Joy Day Meeting akce - letos jim už odzvonilo :-) :-) :-)
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- zabicka
- Kontaktovat uživatele:
Organizator je clovek, co se snazi vymyslet neco noveho, netradicniho. Z vlastni zkusenosti vim, ze to neni nic jednoduchyho... rozhodne tak jednoduchy jako sedet u kompu a kritizovat. My ho pojedem podporit a uvidime, jak se to podari.
SANNYCARS - dovoz a prodej automobilù z EU -> www.sannycars.cz
www.girlstuning.com
www.girlstuning.com
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Byla spojována, však jsem si vyslechl své...celkem masakr. Ted myslím, že už mnozí vìdí o co jde. Hold organizátor to nemìl prvnì v hlavì moc uspoøádané. A z pùvodního srazu japoncù (což mu potom docvaklo, že z toho nebude mít zisk) vzniklo Joy Day Meeting.infinity píše:"jdm-performance" a budou zam zase jezdit polepeny fava jako na kazdem masovem tunynku? Skoda toho nazvu...jinak to muze byt povedeny a zajimavy tuning sraz, ovsem ne zadny jdm, trochu se obavam ze tato akce bude trochu spojovana s "nasim klubem"
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Dokud je u nas takova "tuzingova kultura", jaka tady je, tak je tezke zorganizovat nejaky vetsi sraz, ktery by mel mit nejakou uroven. To neni o napadech, ale spis o lidech, rekl bych. Ale na druhou stranu mi nedela problem zajet na jakykoliv sraz, kdyz vim, ze me tam muze alespon neco zaujmout, a to je potom otazka pro organizatory a jejich napady. Myslim, ze tenhle sraz ma potencial byt lepsi nez jine, ale moc tomu neverim.
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
- 323.Hans.626
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Yaahhhh, tak zase nálož....kouknìte sem:
http://www.lkmh.cz/cz/kalendar_akci_na_letisti.htm
Èervenec - sraz japonských vozù -> a pøitom je to Joy Day Meeting
Fakt nevím, jestli to dìlaj schválnì nebo se stala nìkde chyba.
http://www.lkmh.cz/cz/kalendar_akci_na_letisti.htm
Èervenec - sraz japonských vozù -> a pøitom je to Joy Day Meeting
Fakt nevím, jestli to dìlaj schválnì nebo se stala nìkde chyba.
- 323.Hans.626
øeèeno zcela upøímnì a narovinu.. taky bych jel nejradši na sraz kde budou jenom japonský káry.. ale to tady u nás v republice prostì není.. takže se mi po tom všem tam taky dvakrát nechce (ano taky jsem jeden z tìch co si pùvodnì mysleli že je to fakt jenom o japancarech.. no ale nic).. a pokud nepojede nikdo známej tak prostì asi nejedu.. abych sám èumìl na partièku megahustejch týpkù... votuzencù v èadících golfech TDY hustá kára pytcho dost.. no to mì fakt ani nehne.. a ještì za to vyplázl love za vstup.. na to se asi s prominutím vys..u .. 
nové autodíly za příznivé ceny
730 602 247
dilynaauto1@seznam.cz
730 602 247
dilynaauto1@seznam.cz
Jaxi to tu proèítám, tak tu pøevažují negativní ohlasy na tuto akcicku.
A mùj názor je také negativní !
Ad 1) naprosté zneužití slovního spojení 'JDM'
Ad 2) cílem akce je vydìlath balík penìz- O.K. ale zneužití názvu JDM spoleènì s pokulhávajícím webem a vtíravou reklamou na rùzneych webech, tak s tím se teda neztotožním
Ad 3) natáhnout lidi na auto- sqeley tah, ale jak budou evidovaný lístky? Dyth nigdo nebude vìdéth, kolik jich je prodaneych, tagže vlastnì ani nebude 'nutnost' oznamovat, jestli ubec nìgdo-nìco vyhrál...
Ad 4) já nikam na akci poøádanov Vertigem NEJEDU
A mùj názor je také negativní !
Ad 1) naprosté zneužití slovního spojení 'JDM'
Ad 2) cílem akce je vydìlath balík penìz- O.K. ale zneužití názvu JDM spoleènì s pokulhávajícím webem a vtíravou reklamou na rùzneych webech, tak s tím se teda neztotožním
Ad 3) natáhnout lidi na auto- sqeley tah, ale jak budou evidovaný lístky? Dyth nigdo nebude vìdéth, kolik jich je prodaneych, tagže vlastnì ani nebude 'nutnost' oznamovat, jestli ubec nìgdo-nìco vyhrál...
Ad 4) já nikam na akci poøádanov Vertigem NEJEDU
Subaru Impreza 2,0 WRX SportWagon
jo negativni reakce prevazuji... puvodni myslenka mozna fajn, ale od te je finalni verze HODNE daleko. Pokrivenym JDM pocinaje, pres super tombolu, nafukovaci kapacitu zavodu a nesmyslnyma atrakcema konce... takze nebrat 
btw. z JDM-meeting webu uz zmizel banner JoyDM, Vertigo to vi od vcerejska, jak se zachova on je jeho vec. Tvrdi ze on banner na webu necha, ale to nechceme, ptz s nim nechceme mit nic spolecneho. Casem na webu pribude jeste prohlaseni ktere nas distancuje od JoyDayMeeting aby bylo jasno, prohlaseni je napsane, Ryba by ho mel co nejdrive nahodit
btw. z JDM-meeting webu uz zmizel banner JoyDM, Vertigo to vi od vcerejska, jak se zachova on je jeho vec. Tvrdi ze on banner na webu necha, ale to nechceme, ptz s nim nechceme mit nic spolecneho. Casem na webu pribude jeste prohlaseni ktere nas distancuje od JoyDayMeeting aby bylo jasno, prohlaseni je napsane, Ryba by ho mel co nejdrive nahodit
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Prohlášení je i na webu.
http://www.jdm-meeting.cz/index.php?id=home&clanek=16
Ted už to musí být každému jasné.
http://www.jdm-meeting.cz/index.php?id=home&clanek=16
Ted už to musí být každému jasné.
- 323.Hans.626
tak jsem nakonec jel.. sice jen na otoèko.. poznamenalo to poèasí.. úèast asi 250 aut dle slov jednoho z poøadatelù (pá-so), kdyby bylo krásnì urèo by se zadaøilo.. i když moc aut vodsaï by tam po tom všem asi nedojelo... holt pomenování je neštastný.. ale co už.
JInak obsáhlejší report jsem rozházel po webech a forech nechci se opakovat
fotky budou... i když málo 
JInak obsáhlejší report jsem rozházel po webech a forech nechci se opakovat
nové autodíly za příznivé ceny
730 602 247
dilynaauto1@seznam.cz
730 602 247
dilynaauto1@seznam.cz
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Blíží se motoristická sezona a s ní bohužel pro nás opìt akce Joy Day Meeting, které se vloni proslavily mezi lidmi, kteøí je navštívili, jako katastrofické akce.
Bohužel, letos si vzal hlavní poøadatel do hlavy, že uspoøádá krom dvou normálních Joy Day Meetingù jeden jen ryze japonský sraz s názvem Japanese Domestic Market Meeting, termín 25.-26.èervna. Takže Vás prosím, až uvidíte nìkde odkazy nebo nìjaké poutaèe, ujišuji Vás, že to opìt s námi nemá nic spoleèného.
Bohužel, letos si vzal hlavní poøadatel do hlavy, že uspoøádá krom dvou normálních Joy Day Meetingù jeden jen ryze japonský sraz s názvem Japanese Domestic Market Meeting, termín 25.-26.èervna. Takže Vás prosím, až uvidíte nìkde odkazy nebo nìjaké poutaèe, ujišuji Vás, že to opìt s námi nemá nic spoleèného.