potřeboval bych vylaborovat vhodný diferák pro 370Z... Jeho vlsd není úplně špatný, ale přecejen po letech zvyklosti na perfektní lamelák z M3 bych si chtěl dopřát lepší diff i do Zetka, resp. jsou situace, kdy ve srovnání je to vlsd fakt šmejd...
Potřeboval bych radu od někoho kdo má praktické zkušenosti s torsenem u rwd aut - a nejlépe i zkušenosti s lamelákem u rwd aut.... Já mám bohaté zkušenosti s lamelákem, ale jde mi o to, zda funguje dobře na zadku i torsen, s nímž zkušenosti nemám... Teorii funkce a výhody a nevýhody jsou mi známé dost u obou variant.., bohužel u torsenu bez praktických zkušeností....
Auto využívám (převážně) na okresky, kde se rozdíly zřejmě prakticky setřou, ale jde mi o otazník funkce pod parou na trati a při hobby driftování, ala klouzání v slizký sosně...
Teoreticky mi ladí právě do karet Quaife ATB Helical - co do ceny, teoretické jemnosti funkce, životnosti a údržby, apod... Prakticky je to však pro mě neznámá voda a rád bych znal praktické porovnání s lamelákem.
...bohužel informace se pozatím různí, tak jich chci nasbírat co nejvíce
Budu rád za jakékoli praktické zkušenosti s torseny u rwd aut.. Díky!