Jel jsem chvilku v Danyho CTR, kde Tein Monoflex má a na denní ježdìní bych ho nechtìl ani zadarmo.Dejf píše:vùbec ne, monoflex má trochù víc parametrù ktery se mi zamlouvaj
Dnes už bych nevzal ani Tein SS. Bilstein je Bilstein.
Moderátoři: Amigo, riderhenry
vem si ze budes doma ladit vyfuk, bude te to stat mraky casu, penez atd, bude se ti darit, zalozis firmu, X let nez si vybudujes nejakou povest... pak si ryzojed koupi jeden a za mesic kopiema za smesne prachy zaplavi net, bude vypadat stejne ale funkce bude na hovno... myslim ze bys chladny nebyl...Lukáš 325e píše:když to bude kopie a bude to o pùlku levnìjší než nìco jinýho tak mì to vùbec tížit nebude, ale jelikož si psal že to stojí skoro stejnì ty kopie a nefunguje to tak mì to nechává chladnym naprosto
priamo od vyrobcu.. ale tu je druha extremna stranka.. oproti nej su ostatne jak male trhoviste.. heh..zam3k píše:na jakým shopu jsi to koupil,jestli se mùžu zeptat
su su.. proste fasa.. uz som poslal peniaze, tak pockam kedy dojde podvozok a dam vediet prve dojmi..zam3k píše:Díky.
Koukal jsem na ten první odkaz a i na céro tam je podvozek:)
Ceny jsou dost dobrý![]()
problem D2 je nejen v prehnane tvrdosti ale taky v tom ze hovno vydrzi. Hodne pripadu kdy po par tkm podvozek vyteklblesk666 píše:sikomooki, rizojedi-to by som vypustil zo slovniku prijde mi to divne u ludi co maju JDM auta
rozdielnost hlavne v rebounde je neprijemna, predok by este siel nastavit ale zadok uz nie (rozsah min-max laveho a praveho zadneho tlmica sa neprekryva). Inak by som nepovedal ze D2 nema ziadnu "vyhodu"-ten kto chce vela funkcii ma ich D2 je myslim 3d a napr Tein Super street len 2d. Koni Sport maju nastavitelny len rebound. Prevedenie D2 je tiez na velmi slusnej urovni neni to nejaky macaci Dural, ale naozaj pevnostny-unibaly ked sa po cca 5tis km demontovali nemali oskriabanu ani len tu fialovu povrchovu upravu na mieste skrutky. Ja osobne by som si to ale nikdy nekupil kvoli tomu ze: nedostal som sa nikde k tomu ake spring rate maju pouzite pruziny - a nielen podla mna na street su nepouzitelne tvrde odhadujem springrate niekde nad 350lbs/in a v autach v ktorych som to mal moznost to skusit to nebolo nikdy podla mna uplne dobre.
Treba si ale uvedomit ze takyto podvozok sa neda nastavit od oka a nedokaze to ani len skuseny jazdec-vyzaduje to meraciu techniku. Preto mozu byt jednoduche podvozky s tovarenskym nastavenim lepsou volbou ako mat moznost "rozladit" X-parametrov. a Unibaly na street pouzitie eee - mlatia ako sproste do kasne. Neni mozne mat mackopsa teda auto akceptovatelne na kazdy den aj 100% zavodak - to sa proste vylucuje, aj ked kazdy mame toleranciu inde
Bilstein je prave skvely street podvozok ale...(napr kombinacia B8+Eibach pro kit) Jeden znamy co jazdi KW Berg na Saxe hodnotil na zavodne pouzitie Koni sport ako o nieco lepsie-nedochadzalo tak k preklapaniu kastle pri prudkych zmenach ako s Bilsteinmi. Momentalne jazdi Protlum a ku Koni alebo Bilsteinom ze by sa nevratil ani omylom-aspon teda pre zavodne pouzitie. taktiez Bilstein ale ani Koni ani Tein nedokazu fast bump - teda to aby sa pri velkej rychlosti a narazeni na nerovnost nespraval tmic ako pruzina a auto neodskakovalo - to uz dospele podvozky ako Protlum, Proflex a pod dokazu. Preto mozno cena 20-30tis znamena vzdy este nejake kompromisy. Zmojej skusenosti ale ak je auto prevazne na zabavu tak netreba truchlit nad starym aj ked povodne sebelepsim podvozkom. novy rozumny podvozok poskytne rozhodne lepsiu kontrolu a moznosti vacsich rychlosti v zakrutach, samozrejme musia s tym ist aj max dobre pneu
mam 3 kamaratov ktori maju na aute D2 (jeden podvozok aj 8piestiky) a kvalita spracovania je podla mna naozaj na vybornej urovni- ziadn aolupana farba sa preve ze nekona - pisal som prave ze to aj pod skutkami neodralo ani len povrchovu upravu. Problem zo zivotnostou nema ani jeden z nich ani naznak slzenia oleja a maju na tom kazdy uz par tisic km. Tak ci tak zabudol som uviest ze podstatnou nevyhodou toho podvozku je ze zatial neviem o tom ze by na to predavali repas sady tak ako napr na KW (to bol aj jeden z dovodov preco som si kupil KW a nie D2). proste ked vytecie jeden tlmic mozes to cele vyhodit. ked mas dokupitelne vlozky tlmicov-staci kupit jeden ks prehodit a fungujes dalej.Amigo píše:problem D2 je nejen v prehnane tvrdosti ale taky v tom ze hovno vydrzi. Hodne pripadu kdy po par tkm podvozek vytekl
nevylecil by aspon castecne to naklaneni tvrdsi stabik?
btw. zrovna u tebe me prekvapuje ze tolerujes oloupanou barvu a par oderku na jetem tlumici a hodnotis to jako OK...