kontrolka palivového a emisního systému motoru 350z
Moderátoři: Amigo, riderhenry
kontrolka palivového a emisního systému motoru 350z
Dobrý den,potřebuji poradit.Dneska se mi během jízdy z ničeho nic rozsvítila kontrolka palivového a emisního systému motoru.Jak se rozsvítila tak plynový pedál nereagoval na sešlápnutí a otáčky to hodilo jak kdybych měl zařazenej neutrál přitom jsem měl zařazenou rychlost.Nemáte někdo s tímto problémem zkušenost,nebo nevíte co by to tak asi mohlo být.Jsem z toho docela dost neštastnej,příští neděli jsem měl v plánu Masarykův okruh na kterej se těším strašně dlouho a stalo se toto a moc času na případnou opravu nezbývá.Mockrát děkuji za rady.
Re: kontrolka palivového a emisního systému motoru 350z
Chce to napichnout co to píše .
Streda ,čtvrtek budu v Brně bych ti to mohl napichnout ale musel bys dat vědět předem at vezmu diagnostiku .
Jinak to tipuju na klapku -obcas chce vycistit u Z,lambada by snad nehodila nouzak .
Streda ,čtvrtek budu v Brně bych ti to mohl napichnout ale musel bys dat vědět předem at vezmu diagnostiku .
Jinak to tipuju na klapku -obcas chce vycistit u Z,lambada by snad nehodila nouzak .
Re: kontrolka palivového a emisního systému motoru 350z
jak jsem psal do SZ pokud to jsou vranovice u brna, tak klidně zítra od 9:00 do 12:00 mužeš přijet na dílnu ke kamarádovi a mužem to napíchnout. Pokud ten díl budu mít tak i zkusit přehodit
jestli to bude ok