Speed 10/2009
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Speed 10/2009
kto nesleduje casopisy davam do pozornosti cislo 10/2009 - okrem ineho je tam clanok "Japonske Ikony" velmi pkene tam chlapci pisu o nam dobre znamch autach:-)
Re: Speed 10/2009
Je to takblesk666 píše:kto nesleduje casopisy davam do pozornosti cislo 10/2009 - okrem ineho je tam clanok "Japonske Ikony" velmi pkene tam chlapci pisu o nam dobre znamch autach:-)
jn, s tim skyem me pobavili, stejne jako jsem nebyl uplne nadseny z clanku o impreze
neni uplne pravda ze japonske modely jsou jeste vic nachylne na kliku, pokud se jezdi 100 oktan co tam jako jediny patri, neni problem, dokazuji to auta s 200tkm a puvodnim motorem, stacil remap na UK 99 oktan, nebo pouzivat octane booster... kdyz do auta nedavas co tam patri, tak pak to bude nachylne na cokoli samozrejme
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
amigo nevim sa vyjadrit ale kazdopadne spominali ze prave niekto s redaktorov (UK) ma takuto Imprezu na denne jazdenie, vobec ju nejak zvlast nerozmazluje a ma na nej momentalne 198tis.km nespominali ze by 200ti skm nevydrzali ale ze su nachylne co korsponduje s tym co pises o palive, tak isto nesuhlasia fanusikovia a majitelia s otrepanym ze S13 su len pred GO alebo po GO. Ja pomerne vela sledujem jazdenky roznych vyrobcov a mnohe som skusal a par vlastnil a zial ostre auta az na vynimky tripa hlavne na majitelov a ich vyciny, a maju len urcite konstrukcne predispozicie kde to povoli najcastejsie. to je ako ako tej retazi - ze povoli vzdy najslabsi clanok...Amigo píše:jn, s tim skyem me pobavili, stejne jako jsem nebyl uplne nadseny z clanku o imprezeneni uplne pravda ze japonske modely jsou jeste vic nachylne na kliku, pokud se jezdi 100 oktan co tam jako jediny patri, neni problem, dokazuji to auta s 200tkm a puvodnim motorem, stacil remap na UK 99 oktan, nebo pouzivat octane booster... kdyz do auta nedavas co tam patri, tak pak to bude nachylne na cokoli samozrejme
Inak bolo by namieste ak mate pripomienky ku clanku ich napisat do redakcie, kto iny to uz ma urobit ako ludia z JDM fora.
co sa tyka R34 tak bola rec o spec V-tu komentovali ze neni ziadna v CR a jedna v SR, nebola rec o "beznej" R34 - takto potom vznikaju famy...
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
blesk: opet s tebou naprosto souhlasim, trochu mi to zase pripomina diskuzi o RX-8
Speed je fajn casopis ale urcite necekam, ze budou mit vsechna data presna, nemusi byt vzdy nejlehci sehnat udaje o tom, jaky pocet danych aut v republice jezdi nebo nejezdi, at uz je to jakkoliv. Nebo existuje nejaka verejne dostupna databaze?
Speed je fajn casopis ale urcite necekam, ze budou mit vsechna data presna, nemusi byt vzdy nejlehci sehnat udaje o tom, jaky pocet danych aut v republice jezdi nebo nejezdi, at uz je to jakkoliv. Nebo existuje nejaka verejne dostupna databaze?
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
jasne ze je to o (ne)rozumu predchozich majitelu a o tom jak se k autu chovali =>blesk666 píše:...
nachylnost na zavadu zpusobenou nespravnym zachazenim je primo umerna demenci majitele a nesouvisi s autem samotnym
Je tam toho vice, treba stejne tak nesouhlasim s vymenou oleje po 12 tkm, to je cesta k rebuildu
Treba nedavno byla na prodej reza s 318k mls , coz je nekde kolem pul milionu km... a taky to byla foukana, konkretne UK turbo 2000 (alias GT)
ja bych taky rekl ze Chose ma Vspec, minimalne nalepku
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
u Choseho som si nevsimol ze by mal prvky ako ma Spec V - napr ten karbonovy zadny difuzor pod naraznikom som si nevsimolAmigo píše:jasne ze je to o (ne)rozumu predchozich majitelu a o tom jak se k autu chovali =>
nachylnost na zavadu zpusobenou nespravnym zachazenim je primo umerna demenci majitele a nesouvisi s autem samotnym
Je tam toho vice, treba stejne tak nesouhlasim s vymenou oleje po 12 tkm, to je cesta k rebuildu
Treba nedavno byla na prodej reza s 318k mls , coz je nekde kolem pul milionu km... a taky to byla foukana, konkretne UK turbo 2000 (alias GT)
ja bych taky rekl ze Chose ma Vspec, minimalne nalepku