Klimatizace MR 2

dotazy, rady, tipy

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
furrow

Klimatizace MR 2

Příspěvek od furrow » 22 lis 2009, 17:05

Ahoj všichni, když sem byl u Invadera, zjistil mi, že mi chybí jen chladiè klimatizace, jinak snad všechno mám na autì, tak bych ji mohl zprovoznit. Nemá ho nìkdo na prodej nebo neví nìkdo jakým ho nahradit?
Honda, Toyota, Suzuki, Mitsubishi, Mazda, všechna tahle auta sem mìl nebo mám

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 22 lis 2009, 17:58

ja bych to vyresil tak, ze bych klimatizaci vykopal, v takovem aute ani nema smysl :D
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 22 lis 2009, 18:01

Máš tam kompresor?? Pøední chladiè není problém dát z jiného auta, jen je potøeba dát pozor na vstup a výstup. Za pomoci kladiva jde všechno.

Mùj názor je, že v kabrioletu/roadsteru nebo co vlastnì MR2 je, je klima zbyteèná.

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 22 lis 2009, 18:06

Libas: Targa prece! :)

furrow

Příspěvek od furrow » 22 lis 2009, 18:47

riderhenry píše:Libas: Targa prece! :)
No, oni ji prej v tom Holandsku kvùli chlazení?...vykopali. Snad i kvùli váze...

Pierre

Příspěvek od Pierre » 23 lis 2009, 10:32

furrow píše:No, oni ji prej v tom Holandsku kvùli chlazení?...vykopali. Snad i kvùli váze...
To by vykopali i ten tezkej kompresor a vubec celou jednotku, ne jen tu nejlehci soucast klimatizace... spis to vidim na nejakou tukacku. Predek vymenen, chladic uz tam nedavali. :wink:
01'Toyota MR2 Roadster
00'Nissan Maxima QX 3.0 V6

ObrázekObrázek

furrow

Příspěvek od furrow » 23 lis 2009, 11:13

Pierre píše:To by vykopali i ten tezkej kompresor a vubec celou jednotku, ne jen tu nejlehci soucast klimatizace... spis to vidim na nejakou tukacku. Predek vymenen, chladic uz tam nedavali. :wink:
Jo,jo máš asi pravdu, protože byla bouchlá na pøedek, to vím to mi øekli, dával se novej nárazník, tak to asi odnesl ten chladiè a už ho tam nedali... :(

Pierre

Příspěvek od Pierre » 23 lis 2009, 15:20

furrow píše: Jo,jo máš asi pravdu, protože byla bouchlá na pøedek, to vím to mi øekli, dával se novej nárazník, tak to asi odnesl ten chladiè a už ho tam nedali... :(
No neco se sezene, ja bych tam taky nutne neshanel original...
Jen jedna vec. Ja mam teda roadstera a i kdyz k povaze toho auta klimatizace vubec nepasuje, jsem rad, ze ji tam mam. Docela nerad bych se ji zbavoval, je to vetsi pohoda jet zavrenej a v pohode, nez s uvarenou hlavou bez strechy :D Ono je teplo a teplo a v tom druhym pripade je lepsi tu klimu mit :wink: Takze nez neco likvidovat, spis sehnat nejakej chladic. Drzim palce, at se uz rozhodnes jak chces :wink:
01'Toyota MR2 Roadster

ObrázekObrázek

furrow

Příspěvek od furrow » 23 lis 2009, 16:31

Pierre píše:No neco se sezene, ja bych tam taky nutne neshanel original...
Jen jedna vec. Ja mam teda roadstera a i kdyz k povaze toho auta klimatizace vubec nepasuje, jsem rad, ze ji tam mam. Docela nerad bych se ji zbavoval, je to vetsi pohoda jet zavrenej a v pohode, nez s uvarenou hlavou bez strechy :D Ono je teplo a teplo a v tom druhym pripade je lepsi tu klimu mit :wink: Takze nez neco likvidovat, spis sehnat nejakej chladic. Drzim palce, at se uz rozhodnes jak chces :wink:
No, musím shánìt. Já ji tedy pøes léto nepotøeboval, ale chci jet pøíští léto nìkam dál a to pak kvùli hluku se sundanou støechou nic moc...a jinak vedro, tak to se pak hodí...

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 23 lis 2009, 17:41

no jo, jenze potit se je prirozene a navic zdrave, k tomu se jeste pekne opalite! :)

Pierre

Příspěvek od Pierre » 23 lis 2009, 18:01

riderhenry píše:no jo, jenze potit se je prirozene a navic zdrave, k tomu se jeste pekne opalite! :)
No ja jsem si uz ted dal predsevzeti na pristi rok... ze budu jezdit vic bez strechy :D Letos jsem ji skoro nesundaval... ono se mi s tim jezdi lip a vic se mi to tak libi, ale vitr ve vlasech ma taky neco do sebe :wink:
01'Toyota MR2 Roadster

ObrázekObrázek

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 23 lis 2009, 18:19

tak to ja to mam presne obracene, i motor a vyfuk poscloucham radeji nez vrzani natazene strechy... :D

furrow

Příspěvek od furrow » 23 lis 2009, 19:09

riderhenry píše:tak to ja to mam presne obracene, i motor a vyfuk poscloucham radeji nez vrzani natazene strechy... :D
No mì to bez støechy baví....tak do 100km v hod., pak už ten hluk vìtru je dost silný. Jak je ta støecha ze skla, tak máš podvìdomì strach s ní poøád manipulovat. Tak já podle poèasí, když to vypadá, že bude furt pìknì, tak ji ani nenandavám. Super je, když je celkem zima, tøeba ráno a ty jedeš bez støechy a zatopíš si...to mám rád... :P

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 23 lis 2009, 20:19

no tak ono je taky mozny, ze do MRka vic fouka. Taky je pravda, ze ja jen hodim ruku za hlavu a mam strechu dole/nahore, takze to mam o dost pohodlnejsi, coz na to ma tareba taky vliv. O duvod vic, proc bys mi mel pujit na chvilku MRko :P

furrow

Příspěvek od furrow » 24 lis 2009, 07:35

riderhenry píše:no tak ono je taky mozny, ze do MRka vic fouka. Taky je pravda, ze ja jen hodim ruku za hlavu a mam strechu dole/nahore, takze to mam o dost pohodlnejsi, coz na to ma tareba taky vliv. O duvod vic, proc bys mi mel pujit na chvilku MRko :P
jo, " pujit " znamená pùjèit sem snad dobøe pochopil. Proè ne, mùžeme se nìkde nìkdy sejít. Já jsem z Tábora. Ty máš MX 5, ještì sem v tom nejel, taky bych si na chvilièku pùjèil :lol:

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 24 lis 2009, 11:24

ok, beru te za slovo! :wink: Dost mozna budu mit jeste do konce roku sraz s minimalne jednim kamaradem, co ma taky MX-5, a to nekde na puli cesty mezi Brnem a Prahou, pravdepodobne. Tak kdyby ses chtel pripojit... Jinak pritelkyne ma v Tabore cast rodiny, takze tam casto jezdivaji, takze by prilezitost byt mela :wink:

Odpovědět