Semislicky
Moderátoři: Amigo, riderhenry
mrkni sem, je to tam docela dobre napsane (necetl jsem to cele, zacina to nekde na strane 4 tusim) jak si fouknout pneu podle potreby http://www.jdm-meeting.cz/forum/viewtop ... u&start=50
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
no to je jedno a si každej fouká co chce
jinak ty Yokohamy jsem koupil dvì sady asi v pulce vzorku každou zapár stovek takže sem na tom dobøe... akorát jsou teda opticky docela teòouèký oproti tìm co tam byly, já mám vepøedu 205 a vzadu 225 a teïka to vypadá jako kdyby byly rozmìrovì stejný a vzadu tak na 2 cm podložky 
Toyota MR2
- nismosprinter
zkušenost
minulou sezonu na kopci jsem jezdil 4 závody Avony ACB10 sport.
smìs perfektní, pøilnavost také, ale bohužel odcházejí pøed oèima
Na kopcích možná ještì nìco vydrží ale jakmile se s nima sjedete na okruhu tak mizej
cena za sadu po slevì nìjakých 18,500,-
smìs perfektní, pøilnavost také, ale bohužel odcházejí pøed oèima
Nissan Sunny GTi, SR20DE
Je to tvoje auto, ale proè degradovat jízdní vlastnosti tìžce spoèítané a naladìné výrobcemYokohama píše:no to je jedno a si každej fouká co chce![]()
jj sem pøesnì èekal, že zaène debata jaký sem pako
no šlo mi hlavnì o slicky(nemám zkušenost) jinak sem se bavil o normálních gumách což si tak nìjak zvolím už sám ale slibuju že to zkusím podhustit
vždycky sem hlavnì hlídal jestli se nesjíždí støed více ale bohužel mým stylem jízdy byly vždycky boky holý a støed pøirozenì sjetej.... samozøejmì to s køídou sem neznal a urèitì dobrá vìc brzo ozkouším
chtìl bych jen pøipomenout 1, nejezdím na okruhu ale po okresu
2, ještì je zima takže v létì to bude urèitì jiný 3, podvozek krom stabiku mam tvrdej docela dosti 
chtìl bych jen pøipomenout 1, nejezdím na okruhu ale po okresu
Toyota MR2
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
tady vidim urcity rozpor: "èau, neporadite mi nìkdo jak mám nahustit pneu" a o par prispevku dal "no to je jedno a si každej fouká co chce"?
(jenom rejpu). Podle me je 3.0 moc, ja foukal lehce pres 2 na okresku, ale uz se budu drzet jen doporuceni vyrobce. Zrovna ted mam Toya R1R a tam myslim vyrobce doporucuje pro muj rozmer 1.8 (byla tady mysim nejaka tabulka...), cemuz bych i veril - na okruhu jsem zapomnel upustit a myslim, ze to bylo dost znat...
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
chtel jsi poradit a vola z tebe nikdo nedela 
pneu bys mel mit nahustene vicemene stejne jak na okresce tak na okruhu, s okruhem je pain ze se vzduch v pneu hodne zahreje a timpadem vzroste tlak v pneu (i o pul baru) takze zmena k horsimu. Napr. riderhenry loni na zacatku nahustil pneu tak akorat a casem po zarati se mu "samy" prefoukly a jak pise, zmena byla dost znat, zhorsilo se to
btw. neznam nikoho kdo by busil pneu na 3 baru... ja foukal tusim 2.1 predel a 2.0 zadek
pneu bys mel mit nahustene vicemene stejne jak na okresce tak na okruhu, s okruhem je pain ze se vzduch v pneu hodne zahreje a timpadem vzroste tlak v pneu (i o pul baru) takze zmena k horsimu. Napr. riderhenry loni na zacatku nahustil pneu tak akorat a casem po zarati se mu "samy" prefoukly a jak pise, zmena byla dost znat, zhorsilo se to
btw. neznam nikoho kdo by busil pneu na 3 baru... ja foukal tusim 2.1 predel a 2.0 zadek
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
chytání za slovo je vždycky zábavný co tak vím...riderhenry píše:tady vidim urcity rozpor: "èau, neporadite mi nìkdo jak mám nahustit pneu" a o par prispevku dal "no to je jedno a si každej fouká co chce"?(jenom rejpu)
tedka jsem zaváhal jestli myslíme stejnou stupnici už sem si to jednou spletl
Toyota MR2
Semislicky len na zadek
Nazdar, chcel by som vyskúšať: Honda S2000- v predu: T1R a do zadu chcem dať R888, čo to bude robiť?
Raz som skúšal v predu potenzi a vzadu otrasné Matadory, boli nové, všetko vyvážené, prvé šprinty nad 150km/h vlnilo zadek, až nakonec nad 170 takmer ustrelilo, mohlo to byt tým, že tie Matadáče sú šmejdy ( to každý vie) alebo to je rozdielnostou vzoriek. Dík.
Raz som skúšal v predu potenzi a vzadu otrasné Matadory, boli nové, všetko vyvážené, prvé šprinty nad 150km/h vlnilo zadek, až nakonec nad 170 takmer ustrelilo, mohlo to byt tým, že tie Matadáče sú šmejdy ( to každý vie) alebo to je rozdielnostou vzoriek. Dík.
Re: Semislicky
podle mě to nebude to pravý vořechový a bude to nedotáčivý... když už, tak naopak...
piss factory
T1R/R888 je silenstvi. To muze skoncit jen spatne... a nedaval bych to ani naopak. Videl jsem jak dopadla jedna S2000 s takovou "upravou".
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Co takhle jit stredni cestou a dat na obe napravy R1R? 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
- RainbowSeven
jaký je důvod osazovat auto rozdílnými penumatikami??
potřebuješ auto víc nedotáčivé??
potřebuješ auto víc nedotáčivé??
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996