Kola Sparco???
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Kola Sparco???
Při prohlížení všelijakejch stránek na mě xkrát vykoukli kola sparco...Ne že bych nějaký vybíral nebo tak, ale nemá s nima už někdo zkušenost? Jen by mě zajímali třeba hmotnosti a tak, protože cenou jsou víc než přijatelný

Re: Kola Sparco???
Ma je Cocks na svy CRX myslim.schades píše:Při prohlížení všelijakejch stránek na mě xkrát vykoukli kola sparco...Ne že bych nějaký vybíral nebo tak, ale nemá s nima už někdo zkušenost? Jen by mě zajímali třeba hmotnosti a tak, protože cenou jsou víc než přijatelný
Díky, jedu na něj zazvonit 
maj je dost lidi z honda clubu, ale zkusenosti nevim. prej snad zadny zatim ohnuty

vypadaji dobre,
stim ohybanim jak pise winie, ja jsem treba nevidel ohnute kola ani takove jako RSW a podobne "bahna" jak se rika. nevim do ceho musi clovek vlitnout aby ho ohnul
stim ohybanim jak pise winie, ja jsem treba nevidel ohnute kola ani takove jako RSW a podobne "bahna" jak se rika. nevim do ceho musi clovek vlitnout aby ho ohnul
93´Rx-7 FD
A to já to znám...přijeď do naší matičky měst po zimě a pochopíš
Ono je to asi všude no, ale provozem po Praze to auto dost trpí, zvlášť na nízkejch pneu tomu disku ublížíš jako nic 
Taky by me zajimalo vice informaci o tech kolech. Cenove jsou lakave, zajimalo by me, jak jsou na tom vahove.
Trosku mi pripominaji polske "Advany", tak to snad jsou originaly.
Trosku mi pripominaji polske "Advany", tak to snad jsou originaly.
Dělaj toho víc třeba ještě tyhle bílý, ale ty se mi zas tolik nelíbí

- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
na tirerack.com jsou vahy uvedene 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
Safra 4x114,3 asi nedelaji co? 
ja je mam na itr v cerny barve, v rozmeru 8x16 maji vahu kolem 7,5kg...jsou v licenci od OZ racing,tak by mohly bejt v pohode...kupoval jsem je v nemecku (pred 9mesici), cena 600euro,zaruka dva roky
co stoji v cr?
co stoji v cr?
NS pacient...under 8
1st czech Nordschleife penzion
1st czech Nordschleife penzion
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
neni to licence OZ, ale OZ je pro sparco vyrábí
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz