Manuál jdm autozam az-3
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Manuál jdm autozam az-3
Po dlouhe dobe sem zpet, nutne potrebuju pomoct. Moje zelena mazda bohuzel dojezdila....zacal sem delat motor ale pri letosnich povodnich se utopila. Byla dva dny po střechu pod vodou....to me ale neodradilo a stejne sem komplet motor vycistil, nakoupil novy dily a poskladal....aaale nenastartoval....asi po tisicatym pokusu sem to vzdal, ma tlaky 2,5-0,5-0,3-3. No ke kastli taky nic moc dvakrat zborena, utopena....začal jsem schánět jinou. Na aukru jsem narazil na inzerat mazdy s pravostranym rizeni za bozi penize. Takze jsem si pořídil JDM Autozam AZ-3 s motorem b5-ze, který má údajně 88kw. Datum první registrace je 9.měsíc rok 2000. nikde ani kousek rzi nic....prostě nádhera. Takže k mýmu problemu pomalu ji odstrojuju a bude se předělávat na levostranný řízení. Problem je v elektrice v tom autě je všechno opačne. Má tři konektory k ECU, nahon tachometr bowdenem, jinný ovládani klimy a topení. Navíc to má čidlo v KATu a když je motor zahřátý svítí na budíkach HEAT. Má snímač slunečního svitu kvůli podsvícení budíku atd....a ted babo rad....s motorovou stěnou bude mrda....a, ale to je nějak poladí a preděla z tý starý. Ale co stěma kabelama? Nemůžu nikde sehnat k tomu autu žádnej manual, neco aspon výkresy elektroinstalace....takže za každou radu budu moooc vděčný
díky
Re: Manuál jdm autozam az-3
podle toho co píšeš soudim, že do Evropy se MX3 se stejnou výbavou nevozily?
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
jenom anglie.....
-
Idaho von Věšín
Je u mne na rozebrání jedna bouchlá Mx3 pokud bys neco potřeboval ( Biscuitova )...
Zkus hledat pres prekladac v japanu, je to dost na hovno, ale nasel jsem takhle taky uz par veci... Jinan bych vzal starej svazek, oznacil a udelal novej...
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
Ten je utopenej. Ale budu to muset nějak zbastlit...uvidíme nejhorší bude předělat příčku na levostranny řízení
Pokud pořešíš mechaniku, tak elektrika už bude v pohodě. Prodloužení kabelového svazku by neměl být pro elektrikáře moc velkej problém. Předpokládám, že krom umístění budíků, volantu a pedálů na těch kabelech nebude potřeba nic dělat. Pokud máš na druhým autě elektronický budíky, tak můžeš použít ty (pokud přežily) a natáhnout jeden extra kabel pro signál tachometru.
Měl bych mít komplet svazek elektriky .. mozna vyndany relatka atd ... neutopenej .. doresime na FB 
Mazda MX-3:
1.6 DOHC 79kW
2.5 V6 DOHC 123kW
1.6 DOHC 79kW
2.5 V6 DOHC 123kW