Klimatizace MR 2
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Klimatizace MR 2
Ahoj všichni, když sem byl u Invadera, zjistil mi, že mi chybí jen chladiè klimatizace, jinak snad všechno mám na autì, tak bych ji mohl zprovoznit. Nemá ho nìkdo na prodej nebo neví nìkdo jakým ho nahradit?
Honda, Toyota, Suzuki, Mitsubishi, Mazda, všechna tahle auta sem mìl nebo mám
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
To by vykopali i ten tezkej kompresor a vubec celou jednotku, ne jen tu nejlehci soucast klimatizace... spis to vidim na nejakou tukacku. Predek vymenen, chladic uz tam nedavali.furrow píše:No, oni ji prej v tom Holandsku kvùli chlazení?...vykopali. Snad i kvùli váze...
01'Toyota MR2 Roadster
00'Nissan Maxima QX 3.0 V6

Jo,jo máš asi pravdu, protože byla bouchlá na pøedek, to vím to mi øekli, dával se novej nárazník, tak to asi odnesl ten chladiè a už ho tam nedali...Pierre píše:To by vykopali i ten tezkej kompresor a vubec celou jednotku, ne jen tu nejlehci soucast klimatizace... spis to vidim na nejakou tukacku. Predek vymenen, chladic uz tam nedavali.
No neco se sezene, ja bych tam taky nutne neshanel original...furrow píše: Jo,jo máš asi pravdu, protože byla bouchlá na pøedek, to vím to mi øekli, dával se novej nárazník, tak to asi odnesl ten chladiè a už ho tam nedali...
Jen jedna vec. Ja mam teda roadstera a i kdyz k povaze toho auta klimatizace vubec nepasuje, jsem rad, ze ji tam mam. Docela nerad bych se ji zbavoval, je to vetsi pohoda jet zavrenej a v pohode, nez s uvarenou hlavou bez strechy
01'Toyota MR2 Roadster

No, musím shánìt. Já ji tedy pøes léto nepotøeboval, ale chci jet pøíští léto nìkam dál a to pak kvùli hluku se sundanou støechou nic moc...a jinak vedro, tak to se pak hodí...Pierre píše:No neco se sezene, ja bych tam taky nutne neshanel original...
Jen jedna vec. Ja mam teda roadstera a i kdyz k povaze toho auta klimatizace vubec nepasuje, jsem rad, ze ji tam mam. Docela nerad bych se ji zbavoval, je to vetsi pohoda jet zavrenej a v pohode, nez s uvarenou hlavou bez strechyOno je teplo a teplo a v tom druhym pripade je lepsi tu klimu mit
Takze nez neco likvidovat, spis sehnat nejakej chladic. Drzim palce, at se uz rozhodnes jak chces
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
No ja jsem si uz ted dal predsevzeti na pristi rok... ze budu jezdit vic bez strechyriderhenry píše:no jo, jenze potit se je prirozene a navic zdrave, k tomu se jeste pekne opalite!
01'Toyota MR2 Roadster

- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
No mì to bez støechy baví....tak do 100km v hod., pak už ten hluk vìtru je dost silný. Jak je ta støecha ze skla, tak máš podvìdomì strach s ní poøád manipulovat. Tak já podle poèasí, když to vypadá, že bude furt pìknì, tak ji ani nenandavám. Super je, když je celkem zima, tøeba ráno a ty jedeš bez støechy a zatopíš si...to mám rád...riderhenry píše:tak to ja to mam presne obracene, i motor a vyfuk poscloucham radeji nez vrzani natazene strechy...
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
jo, " pujit " znamená pùjèit sem snad dobøe pochopil. Proè ne, mùžeme se nìkde nìkdy sejít. Já jsem z Tábora. Ty máš MX 5, ještì sem v tom nejel, taky bych si na chvilièku pùjèilriderhenry píše:no tak ono je taky mozny, ze do MRka vic fouka. Taky je pravda, ze ja jen hodim ruku za hlavu a mam strechu dole/nahore, takze to mam o dost pohodlnejsi, coz na to ma tareba taky vliv. O duvod vic, proc bys mi mel pujit na chvilku MRko
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
ok, beru te za slovo!
Dost mozna budu mit jeste do konce roku sraz s minimalne jednim kamaradem, co ma taky MX-5, a to nekde na puli cesty mezi Brnem a Prahou, pravdepodobne. Tak kdyby ses chtel pripojit... Jinak pritelkyne ma v Tabore cast rodiny, takze tam casto jezdivaji, takze by prilezitost byt mela 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.