Test filtrù Blitz, apexi, hks, k&n
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Lukáš 325e
RainbowSeven píše:pak je to ale prostì ...ehm..vyhazovací![]()
pokud to nejde uvést do pùvodního stavu, pak to pro mì ztrácí smysl....to fakt radši budu mìnit po 3000 km papírovej a vyjde to na stejno..
co se olejových filtrù týèe, poslední dobou z více stran slyším stížnosti na negativa který to s sebou nese. hlavnì co se zasvinìní MAF senzoru
nikdy sem s tim nemìl problém možná že u novejch aut je to nìjak citlivìjší ale to neøešim paè já se horko tìžko nìkdy pøehoupnu pøes 90léta
- RainbowSeven
- Lukáš 325e
- RainbowSeven
no jistì....je to smontovaný v TrappesLukáš 325e píše:to si dìláš prdel že je to žabožrout fakt jo já vim že je nissan z Renaultem ale že Z je france to je mazec
ale nejsem si jistej že je to pøímo díky renaultu.
co jsem zjistil, tak myslím do Haagu v holandsku doputujou díly. tam je centrální sklad nissanu pro evropu.
a pak tyhle díly putujou do francie, kde se to kompletuje.
je to jedinej zpùsob, jak osvobodit zetka od cla. a tím pádem udržet správnej pomìr cena - výkon.
na druhou stranu.....montoval to francouz....a podle mì to prostì je znát.
JDM zetka v EU jsou jen z dovozu. USA, JPN..apod.
EDIT: je fakt že když jsem podepisoval smlouvu a vidìl technièák se zemí pùvodu..bylo mi teda docela do breku a chvíli jsem zvažoval jestli dìlám dobøe..
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
- Lukáš 325e
- RainbowSeven
pokud vím, tak tøeba motor a pøevodovka už jedou v kuse z JPN.Lukáš 325e píše:no od tý doby kdy se nissan spojil z renaultem to stojí za starou baèkoru ale pokud to bylo jen montováno tak si myslim že by to nemusel bejt až takovej problém
zbytek se ale kompletuje až tady.
zetko je fakt kusovka....záleží jak se povede. tøeba maximu mám z JPN a na to že jí fakt nešetøím, tak má ted najeto skoro 230 000 a je snad nesmrtelná. sice se rùznì objevujou takový drobný chybièky, ale furt to jede a jede. když pominu investice za rozmlácený skla od zldìjù, tak jsem za ni, za poslední dva roky, investoval tak maximálnì do oleje
Nissan 350Z - 2004
kdyz sme u te 350z tak auto je vyrabeny ve francii, motor je z renaultu velsatis, bylo designovano v americe, a sef projektu byl ind
..takze japonsky ma leda jmeno....
ale zpet k filtrum, v americe je velice popularni Wolf racing pop charger, vsichni si ho chvali..
ale zpet k filtrum, v americe je velice popularni Wolf racing pop charger, vsichni si ho chvali..
700/2 Z
[url=http://www.userbars.be][img]http://img402.imageshack.us/img402/2230/9897.png[/img][/url]
[url=http://www.userbars.be][img]http://img402.imageshack.us/img402/2230/9897.png[/img][/url]
- Lukáš 325e
je teda fakt pokud to auto je z jpn takk je to uplnì nìco jinýhoRainbowSeven píše: pokud vím, tak tøeba motor a pøevodovka už jedou v kuse z JPN.
zbytek se ale kompletuje až tady.
zetko je fakt kusovka....záleží jak se povede. tøeba maximu mám z JPN a na to že jí fakt nešetøím, tak má ted najeto skoro 230 000 a je snad nesmrtelná. sice se rùznì objevujou takový drobný chybièky, ale furt to jede a jede. když pominu investice za rozmlácený skla od zldìjù, tak jsem za ni, za poslední dva roky, investoval tak maximálnì do oleje
- RainbowSeven
no poèkej..to se trochu pleteš.,,,,motor je právì pùvodní JDM VQ35DE. ehm...jinak ta hláška je pìknádan750 píše:kdyz sme u te 350z tak auto je vyrabeny ve francii, motor je z renaultu velsatis, bylo designovano v americe, a sef projektu byl ind..takze japonsky ma leda jmeno....
a vel satis ho zdìdil.
obecenì dodneška do platí poøád stejnì.
nissan dodává benzínový motory, který jsou špice a renault na oplátku dodáva diesely.
Naposledy upravil(a) RainbowSeven dne 12 led 2010, 21:13, celkem upraveno 1 x.
Nissan 350Z - 2004
Je to firma Jim Wolf Technology (JWT), ktera dela dlouha leta jen Nissany. Top kvalita.dan750 píše:kdyz sme u te 350z tak auto je vyrabeny ve francii, motor je z renaultu velsatis, bylo designovano v americe, a sef projektu byl ind..takze japonsky ma leda jmeno....
- RainbowSeven
- Lukáš 325e
Rukama mi proslo nekolik setu vacek do SR20, filtry a dalsi veci a ani jediny problem. Setrvak jsem nemel, ale dle refenci super, lepsi jak treba Fidanzy, ale taky je drahsi.. Spojka taky supr, neni se ceho bat.RainbowSeven píše:na setrvák a spojku od JWT mám zálusk..už od pohledu to na mì pùsobí jako kvalitní zboží...
- RainbowSeven
OT to je, ale aspoò to tu žijeLukáš 325e píše:hele a co je pravdy na tom že se zadíraj na klice a èim je to zapøíèinìní to je ale OT jak prase
o problémech na klice jsem neslyšel (neèetl) ale jak se prodírám fórama, zaregistroval jsem problémy s pístníma kroužkama a vysokou spotøebou oleje. A zase mám pocit že je to kus od kusu. Mì za 11 000 km co mám na oleji neubylo ani kousek. fakt ani milimetr. což nechápu, protože jednou v tom byl okruh.
v nissanu mi øekli, že je možné, že problémy nastaly, když se v prvovýrobì dával z poèátku olej 5W30, který je na podmínky v jakých maká trochu øídký a nízkou úrovní trhání filmu. takže od jistý doby zaèali dávat 10W60.
jak øíkám....zetko nesmí pøestat mazat.
Nissan 350Z - 2004
- Lukáš 325e
tez sem mel v ruce uz par filtru jako green ,kn, hks ,apexi,par noname . cistit se musi vcechny ale samozrejmne podle navodu od vyrobce ))) a to ze kazdej to ma uplne jinak .. stejne to je vsechno predrazeny !! ted sem na apexi a spokojenost ,maly kompaktni a relativne dost propustny .. a sehnal sem ho z us za par babek kus ..)) a to ze sem jich kupoval 5 .
volvo s40 2.4i automat ...
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
mike: tak muzes poreferovat, co ma v navodu napsany ten filtr od Apexi
Jednou rocne vycistit a naimpregnovat KN mi problem nedela, spis mi prave vadi ten olej, radeji bych precejen suchy filtr. A kdyz v tech testech i nevychazi KN nijak skvele a naopak treba suche Apexi ano, tak bych koupil spis ten, logicky.
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
- RainbowSeven
no pøesnì....riderhenry píše:mike: tak muzes poreferovat, co ma v navodu napsany ten filtr od ApexiJednou rocne vycistit a naimpregnovat KN mi problem nedela, spis mi prave vadi ten olej, radeji bych precejen suchy filtr. A kdyz v tech testech i nevychazi KN nijak skvele a naopak treba suche Apexi ano, tak bych koupil spis ten, logicky.
jsem právì na konci sezony to svoje K&N vyèistil a jak tak skrz nìj koukám....je jak øešeto.....jede to sice pìknì...ale že by to kdovíjak filtrovalo..to bych teda neøekl....
Nissan 350Z - 2004
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- RainbowSeven
- Lukáš 325e
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele: