čawte
velmi sa ospravedlnujem, ak takato tema tu uz funguje, ale potrebujem vediet, ci sa da zohnat nastavitelny podvozok (min. -50mm) na 626 GF, konkretne 1999 liftback 2.0 85kW. mam ponuku na toto auto, ale ak sa neda polozit nema pre mna vyznam kupovat ho.
co som nasiel, boli iba sportove pruziny (velmi male znizenie) a nasiel som nejake japonske, ktore stali viac nez 1200eur (skoro co auto samotne), preto by som rad vedel, ci sa vyrabaju nastavitelne podvozky na 626 do rozumnej ceny max. 400-500eur (som student, nemam na rozhadzovanie), popr. či sa dá na tento model použiť podvozok z iného typu
nejde mi ani tak o funkcnost, ale skôr opticke vylepsenie
dakujem za kazdu info
626 GF nastavitelny podvozok
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: 626 GF nastavitelny podvozok
Trošku bych to osvětlil. Píšeš o pružinách. Pružiny se pro snižování více jak 30 až 40mm naprosto nehodí. Sériový tlumič nemá takovou tvrdost, aby dokázal auto zastavit, takže se z toho může stát nebezpečné auto v extrémních situacích a ten extrém můžeš zažít jen jednou.
Takže tím bych pružiny úplně vyřadil.
Druhou možností je pevný podvozek, který je nejlepší varinatou z hlediska funkce, protože je zde postavena pružina i tlumič na sebe. Jsou to vzájemně spolupracující dily a je potřeba, aby k sobě šly. Jinak to opět nemusí fungovat. Pevné komplety najdeš. Narazil jsem třeba hned o TAčka na komplet: http://tatechnix.cz/43241-sportovni-pod ... 88207.html
Další možností je stavik, ale ten se moc myslim na mazdu 626 nedělá . Třeba ale ještě někdo víc o nějaké značce. Stavik je takový univerzál, který tě zbavuje problémů s dřením kol, vjížděním do garáže atd prosté těch klasických co se děje po výměně na sport podvozek
Doufám, že jsem poradil
Takže tím bych pružiny úplně vyřadil.
Druhou možností je pevný podvozek, který je nejlepší varinatou z hlediska funkce, protože je zde postavena pružina i tlumič na sebe. Jsou to vzájemně spolupracující dily a je potřeba, aby k sobě šly. Jinak to opět nemusí fungovat. Pevné komplety najdeš. Narazil jsem třeba hned o TAčka na komplet: http://tatechnix.cz/43241-sportovni-pod ... 88207.html
Další možností je stavik, ale ten se moc myslim na mazdu 626 nedělá . Třeba ale ještě někdo víc o nějaké značce. Stavik je takový univerzál, který tě zbavuje problémů s dřením kol, vjížděním do garáže atd prosté těch klasických co se děje po výměně na sport podvozek
Doufám, že jsem poradil
Re: 626 GF nastavitelny podvozok
ďakujem za Tvoju odpoveď, ale nič nové som sa nedozvedel