Zdarec, takže jmenuji se Petr, ale říkaj mi Hláďa, někdo i chladič... Nějak to vzniklo z mojeho příjmení.. jinak jsem z Olomouce. Jak jsem se dostal k japoncům? V rodině byl náš první japonec Toyota Carina II... Fajn auto na tu dobu a jako děcko jsem ho zbožňoval, pak přišel na řadu Avensis T22, už vyráběnej mimo japonsko a právě tohle auto mě naučilo nějakým základům, jak se vlastně auto řídí, že to má volant s kterým se má nějak zatáčet atd.. No a jelikož jsem motorkář a mám rád vysoký točky (tímto zdravím ostatní motorkáře), tak mi začalo být poslední dobou být Avensisa líto (dostával zabrat občas a sportovní auto to rozhodně není).. Tak jsem se začal koukat co by ho nahradilo a narazil jsem na Integru (magická číslice 10 na otáčkoměru

).. Tak jsem se o ní začal pomaly zajímat, začal jsem prolízat různý fóra, spolu s tím JDMko.. No.. a jelikož je život krátký a Integra se mi prostě líbí po všech stránkách tak... Jsem se od 9. března stal majitelem Integry

o té se pak trochu rozepíšu v Showroomu
Jinak kdyby někoho zajímalo, sedlám Yamahu R1 rv. 2000.. Sem tam s ní zavítám na okruh (v Brně 2:21) jinak jsem radši samostatná jednotka...
Avensise bych se rád zbavil skrz finance, ale pak by nebylo s čím v zimě jezdit, takže zatím zůstává
Toť o mě zatím vše, snad se s Vámi někde potkám, zatím znám jen Libase, toho jsem osobně poznal při koupi Integry
Zatím hoj
EDIT: ještě fotečka Integry