Hlasování o budoucnosti JDM fóra
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Hlasování o budoucnosti JDM fóra
Zajímá mě názor místních lidí, takže vytvářím anketu. Určitě pozorujete, že je tu rok od roku čím dál menší aktivita.
Re: Hlasování o budoucnosti JDM fóra
Znamená to, že místní uživatelé stárnou a věnují více času rodině a dalším věcem a mladší generace už auta moc neberou a raději si koupí iPhone s tabletem, nebo se vše přesouvá na nesmysly jako Facebook? Vždy mě tu bavilo koukat na projekty ostatních a závidět jim káry a bohatství
, ale je to tu už téměř mrtvý... škoda 
- Přílohy
-
- 244245242000212.png (86.99 KiB) Zobrazeno 23037 x

Subaru Legacy Turbo '92 borowagon >>viewtopic.php?f=6&t=3376&p=62740#p62740<<
Subaru Legacy 3.0 spec.B '04
http://www.youtube.com/user/JakubHQV
https://www.flickr.com/photos/154536796@N07
- VladislavK
- Kontaktovat uživatele:
hele tak me je 19 a ziju auty a opravdu nerad bych koupil iphone misto sad krasnych raysu. a ano je pravda ze jsem na Facebooku aktivni ale presne jak rikas krasny bylo se podivat na projekty ostatnich. skoda ze jsem spis vyjimka dnesni generace za co sklizim posmechyJakubHQV píše:Znamená to, že místní uživatelé stárnou a věnují více času rodině a dalším věcem a mladší generace už auta moc neberou a raději si koupí iPhone s tabletem, nebo se vše přesouvá na nesmysly jako Facebook? Vždy mě tu bavilo koukat na projekty ostatních a závidět jim káry a bohatství, ale je to tu už téměř mrtvý... škoda
1996 Toyota Celica T20 1.8 - Sold
2006 Hyundai Accent 1.4 - Sold (Worst Car)
1996 Mitsubishi FTO MIVEC - Sold
1998 Toyota Chaser Tourer S
1996 Mitsubishi FTO GR
2006 Hyundai Accent 1.4 - Sold (Worst Car)
1996 Mitsubishi FTO MIVEC - Sold
1998 Toyota Chaser Tourer S
1996 Mitsubishi FTO GR
Ja tady chodim rad prave kvuli projektum. Bohuzel nemam JDM projekt, ale german projekt
ale zajimaji mne i japan a ostatni projekty 
Tak mi se spíš zdá, že za ty čtyři roky, co sem chodím, je tento nejvíc aktivní, za mě zachovat, je to tu fajné
já osobně sem chodím každý den, mrknout co je nového - za mě by byla škoda to zrušit...
3 MPS - viewtopic.php?f=6&t=4914
CTR ep3 - viewtopic.php?f=6&t=3303 - prodáno
ITR track - viewtopic.php?f=6&t=3974
R.S.Progress - Racing Support / Promo & společenské akce
http://www.facebook.com/RSProgress
CTR ep3 - viewtopic.php?f=6&t=3303 - prodáno
ITR track - viewtopic.php?f=6&t=3974
R.S.Progress - Racing Support / Promo & společenské akce
http://www.facebook.com/RSProgress
nevymyslej voloviny
historicky to je doslova poklad. nerusit
93´Rx-7 FD
Mazat ne. Sleduju více fór a toto se mi jeví stále naprosto funkční.
S2000 AP1 - tree edition v očekávání znovuzrození z RHD to LHD
tady to hezky zilo a v posledni dobe velky klidek. kam vsichni zmizeli? Fcb? tam sem v par skupinach,ale je to onicem. zlaty jdm...
mám to tady rád, potkal jsem tu řadu zajímavejch lidí a rád sleduju stávající projekty, tedy rozhodně nechat! 
Mitsubishi Evo 6 RS LHD
Toyota Celica GT4 ST205 - SOLD
Mazda MX-5 1.8 NBFL - SOLD
Mitsubishi Evo 6 RHD - SOLD
Toyota Celica GT4 ST205 - SOLD
Mazda MX-5 1.8 NBFL - SOLD
Mitsubishi Evo 6 RHD - SOLD
sakra jasne zachovat. Je len uhorkova sezona. Za mna stale najlepsie auto forum co poznam. Auta su pre mna nemenej dolezite ako vzdy. Dnes som bol napriklad prdkat do sedacky a ohmatkavat faceliftovanu MX5, konretne 184konovu RF Revolution top
Za mně určitě nechat. Myslím, že by byla škoda přijít o projekty a informace, který se tu za tu dobu nashromáždily. Osobně sem pořád chodím juknout alespoň 3-4x za týden.
www.jfperformance.cz
Za me taky nechat.
Je škoda, že to tu není více aktivní ale to si pořád myslím souvisí s tím ,že o něm nejspíš spousta lidí neví . Na jednu stranu to je dobře protože tu alespoň nevzniká nějaký Hondaclub ( tentokrát bez urážky
) . Stejný pocit mám i o fb skupině ( uzavřená společnost) .
Sekce inzerce je podle mě dobrá , dá se tam občas najít něco zajímavého
.
Sekce foto , srazy atd by mohli lehce ožít .
Obávám se ,že sekce showroom svým tempem zanikne . Lidé se chlubí na fb nebo insta , kde je většina lidí , rychlé komentáře přímo z telefonu a jako bonus " palec " nebo srdíčko . Navíc žijeme v době kdy se už lidé pomalu veřejně nechlubí tím co si může kdekdo veřejně přečíst a pak se na to zaměřit na technické kontrole
.
Každopádně bych to tu zkusi ještě udržet na živu .
Sekce inzerce je podle mě dobrá , dá se tam občas najít něco zajímavého
Sekce foto , srazy atd by mohli lehce ožít .
Obávám se ,že sekce showroom svým tempem zanikne . Lidé se chlubí na fb nebo insta , kde je většina lidí , rychlé komentáře přímo z telefonu a jako bonus " palec " nebo srdíčko . Navíc žijeme v době kdy se už lidé pomalu veřejně nechlubí tím co si může kdekdo veřejně přečíst a pak se na to zaměřit na technické kontrole
Každopádně bych to tu zkusi ještě udržet na živu .
Honda Legend 3.2 V6 Daily ECO
Lexus IS200 - lamač krků zastávkových čumilů
Lexus LS400 - japonskej mercedes
Mazda RX-7 FC turbo - downsizing kompromis
.... co dál?
Lexus IS200 - lamač krků zastávkových čumilů
Lexus LS400 - japonskej mercedes
Mazda RX-7 FC turbo - downsizing kompromis
.... co dál?
určitě zanechat.
Podle mě je páteří celého fóra právě Showroom, a největší problém je přesně v tom co píše Žolíček. Každý se honí za lajky a srdíčky... já si teda daleko radši přečtu delší text o tom jak něco vznikalo a s jakými problémy se majitel potýkal, přecijenom každý se učí nejlépe právě faily
Podle mě je páteří celého fóra právě Showroom, a největší problém je přesně v tom co píše Žolíček. Každý se honí za lajky a srdíčky... já si teda daleko radši přečtu delší text o tom jak něco vznikalo a s jakými problémy se majitel potýkal, přecijenom každý se učí nejlépe právě faily
90' 323F BG GT - ex daily
87' RX-7 FC TII - rotary monster
86' RX-7 FC - crazy swap boro project
92' RX-7 FD - barn find beauty
98' E39 523i - daily
01' MX-5 NBfl Sportive - boro cabrio - sold
77' RX-3 - amazing youngtimer
90' NA Miata 1.8 kompresor - smile machine
"if you don't care for a rotary engine, it won't care for you"
87' RX-7 FC TII - rotary monster
86' RX-7 FC - crazy swap boro project
92' RX-7 FD - barn find beauty
98' E39 523i - daily
01' MX-5 NBfl Sportive - boro cabrio - sold
77' RX-3 - amazing youngtimer
90' NA Miata 1.8 kompresor - smile machine
"if you don't care for a rotary engine, it won't care for you"
Taky jsem pro zachování
Ja som napríklad ani nevedel že nejaká skupina existuje.. aký má názov?Žolíček píše: Stejný pocit mám i o fb skupině ( uzavřená společnost) .
'99 Evo VI
'98 Primera GT P11 SR20VE
'90 300ZX TT Z32 - ex
'98 Primera GT P11 SR20VE
'90 300ZX TT Z32 - ex
- BMarcellus
Jsem pro zachování,samozřejmě.
Tři fóra už jsou mrtvý a ze čtvrtýho už nikam nepolezu,na to mám už věk
Za 1. odrůstají pravý autaři,kteří to třeba měli zažitý od tátů a strejdů,ale taky mění manželky,dětičky a hypotéky za svoje milovaný auta. Za 2. s těma Fejsama atd. je to naprd. Drtivá takových těch kamarádů se sdružuje do ještě menších sociálních skupin na sítích a defakto nic nesdílí. Snad aby jim to nikdo náhodou nehanil,nebo nepřispěl někdo,koho ani neznají a nemůžou si nerušeně budovat svůj status vyjímečnosti mezi známými obou pohlaví. Sem jdou jenom starý školy,nebo ti,co nemusí držet founa a ihned odepisovat i při řízení.
Vzdát by to byla škoda,ale všechno je o penězích a starostech..
Za 1. odrůstají pravý autaři,kteří to třeba měli zažitý od tátů a strejdů,ale taky mění manželky,dětičky a hypotéky za svoje milovaný auta. Za 2. s těma Fejsama atd. je to naprd. Drtivá takových těch kamarádů se sdružuje do ještě menších sociálních skupin na sítích a defakto nic nesdílí. Snad aby jim to nikdo náhodou nehanil,nebo nepřispěl někdo,koho ani neznají a nemůžou si nerušeně budovat svůj status vyjímečnosti mezi známými obou pohlaví. Sem jdou jenom starý školy,nebo ti,co nemusí držet founa a ihned odepisovat i při řízení.
Vzdát by to byla škoda,ale všechno je o penězích a starostech..
Hobby: ALMERA N15 GTi SR20DE
Squadra Volante // DGR performance suspension
Daily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno
Corolla E12 1.4 VVT-I Linea Sol BLUE 8P1 aktuálně
Squadra Volante // DGR performance suspensionDaily: Corolla E12 1.6 VVT-i Linea Sol prodáno
Corolla E12 1.4 VVT-I Linea Sol BLUE 8P1 aktuálně

napsal jsi to pěkně
Myslím, že si dobrovolně udělat závislost na "like" je psychická sebevražda. Jednou začneš a potřebuješ to pořád víc a víc (hlavně se to děje podvědomě).
Na tomto foru je škoda, že je tu hodně členu, ale málo kdo něco napíše. Štve mě ta pasivita, už jsem nahazel x fotek a málo kdo se na něco zeptá, jen přibívají zhlédnutí.
Myslím, že si dobrovolně udělat závislost na "like" je psychická sebevražda. Jednou začneš a potřebuješ to pořád víc a víc (hlavně se to děje podvědomě).
Na tomto foru je škoda, že je tu hodně členu, ale málo kdo něco napíše. Štve mě ta pasivita, už jsem nahazel x fotek a málo kdo se na něco zeptá, jen přibívají zhlédnutí.
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Za mě zanechat.
Podle mě poslední forum,kam se ještě chodí.
Bohužel s nástupem Fb to je bídá děs s forama,ale furt sem chodí lidi,co fakt umí a z jejich projektu/vědomostí člověk padá na hubu.
Podle mě poslední forum,kam se ještě chodí.
Bohužel s nástupem Fb to je bídá děs s forama,ale furt sem chodí lidi,co fakt umí a z jejich projektu/vědomostí člověk padá na hubu.
Honda CRX del sol EG2 B16A2
Instagram : Zam3k
Instagram : Zam3k
Rozhodně zachovat! Kde by jsem prudil ZXmana se svýma přitroublýma dotazama...
Stale si myslim ze chronologicky “ofline” text bude mat vzdy vatsiu vypovednu hodnotu ako “post” ktory je o par minut uz stary a nezaujimavy. Ja osobne som sa k vela uzitocnym datam dostal prave na forach a nie na fb. Preto by sme mali zanechavat “uzitocnu stopu” ci uz ako projekty, ale aj sposob kulfurnej komunikacie...
Nemám FB, takže za mě nechat 
RX7 FD single GT35 - Uloženo
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno