Pneu pro street
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Pneu pro street
mam takovou "fitment otazku" zkousel nekdo obout na 16x8, 205x50 gumu? ted tam je 225x50.
93´Rx-7 FD
Pokud to nepujde tak pomůže vzduch. dělo nebo nějaká hořlavina. Záleží na bočnicích a patkách té gumy, kterou tam budeš chtít dostat, ale ten rozdíl neni tak markantní, aby to dělalo nějaký větší problémy. Blbý je, že ta pneu má i menší průměr (o 2cm).
No, 205/50, to by bylo lepsi 195/45, nebo aspon 205/40 aspon by to vypadalo trosku normalne...
Tech 205/50 je hodne balon... Z hlediska funkcnosti ale zadnej problem... Mame ted obuto 195/45/16 na 9" (bez dela) a nejni to jeste extrem
Koukni tady, tam najdes odpovedi...http://www.tyrestretch.com/index.php
Tech 205/50 je hodne balon... Z hlediska funkcnosti ale zadnej problem... Mame ted obuto 195/45/16 na 9" (bez dela) a nejni to jeste extrem
Koukni tady, tam najdes odpovedi...http://www.tyrestretch.com/index.php
few S2K wrecks
used to be Lancer Evolution II GSR CE9A
ママさん Suzuki Swift Sport ZC32S
super odkaz, jaktoze ho neznam... 205x40 vypada v pohode. 195x45 uz je hodne stylove 
93´Rx-7 FD
Odkaz je hodne sikovnej..
My jsme obuli z takovejch vetsich veci na 10" 215/35/18 a na 9" 195/45/16....
Musim ale podotknou, ze kazda guma udela uplne jiny "acka", hodne na tom zalezi...
My jsme obuli z takovejch vetsich veci na 10" 215/35/18 a na 9" 195/45/16....
Musim ale podotknou, ze kazda guma udela uplne jiny "acka", hodne na tom zalezi...
few S2K wrecks
Jezdí tu někdo s Bridgestonama RE 050A v rozměrech 235/40 nebo 245/40 R17 ?
Honda CRX del sol EG2 B16A2
Instagram : Zam3k
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
235/40 mám taky v plánuzam3k píše:Jezdí tu někdo s Bridgestonama RE 050A v rozměrech 235/40 nebo 245/40 R17 ?
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Mam 235/45/17 a jeste RE070, takze ne uplne to na co jsi se ptal....ale... 
few S2K wrecks
RE070 235/45 R17?? To by mě zajímalo kde si je sehnal, nemyslíš 225/45 R17?Qvale píše:Mam 235/45/17 a jeste RE070, takze ne uplne to na co jsi se ptal....ale...
Ne, ne, je to opravdu 235/45/17... 
few S2K wrecks
Potom tedy trvá otázka, kde si je koupil?? Rád bych právě sehnal rozměr 215/45R17, ale individuální dovoz z Japonska/USA se u gum moc nevyplatí a Bridgestone nedoveze. Tenhle rozměr nemá homologaci pro Evropu (E homologace) a nesmí se dovážet oficiální cestou do Evropy.Qvale píše:Ne, ne, je to opravdu 235/45/17...
Pro Evropu je dostupný pouze rozměr 225/45 R17 určený pro Subaru Impreza STi a pak run-flaty 255/40 R20 a 285/35 R20 pro Nissan GT-R.
Já furt váhám,jestli jít do těhlech 235/40 nebo dát na zadek 245/40 R17speedy_s píše:235/40 mám taky v plánu
Obě varianty mám zapsané v TP,takže ted jen promyslet,který tam šoupnout
Ahoj,
tak nakonec jdu do těch Bridgestone REO50A 235/40 R17 90 Y a teď váhám odkud je objednat.
Nemáte někdo náhodou nějakej typ na stránky,kde objednat za přijetelnou cenu a hlavně nové směsi(aby nebyli dva a více roků staré).....?
tak nakonec jdu do těch Bridgestone REO50A 235/40 R17 90 Y a teď váhám odkud je objednat.
Nemáte někdo náhodou nějakej typ na stránky,kde objednat za přijetelnou cenu a hlavně nové směsi(aby nebyli dva a více roků staré).....?
Objednej si je v některé prodejně First Stop, je to oficiální dealerská síť Bridgestone. Jinak do třech let staří při dobrym skladování gumě rozhodně nic neni, pokud sou dodrženy všechny skladovací zásady, tak i 5 let stará guma je ok.
Awatar píše:Objednej si je v některé prodejně First Stop, je to oficiální dealerská síť Bridgestone. Jinak do třech let staří při dobrym skladování gumě rozhodně nic neni, pokud sou dodrženy všechny skladovací zásady, tak i 5 let stará guma je ok.
Díky
Já nejraději objednávám na http://www.pneunet.cz - používám stejné pneu (jen o něco menších rozměrů) - nikdy nebyly starší než pár měsíců.zam3k píše:Ahoj,
Subaru Impreza WRX 2001
Toyota Camry 3.0 V6
Toyota Camry 3.0 V6
Já nakonec objednávál z rájpneu.cz 245/40 R17,ale za pár tejdnů budu ještě objednávat ty 235/40 R17,tak uvidíme,jestli naskaldněj nebo je vezmu jinde .)Hugos píše:Já nejraději objednávám na http://www.pneunet.cz - používám stejné pneu (jen o něco menších rozměrů) - nikdy nebyly starší než pár měsíců.
Parádní jednání a žádnej problém....
Pneu jsou 4měsíce ,,staré"......
K&K Pneu s.r.o. (rajpneu.cz) je odběratelem přímo od Bridgestone, takže tam by pneu měli být okzam3k píše:Já nakonec objednávál z rájpneu.cz 245/40 R17,ale za pár tejdnů budu ještě objednávat ty 235/40 R17,tak uvidíme,jestli naskaldněj nebo je vezmu jinde .)
Parádní jednání a žádnej problém....
Pneu jsou 4měsíce ,,staré"......
Zdravím,
pomalu se rozhlížím, čím nahradit rychle odcházející TOYO R1R, ale pokud možno levnější - zkusil už někdo KUMHO Ecsta KU36 XS (v mém rozměru jsou skoro za polovinu)? Případně víte něco o Federal SS-595 Racing (ještě o fous levnější než Kumho)?
pomalu se rozhlížím, čím nahradit rychle odcházející TOYO R1R, ale pokud možno levnější - zkusil už někdo KUMHO Ecsta KU36 XS (v mém rozměru jsou skoro za polovinu)? Případně víte něco o Federal SS-595 Racing (ještě o fous levnější než Kumho)?
Subaru Impreza WRX 2001
Toyota Camry 3.0 V6
Toyota Camry 3.0 V6
Kumha mel David na ATR v Albrechticich a rekl bych, ze fungujou celkem hodne dobre a za ty penize si myslim, ze urcite super gumy....
Na nekolika autech mame odzkouseny Kumho KU31E a i ty fungujou dobre, ale uz je to bezna guma, takze by jsi se dal minimalne o krok zpatky....
Za me Kumho KU36 XS, Federal me moc neberou (ale budou taky dobry)...
Na nekolika autech mame odzkouseny Kumho KU31E a i ty fungujou dobre, ale uz je to bezna guma, takze by jsi se dal minimalne o krok zpatky....
Za me Kumho KU36 XS, Federal me moc neberou (ale budou taky dobry)...
few S2K wrecks
Kumho KU36 mam asi mesic.Koupil jsem je na normalni jezdeni a zatim jsem spokojenej.Bocnice je sice trochu mekka a celkem vysoka ale drzi dobre.Zatim jsem ale nejel v desti takze nevim jak se za mokra chovaji
.Kupoval jsem 225-45-17 a dal jsem za ne necelych 10tis.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
David taky rikal, ze je bocnice mekci ale melo by to u 93ky bejt o poznani lepsi... 
few S2K wrecks
Tak co ty kumha? Da se s tim jezdit? V podstate me zajima jenom grip a stabilita...
Budu je muset vzit, pac v 215/45/16 moc velky vyber neni
Budu je muset vzit, pac v 215/45/16 moc velky vyber neni
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
tady máš hezký srovnávací video
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
dik ale to uz jsem videl
Zajimaji me zkusenosti z praxe. Nejvetsi obavy mam o bocnice...
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps