdit umi bavit a pritom je s francie , crx neuveritelne hrave zabavne auticko , 6g civic sedi dobre ale proste zabavnej neni a tak by se dalo do nekonecna...
preferuju zadni nahon ale vhodne zvolena predokolka (zde nesmi byt clovek zaslepen znackou a zemi puvodu) dokaze byt nejen rychla ale dokaze cloveku poskytnou zabavu a adrenalinove smykove chvilky i kdyz ma blbou pohanenou napravu a nemusis do ni nacpat pul mega aby se s tim dalo jezdit... a ano asi je to trochu i o cene... napirklad zmine MG koupis za 60tis za tejden ti prdne tesneni pod hlavou coz je investice asi 2tis ale pak jezdis... kup si uzasnou jedinecnou a mnou milovanou MX5 NA udelej z ni stejne rychle auto nebo nadhernou a vyjimecnou AE86... tak to je a pres to nejde vlak...
a ze je vetsina techto bajecnych predokolek vytvorena z beznych prditek a maji znacne technicke limity to je fakt ale asi diky tomu klobouk dolu pred tim co dovedou zvlaste kdyz za volantem neni vemeno
Mel jsem tu cest s mnoha vozi a vsemi pohony...
4kolky jsou zabavne na snehu vykonne i na asfaltu a jsou proste rychle
zadokolky jsou zabavne a dle mne asi nejzabavnejsi ale slozitejsi na rizeni
predokolky jsou nudne ale je zde mnoho vyjimek
velice mile mne prekvapil mg zr 160 neuveritelne hrave auto s tendenci k pretacivosti a i kdyz ma jen 160hp tak mne pobavil vice nez napr tt s 225ps v quatru a podobne vozi , clio sport? stejne pisnicka to auto umi jezdit umi bavit a pritom je s francie , crx neuveritelne hrave zabavne auticko , 6g civic sedi dobre ale proste zabavnej neni a tak by se dalo do nekonecna...
preferuju zadni nahon ale vhodne zvolena predokolka (zde nesmi byt clovek zaslepen znackou a zemi puvodu) dokaze byt nejen rychla ale dokaze cloveku poskytnou zabavu a adrenalinove smykove chvilky i kdyz ma blbou pohanenou napravu a nemusis do ni nacpat pul mega aby se s tim dalo jezdit... a ano asi je to trochu i o cene... napirklad zmine MG koupis za 60tis za tejden ti prdne tesneni pod hlavou coz je investice asi 2tis ale pak jezdis... kup si uzasnou jedinecnou a mnou milovanou MX5 NA udelej z ni stejne rychle auto nebo nadhernou a vyjimecnou AE86... tak to je a pres to nejde vlak...
a ze je vetsina techto bajecnych predokolek vytvorena z beznych prditek a maji znacne technicke limity to je fakt ale asi diky tomu klobouk dolu pred tim co dovedou zvlaste kdyz za volantem neni vemeno
TOYOTA CELICA 4wd TURBO CARLOS SAINZ 1992 153KW = FUNNY
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a f TDIcku i kliiimu to ma 81KW = DAILY
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a f TDIcku i kliiimu to ma 81KW = DAILY
heh, milujem tieto debaty...este si mozme dat benzin vs. diesel, velky objem vs. male turbo 
moj nazor je, ze zadokolka je zabavnejsia (jazdil som MX-5 160hp a S2000). ale na okruh ju nechcem...mam mega amatersky styl, pred apexom dam plny kotol a tazkym nedotacavym smykom sa prevalim z jednej strany obrubnika na druhy na konci zakruty, ale nestratim rychlost, overene na casoch, ked som skusal vselico a nejak mi to vyhovuje...nemam cas sa sustredit na kontry a postupny plyn...a teraz ked som presiel na 4WS preludku, tak je to o dost zaujimavejsie...predokolka bude pri rychlosti stale nedotacava, ale bezpecnejsia a sakra, ved som amater, bezpecnost mam rad...4x4 je tiez nedotacava, kym nema dostatok sily na slide...co WRX nema...STI uz ano.....okrem toho aj kardan bere dost sily, MX-5 160 HP, sorry, aj napriek kratkej 6-rychlostnej prevodovke mi v rovinke pripadala, ze si dam kavu a stiham vsetko., rovnako BMW 320 120kw, ci kolko ani na rovinke nestihal civicu 1.7 a este aj skoncil v hodinach v zakrute, to proste treba vediet a treba cvicit...a urcite nie na ceste, takze je to drahe a necvici nik poriadne
...je ine mat motor a pod nim priamo hnanu napravu...ale urcite LSD...to je zaklad pre sport......mam taky dlhodoby ciel, ze prejdem casom na zadokolku, ale musi byt silna, inak to nesplna ucel...takze dovtedy to netriem zadokolkarom na okruhu...
ale zase, ked prsi, tak ja sprosty vytahujem stvorkolku na zadny nahon a v obci kazda zakruta ide smykom
a minule aj stary dedo mi dal palec hore, to ma dostalo 
moj nazor je, ze zadokolka je zabavnejsia (jazdil som MX-5 160hp a S2000). ale na okruh ju nechcem...mam mega amatersky styl, pred apexom dam plny kotol a tazkym nedotacavym smykom sa prevalim z jednej strany obrubnika na druhy na konci zakruty, ale nestratim rychlost, overene na casoch, ked som skusal vselico a nejak mi to vyhovuje...nemam cas sa sustredit na kontry a postupny plyn...a teraz ked som presiel na 4WS preludku, tak je to o dost zaujimavejsie...predokolka bude pri rychlosti stale nedotacava, ale bezpecnejsia a sakra, ved som amater, bezpecnost mam rad...4x4 je tiez nedotacava, kym nema dostatok sily na slide...co WRX nema...STI uz ano.....okrem toho aj kardan bere dost sily, MX-5 160 HP, sorry, aj napriek kratkej 6-rychlostnej prevodovke mi v rovinke pripadala, ze si dam kavu a stiham vsetko., rovnako BMW 320 120kw, ci kolko ani na rovinke nestihal civicu 1.7 a este aj skoncil v hodinach v zakrute, to proste treba vediet a treba cvicit...a urcite nie na ceste, takze je to drahe a necvici nik poriadne
daily and fun: 10' Mazda 3 MPS II BL
exfun:
07' Honda Civic Si
01' Mazda MX-5 NBFL 1.8 Sportive
96' Subaru Impreza GT
99' Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
http://revrats.sk/
https://www.facebook.com/revrats/
exfun:
07' Honda Civic Si
01' Mazda MX-5 NBFL 1.8 Sportive
96' Subaru Impreza GT