RX-8, S2000 nebo MX-5?

pokec o čemkoliv

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Zdenda

Manuál, jedinì manuál :-)

Příspěvek od Zdenda » 07 srp 2008, 22:15

Já mám v Z manuál - už když jsem ho shánìl, tak to byla podmínka. Ten automat, co se tam dává je opravdu jako tiptronic a nedávno jsem s jedním majitelem automatu mluvil a tvrdil, že se to normálnì nechá toèit do èervenýho a když nechceš, tak nepøeøadí. Nevím, co tam mìl za gumy, ale sám øíkal, že se mu to moc nechce utrhávat do driftu, kdežto mì to jde snad poøád :D
A jinak souhlas - Z je vlastnì takové muscle car a asi i èásteènì proto jsem ho chtìl.
Po S2000 jsem jen chvilku pokukoval, ale na mì pùsobí po designové stránce strašnì obyèejnì.. :(
A co se týèe Z v cabriu, tak mì osobnì se v tomto provedení deklasuje na úroveò Audi TT (= prùmìrné auto za nadprùmìrné peníze urèené spíš pro panièky než pány..)
Nissan 350Z

maca

Příspěvek od maca » 08 srp 2008, 09:47

riderhenry píše:BTW co rikate na 350Z Cabrio? Prijde mi to jako krasnej prikald jak zprznit auto - vubec se mi to nelibi designove a o jizdnich vlastnostech toho moc nevim, ale pochybuju ze by to nejak vyrazne vyztuzili aniz by utrpela hmotnost...

Zetko se dela s nekolika typy prevodovek? Ja myslel ze to ma jenom jeden manual!
jo jo cabrio Z je hnus
GXE10

Odpovědět