ale stejne narocne taky nejsouRoverman píše:... Prostì dvì odlišné disciplíny. a ani jedna není jednoduchá
sprinty vs. krouceni volantem
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Absolutnì s tebou souhlasím,......Ryba píše: Za královskou disciplínu považuju rally, myslim, že s tim se prostì nemùže srovnávat nic, ani okruhy, ani kopce ani drifty a ani sprinty...
".....jeïte po uskákané klasické èeské silnici ve 160 kde je místo pro jedno auto a kolem lemujcí stromy"
SeeJ. Photography
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
chtel jsem to taky napsat, ale nechtel jsem sem motat dalsi disciplinu, ale kdyz to tady je, tak se pod to musim bez vahani podepsat. To co je k videni v rally je naprosty hardcore, i v amaterech to neni zadna prdel... a rally koncem 80 a zacatkem 90 let bylo pekloRyba píše: Za královskou disciplínu považuju rally, myslim, že s tim se prostì nemùže srovnávat nic, ani okruhy, ani kopce ani drifty a ani sprinty...
ano však píšu dvì odlišné...Amigo píše:ale stejne narocne taky nejsou
Ale zkusil sis nìkdy zajet 400m pod 10s. Já teda ne ale musí to bejt neskuteènej mazec, nemluvì otom že je to dost nebezpeèný.
Mluvím ted už o profiscenì.
Jo jasný rally je urèitì královna co se týèe ovládání vozu a nároènosti ale jen v evropì, nebo teda nejvíc...
Ale F1, DTM, prostì okruhy se jezdí všude a je vtom nejvíc penìz.
myslel jsem to víc globálnì.
jinak všechna èest borcùm jako byl Carlos Sainz, Juha kankunen, samozøejmì milovaný Collin Mcrae atd.
Honda Civic EG6 VTI
neveril bys, ale jet rovne 400m jsem zkousel hodnekrat, nekdy se mi povedlo dokonce ujet i vic nez 500mRoverman píše:ano však píšu dvì odlišné...
Ale zkusil sis nìkdy zajet 400m pod 10s. Já teda ne ale musí to bejt neskuteènej mazec, nemluvì otom že je to dost nebezpeèný.
Mluvím ted už o profiscenì.
Jo jasný rally je urèitì královna co se týèe ovládání vozu a nároènosti ale jen v evropì, nebo teda nejvíc...
Ale F1, DTM, prostì okruhy se jezdí všude a je vtom nejvíc penìz.Navíc rally nemá zase tak dlouhou tradici jako jízda po asfaltu..
rally je o vsestranosti, universalnosti, jak auta tak ridice, bezkonkurencne TOP v motorsportu (muj nazor, nikomu nenutim), ikdyz ted kdyz ve WRC konci jedna rally stalice za druhou to taky nebude zadna slava
zrovna F1 bych jako vykladni skrin nezminoval, spis je to ucebnicovy priklad toho ze to kde je nejvic penez neni nejlepsi, z F1 se stala sracka prave proto ze v tom jsou nehorazne prachy a timpadem i vyssi zajmy nez jen fair play, probiralo se to v jinem threadu, tak tim nechci komplikovat tenhle thread.
-
eso-sannycars
koukam ze jedinej roverman snad neni zaslepenej....
jinak uz je to tu moc teorie, nikdo z nas rally ani dtm natoz f1 nejel, vime o tom prd, leda to co si nekde prectem, tak se zase muzeme vratit na zem a napisem neco z vlastni zkusenosti ne?
takze kdo jel sprint i okruhy ma volnou ruku k psani....i kdyz je to cele blbost....dokud jedinec nezacne stavat na bedne, tak nikdy nepochopi honbu za setinkama na "blby" rovince, tudiz bude tvrdit ze je to nezabavne....
tak to cely smazte
jinak uz je to tu moc teorie, nikdo z nas rally ani dtm natoz f1 nejel, vime o tom prd, leda to co si nekde prectem, tak se zase muzeme vratit na zem a napisem neco z vlastni zkusenosti ne?
takze kdo jel sprint i okruhy ma volnou ruku k psani....i kdyz je to cele blbost....dokud jedinec nezacne stavat na bedne, tak nikdy nepochopi honbu za setinkama na "blby" rovince, tudiz bude tvrdit ze je to nezabavne....
tak to cely smazte
sannycars-motorsport
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
myslim si, ze ta debata uz zacina byt dost o nicem. Nehledal bych zadnou kralovskou disciplinu, pro kazdeho to muze byt neco jineho. Pro me treba SBK (moto gp a podobne), protoze to je podle me nejvetsi umeni a nejvic hardcore. Nemas kolem sebe klec, plechy, ale dres ve 200km/h kolenem o asfalt...
Objektivne se podle me da ale rict, ze sprinty nejsou az tak o umeni, jako spis o nauceni, technice... Ale to neznamena, ze je to spatna, nebo dokonce nudna, vec. Ja osobne na okruhu nejel, ani vrchy nebo neco podobneho, sprinty jsem si zajel snad dva, a bavilo me to. Jedina vec, co mi na tom vadi, je atmosfera tech tuzingovych srazu, ktera to dost zhazuje. Urcite by me bavily vic okruhy, ale to je zase o uplne jinych investicich. Podle me je tam dost velky nepomer v nakladech na jizdu po okruhu a par sprintech. Nemluve o zivotnosti auta... Kdyz si vezmeme pomer cena/zabava, tak to bude mozna dost podobne.
Objektivne se podle me da ale rict, ze sprinty nejsou az tak o umeni, jako spis o nauceni, technice... Ale to neznamena, ze je to spatna, nebo dokonce nudna, vec. Ja osobne na okruhu nejel, ani vrchy nebo neco podobneho, sprinty jsem si zajel snad dva, a bavilo me to. Jedina vec, co mi na tom vadi, je atmosfera tech tuzingovych srazu, ktera to dost zhazuje. Urcite by me bavily vic okruhy, ale to je zase o uplne jinych investicich. Podle me je tam dost velky nepomer v nakladech na jizdu po okruhu a par sprintech. Nemluve o zivotnosti auta... Kdyz si vezmeme pomer cena/zabava, tak to bude mozna dost podobne.
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
Vybrždovat si do zatáèek a používat levaèku, pøenášet poøádnì váhu a celkovì jet na limitu auta dokáže každej debil. Skuteènej mistr za volantem se pozná jedinì podle toho, jak se dokáže rozjet na rovince. 
- Ty Worky sou pecka. Skoda jen ze si tady kazdej bude myslet ze to sou XXR.
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat
nedalo mi to a musím napsat, jste všichni naprosto geniální a všichni jste borci a sprinty jsou brnkaèka pro náctileté, možná osmileté a ještì k tomu holky
nesnižuju ralye ani okruhy, ale kdo má nejnadupanìjší káru na sprinty?
headsman a co zajel? hovno a proè? protože to není ani holka a ještì k tomu náctiletá a protože je to tak jednoduchý, že ani ten titul pro svoji jednoduchost nechce
každá disciplína potøebuje cit pro dané specifikace, tøeba F1, pøestože schumacher pár chyb udìlal, stejnì si pro titul èi vítìzství zajel, v rallye vìtšinou chyba znamená konec, ve sprintu znamená, že tì udìlá trabant
a klidnì sprinty pomlouvejte, a nejvíc at to dìlají ti, kteøí neumí ani jezdit do zatáèek (já už jsem na zatáèky starej k***t, tak mì do nich netabejte, ale upøímnì málokdo z vás by mi ujel i v tìch zatáèkách, a málokdo by se na sedadle spolujezde, pokud pojedu kalbu, nedoblil)
nesnižuju ralye ani okruhy, ale kdo má nejnadupanìjší káru na sprinty?
headsman a co zajel? hovno a proè? protože to není ani holka a ještì k tomu náctiletá a protože je to tak jednoduchý, že ani ten titul pro svoji jednoduchost nechce
každá disciplína potøebuje cit pro dané specifikace, tøeba F1, pøestože schumacher pár chyb udìlal, stejnì si pro titul èi vítìzství zajel, v rallye vìtšinou chyba znamená konec, ve sprintu znamená, že tì udìlá trabant
a klidnì sprinty pomlouvejte, a nejvíc at to dìlají ti, kteøí neumí ani jezdit do zatáèek (já už jsem na zatáèky starej k***t, tak mì do nich netabejte, ale upøímnì málokdo z vás by mi ujel i v tìch zatáèkách, a málokdo by se na sedadle spolujezde, pokud pojedu kalbu, nedoblil)
mluv za sebe, sám osobnì jezdce nedìlám, ale kolem rally se motáv fakt hodnì, zvláš když sem ve dvou rally teamech,.... a nemusím øídit abych pochopil nároènost,...... nijak se do tebe nenavážím, jen mluvím z vlastních zkušeností a z toho co jsem zažil (ps: tím se ani nenavážím do ostatních disciplín)eso-sannycars píše:koukam ze jedinej roverman snad neni zaslepenej....![]()
:
SeeJ. Photography
No vida jaký tu máme závodníky. Nicménì tahle diskuze zase smìøuje k tomu aby se všichni pohádali, nìkdo se nasere, øekne že to tu stojí za hovno a bude o dalšího èlena míò... Každej a si jezdí to co mu jde nejlíp, pak o tom asi nìco ví a mùže tu rozvíjet teorie. Kdo jezdí tak do práce a zpátky tak opatrnì:-)
je jasne ze tady tim topicem nic nevyresime
mi jen nedalo zareagovat na jeden post se kterym jsem nesouhlasil a byl z toho kapku flame...
kazdy at jezdi co chce, me je to jedno... ja dal nebudu sprintum davat takovou vahu, dal se radsi zajedu podivat na rally/vrchy a snad se letos postavim pod kopec na start, necekam zazraky (nemam na to zkusenosti, penize ani cas) jde hlavne o zabavu a uzit si to
kazdy at jezdi co chce, me je to jedno... ja dal nebudu sprintum davat takovou vahu, dal se radsi zajedu podivat na rally/vrchy a snad se letos postavim pod kopec na start, necekam zazraky (nemam na to zkusenosti, penize ani cas) jde hlavne o zabavu a uzit si to
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Pod toto se mohu podepsat, pravda. Jen další topic, co tu poøádnì víøí vody. Motoristické disciplíny by se mìly trochu navzájem uctívat, a né hanit. Je tu pár lidí, co jsou hodnì dobøí v urèitých disciplínách, tak proè se hádat co je lepší. Pro každého je dobré nìco jiného. Možná jsem jednoduchý, ale rád se podívám jak na drift, tak èi na sprint, okruhy i rallye. Každá disciplína má nìco do sebe. Nikdy nic nebudu jezdit na full, páè se k tomu urèitì nedostanu jak po technické stránce auta tak po jezdecké stránce. A pøiznejte si osobnì, kdo tu co jezdí profesionálnì? Letos bude jezdit akorát Eso pokud se nemýlím na Slovensku sprint pohár, pavidla jsme nezkoumal, ani nevím, zda je to zaøazeno nìjak do evropské profi ligy, ale ta je myslím až v Maïarsku že?Gregy píše:No vida jaký tu máme závodníky. Nicménì tahle diskuze zase smìøuje k tomu aby se všichni pohádali, nìkdo se nasere, øekne že to tu stojí za hovno a bude o dalšího èlena míò... Každej a si jezdí to co mu jde nejlíp, pak o tom asi nìco ví a mùže tu rozvíjet teorie. Kdo jezdí tak do práce a zpátky tak opatrnì:-)
-
eso-sannycars
libas: pekne napsano....ja mam rad take vsechny motoristicke discipliny,vsak proto se zenu jako divak po pul evrope na svetovou rally,formuli atd....ale proste se me dotykaji urazlive prispevky nekterych clenu (nejen tady) ze kdo netoci volantem, neni snad ani ridic...a nakonec z nich vyleze ze ani v zivote na okruhu nebyli a sprint jeli mozna tak v horni dolni po polni ceste....
jinak co se tyce slovensky ligy, tak ta ma stejny pravidla jako madari...a pokud nam slovensky vedeni vystavi "superlicenci" jako loni, tak se castecne zucastnime i madarsky sprint ligy...
zatim nevim co bude priorita pro jaky auto, je toho na letosek dost....cesky klasicky srazy, slovenska liga, madarska liga a jeste cekam na zverejneni terminu a pravidel ceskyho drag cupu...
jinak co se tyce slovensky ligy, tak ta ma stejny pravidla jako madari...a pokud nam slovensky vedeni vystavi "superlicenci" jako loni, tak se castecne zucastnime i madarsky sprint ligy...
zatim nevim co bude priorita pro jaky auto, je toho na letosek dost....cesky klasicky srazy, slovenska liga, madarska liga a jeste cekam na zverejneni terminu a pravidel ceskyho drag cupu...
sannycars-motorsport
Souhlasím s tím co napsal Gregy a Libas. Pocit z výhry a umístìní na bednì je supr zážitek (nìjaký ten pohár ze sprintu mám) a už ve sprintu, ohruhu, rally atd... Není dùvod se dohadovat co je lepší, každému sedí nìco jiného. Jinak to rovnou mùžete založit téma jaké auto je nejlepší a dohadovat se do nekoneèna které že to vlastnì je.
-
Raduna MX5
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Raduna MX5 píše:Všechno je to prdlaèka...ja jezdím do práce a z práce vlakem. V pondìlí jsme vzali jelena jak krávu, že krev støíkala až na troleje no a v úterý jsme vzali nìjakýho èurdu, co tu krizi nìjak psychicky nevydržel. Toho sbírali 300 metrù podél trati. Jo pánové, jezdit vlakem, to je adrenalin...
-
Raduna MX5